Menu
Hurtig levering

14 dages returret

Fragt ned til 16 kr.

vælg selv leveringsmetode

Private, erhverv, offentlig

vi handler med alle

Kæmpe udvalg

altid over 60.000 varer

Chat
70 20 08 08

PVL installationsledning

Mangler du installationsledninger til dine el installationer – og vil du gerne selv bestemme farverne på dine ledninger? Så er du kommet til det rette sted, for her på siden har vi samlet vores moderne udvalg af installationsledninger i god kvalitet. Installationsledninger er et godt alternativ til almindelige installationskabler, og har den klare fordel at de tilvejebringer en mere fleksibel installation. Hos WATTOO.DK finder du kun installationsledninger fra de bedste og mest kvalitetsbevidste producenter.

   

 1. 1,5 mm² PVL installationsledning (PVC) - 100 meter

  1,5 mm² PVL installationsledning (PVC) - 100 meter

  Stift PVL installationsledning (type H07V-U). Ledningen kan bruges til trækning i f.eks. plastrør eller flexrør samt kanaler beregnet til løse ledninger. Ledningen kan holde til en drifttemperatur på 70°C og mærkespænding er på 450/750V (fase-nul/fase-fase). Isolering skal beskyttes mod UV-lys. Findes i mange farver.

  inkl. moms fra 129,00 DKK
 2. 2,5 mm² PVL installationsledning (PVC) - 100 meter

  2,5 mm² PVL installationsledning (PVC) - 100 meter

  Stift PVL installationsledning (type H07V-U) fra Nexans. Ledningen kan bruges til trækning i f.eks. plastrør eller flexrør samt kanaler beregnet til løse ledninger. Ledningen kan holde til en drifttemperatur på 70°C og mærkespænding er på 450/750V (fase-nul/fase-fase). Isolering skal beskyttes mod UV-lys. Findes i mange farver.

  inkl. moms fra 296,00 DKK
 3. PM Flex – Flexrør (16 mm) med 3G1,5 mm² installationsledninger - 100 meter

  PM Flex – Flexrør (16 mm) med 3G1,5 mm² installationsledninger - 100 meter

  Praktisk ringel med gråt flexrør, som kommer formonteret med installationsledninger. Spar en arbejdsgang og slip for at trække ledningerne i røret efter at det er monteret. Installationsledningerne er PVC isolerede, og flexrøret er halogenfrit. Denne udgave er forsynet med 3 stk. 1,5 mm² i farverne gul/grøn, brun og blå.

  Varenr: 4230024506

  inkl. moms fra 987,00 DKK
 4. PM Flex – Flexrør (16 mm) med 5G1,5 mm² installationsledninger - 100 meter

  PM Flex – Flexrør (16 mm) med 5G1,5 mm² installationsledninger - 100 meter

  Praktisk ringel med gråt flexrør, som kommer formonteret med installationsledninger. Spar en arbejdsgang og slip for at trække ledningerne i røret efter at det er monteret. Installationsledningerne er PVC isolerede, og flexrøret er halogenfrit. Denne udgave er forsynet med 5 stk. 1,5 mm² i farverne gul/grøn, brun, blå, sort og grå.

  Varenr: 4230024522

  inkl. moms fra 1.506,00 DKK
 5. 1,5 mm² installationsledning (Halogenfri) - 100 meter

  1,5 mm² installationsledning (Halogenfri) - 100 meter

  Halogenfri og massiv installationsledning på 1,5 mm² i mange farver. Fås i ringe a' 100 meter. Ledningen må maks. blive 70°C varm under normal drift af installationen.

  inkl. moms fra 421,00 DKK
 6. 2,5 mm² installationsledning (Halogenfri) - 100 meter

  2,5 mm² installationsledning (Halogenfri) - 100 meter

  Halogenfri og massiv installationsledning på 2,5 mm² i mange farver. Fås i ringe a' 100 meter. Ledningen må maks. blive 70°C varm under normal drift af installationen.

  inkl. moms fra 656,00 DKK
 7. Nexans 1,5 mm² PVL installationsledning (PVC) - 100 meter

