Hurtig levering

14 dages returret

Altid lave fragtpriser

vi tilbyder GLS, DAO, m.fl.

Private, erhverv, offentlig

vi handler med alle

Kæmpe udvalg

med over 100.000 varer

CEE

Har du brug for CEE forlængerled – eller måske en CEE stikprop? Så er du kommet til den helt rette side, for her finder du alt i CEE. Hos WATTOO.DK har vi et stort og moderne udvalg af el artikler, og det inkluderer naturligvis også et fuldt sortiment af CEE artikler. Uanset hvad du måtte efterspørge, så kan vi helt sikkert hjælpe dig sikkert og hurtigt videre med netop din opgave.

Denne kategori med CEE produkter dækker over rigtigt mange forskellige ting, og det kan hurtigt blive svært at navigere rundt i, hvad man har brug for. Vi vil dog gerne hjælp dig trygt videre, hvorfor vi i det følgende har skrevet mere indgående omkring CEE – og hvad det overhovedet er for en størrelse. Vil du gerne blive klogere på den elektriske standard CEE, så bliv blot hængende.

Hvad er CEE – og hvad bruges det til?

CEE er en abbreviation, der dækker over den internationale kommission, som fastsatte regler for godkendelsen af elektrisk udstyr. I dag hedder kommissionen IECEE – men det er forgængeren der fortsat lægger navn til forskellige typer af elektriske standarder. CEE kommissionen har rødder helt tilbage til 1929, hvor der blev igangsat et tysk initiativ til at standardisere godkendelserne af elektrisk udstyr.

I dag ser vi teksten CEE rigtigt mange steder, og her på WATTOO.DK forhandler vi et stort udvalg af forskellige produkter, der lever op til CEE kravene. Vores forskellige CEE produkter kommer til både 230 og 400 volt, og deres robuste konstruktion gør dem særligt egnede til industrien, hvor modstandsdygtighed og holdbarhed er et ufravigeligt krav.

CEE har mange anvendelsesmuligheder

I dag bruges de populære CEE stik rigtigt mange forskellige steder; og er du ikke elektriker, så kender du dem sikkert bedst fra campingpladser, hvor de bruges til at levere strøm til campingvogne og autocampere. Men i industrien er CEE produkter i alle afskygninger også meget udbredte, da produkterne typisk er kendetegnet ved lang holdbarhed og et højt niveau af sikkerhed.

Ligeledes kan du finde CEE med 400V, der er den ene af to spændinger, som kraftværkerne leverer til os forbrugere. Alternativet til CEE med 400V, er det såkaldte flerpolet system, der dog ikke er så udbredt længere. Dansk flerpolet system bliver dog fortsat brugt i forbindelse med eksempelvis installation af komfurer, hvor der er ikke er plads til de større CEE stik. Kendetegnet for CEE produkter til 400V, er deres røde dæklåg – modsat produkterne til 230V, der kommer med blå dæklåg. Vær opmærksom på, at det kun er autoriserede teknikere, der må montere udstyr til 400 volt.

Hos WATTOO.DK forhandler vi kun CEE fra de bedste producenter af el artikler, som eksempelvis tyske Bals, der har produceret el artikler af høj kvalitet i mere end 50 år. Vi er nemlig af den overbevisning, at det ikke kan svare sig at spare unødigt på el artiklerne, da de helt billige el artikler er forbundet med større usikkerhed og væsentligt dårligere kvalitet. Med CEE stik eller andet fra Bals, er du sikret et holdbart produkt, der lever op til de strengeste krav om sikkerhed.

Se alle produkter i kategorien Elartikler - Installationsmateriel

Skriv til os