Hurtig levering

14 dages returret

Altid lave fragtpriser

vi tilbyder GLS, DAO, m.fl.

Private, erhverv, offentlig

vi handler med alle

Kæmpe udvalg

med over 100.000 varer

Billige VVS-artikler fra de bedste producenter

Hos WATTOO.DK kan du finde et stort udvalg af billige VVS artikler. Vi er leveringsdygtige i alt hvad du skal bruge til badeværelset og køkkenet – og du finder altid et bredt udvalg af toiletter, rør & fittings, ventiler, håndvaskarmaturer og meget mere.

Vi har igennem mange år forhandlet VVS artikler til mange tusinde danskere, og her på siden finder du en oversigt over vores VVS produkter, så du nemt og hurtigt finder netop dét, du har brug for.

Billige VVS artikler på nettet

Det skal være nemt at finde de rigtige produkter, men de skal naturligvis også være til den rigtige pris. Hos WATTOO.DK finder du kvalitets VVS artikler til konkurrencedygtige priser. Vi ved godt at du er på udkig efter de bedste produkter til den bedste pris; og det finder du helt sikkert hos os.

Vi ved dog også godt, at det kan være lidt af en jungle at finde de rigtige VVS artikler – særligt hvis man er blevet kastet ud i et VVS-projekt mere eller mindre ufrivilligt. Derfor har vi inddelt vores hjemmeside i mange forskellige kategorier, så du nemt kan finde de artikler du leder efter; uanset om det er brusearmaturer, håndvaske eller reservedele til dit afløb. Skal du arbejde udendørs med blikkenslagerarbejde, har vi også zink, kobber og relevant værktøj.

VVS reservedele med hurtig levering

Hvis du har prøvet at stå i en situation, hvor det hele brændte lidt på – og du var stærk afhængig af den helt rigtige reservedel til dit badeværelse eller køkken – så ved du også, hvor vigtigt det er med hurtig levering på dine VVS reservedele. Det er ikke sjovt at mangle den helt rigtige reservedel, når eksempelvis toilettet skal skiftes; eller køkkenvasken er gået i stykker.

Hos WATTOO.DK får du derfor altid hurtig levering på dine VVS reservedele, og vi oplyser den forventede leverings- eller afhentningstid på alle vores produkter. Det giver dig fuld gennemskuelighed – og det sikrer, at du ved præcis hvornår du kan forvente dine VVS reservedele, så de er klar, hvis din lokale VVS'er / blikkenslager skal hjælpe med opgaven.

Vi er overbevidste om at det giver dig den bedste sikkerhed som forbruger, og det forpligter os til at levere den bedste kundeservice. Det er derfor også en grundene til, at du skal handle dine VVS artikler hos os. Vi tilbyder dig lave priser, god kvalitet og hurtig levering.

De bedste VVS mærker finder du hos os

Der findes efterhånden rigtigt mange VVS forhandlere online, og det er muligt at finde meget billigt vvs – men kvaliteten er som regel også derefter. Hos WATTOO.DK finder du et stort udvalg af kendte mærker inden for VVS produkter, og det er din garanti for det bedste produkt.

Det kan virke fristende at spare mange penge på dine armaturer eller møbler, ved at investere i ukendte og meget billige mærker; men det betaler sig sjældent i længden. De billige og ukendte mærker holder nemlig ikke så lang tid som de velkendte mærker – og det kan komme til at koste dig dyrt, når dine VVS reservedele giver op før tid.

Hos WATTOO.DK anbefaler vi, at du vælger dine VVS artikler med omhu – og at du køber VVS reservedele, der kan holde til det de skal. Derfor finder du altid et moderne og nøje udvalgt sortiment af kendte VVS mærker som Grohe, Damixa, Oras og mange flere hos os.

Din VVS ekspert på nettet

Vi er eksperter i VVS, og vi har gjort det nemt for dig at finde lige præcis dét, du står og mangler. Hos WATTOO.DK kan du altid forvente lave priser, høj kvalitet og hurtig levering – hvorfor vi er din faste VVS partner på nettet.

Har du spørgsmål til vores produkter eller sortiment, kan du altid fange os på info@wattoo.dk eller telefon 70 20 08 08. Vi har altid en imødekommende medarbejder parat på telefon eller e-mail, der kan hjælpe dig trygt videre med dit VVS indkøb.

Skriv til os