  Nexans 1,5 mm² PVL installationsledning (PVC) - 100 meter

  Stift PVL installationsledning (type H07V-U) fra Nexans i mange forskellige farver. Ledningen kan bruges til trækning i f.eks. plastrør eller flexrør samt kanaler beregnet til løse ledninger. Ledningen kan holde til en drifttemperatur på 70°C og mærkespænding er på 450/750V (fase-nul/fase-fase). Isolering skal beskyttes mod UV-lys. Findes i mange farver.

  inkl. moms fra 163,00 DKK
 8. 4 mm² installationsledning (Halogenfri) - 100 meter

  4 mm² installationsledning (Halogenfri) - 100 meter

  Halogenfri og massiv installationsledning på 4 mm² i forskellige farver. Fås i ringe a' 100 meter. Ledningen må maks. blive 90°C varm under normal drift af installationen.

  inkl. moms fra 1.042,00 DKK
 9. 6 mm² installationsledning (Halogenfri) - 50 meter

  6 mm² installationsledning (Halogenfri) - 50 meter

  Halogenfri og flertrådet (klasse 2) installationsledning på 6 mm² i forskellige farver. Fås i ringe a' 50 meter. Ledningen må maks. blive 90°C varm under normal drift af installationen.

  inkl. moms fra 736,00 DKK
 10. 10 mm² installationsledning (Halogenfri) - 50 meter

  10 mm² installationsledning (Halogenfri) - 50 meter

  Halogenfri og flertrådet (klasse 2) installationsledning på 10 mm² i forskellige farver. Fås i ringe a' 50 meter. Ledningen må maks. blive 90°C varm under normal drift af installationen.

  inkl. moms fra 1.276,00 DKK
 11. 16 mm² installationsledning (Halogenfri), sort - 50 meter

  16 mm² installationsledning (Halogenfri), sort - 50 meter

  Halogenfri og flertrådet (klasse 2) installationsledning på 16 mm². Fås i ringe a' 50 meter. Ledningen må maks. blive 90°C varm under normal drift af installationen.

  Varenr: 3032090506

  inkl. moms fra 1.910,00 DKK

   

Men hvad er fordelene egentlig ved installationsledninger fremfor installationskabel – og hvad skal man kigge efter, når man er på udkig efter nye ledninger? Det tager vi et kig på i det følgende afsnit, hvor du kan blive meget klogere på installationsledninger.

Gode råd til køb af installationsledning/PVL ledning

De fleste boliger og bygninger har en masse installationskabler eller installationsledninger tilsluttet deres bolig – for ellers blev der ikke leveret strøm til de forskellige el installationer. Men installationsledninger (også kaldet PVL ledninger) er ikke noget vi udskifter særligt tit; og det er bestemt ikke noget vi bemærker i hverdagen, da de ofte er gravet ned i jorden. Det er ligeledes derfor, at det godt kan være lidt vanskeligt at finde ud af, hvilke installationsledninger man har behov for.

En af de første ting du skal overveje er, i hvilken forbindelse din PVL ledning skal bruges; altså hvilken el installation der skal kables til. Det har nemlig betydning for antallet af ledere og ikke mindst leder størrelsen. Det kan være vanskeligt at rådgive om hvilke installationsledninger, der passer til hvad – og er du i tvivl, bør du altid søge råd hos din lokale elektriker eller fagmand. Det samme gør sig i øvrigt gældende for, om du skal vælge PVL ledninger med eller uden jord.

Dernæst så er det altid en god ide, at gøre sig nogle tanker omkring hvor lange dine installationsledninger skal være. Hos WATTOO.DK finder du et moderne udvalg af installationsledninger i både 50 og 100 meters længde. Som udgangspunkt er det altid en god ide at købe dine ledninger væsentlig længere end du har behov for, da det som bekendt er nemt at forkorte kablerne – men knap så nemt at gøre dem længere.

Slutteligt så bør du gøre dig nogle tanker omkring hvorvidt dine PVL ledninger skal være halogenfri eller ej. Som udgangspunkt er halogenfri ledninger det bedste alternativ, simpelthen fordi de er mere miljøvenlige – og fordi det tilvejebringer en mere sikker el installation. Halogen fri installationskabler er nemlig mindre brandfarlige, og modsat almindelige ledninger i PVC, så afgiver de ikke giftig røg i tilfælde af brand. En væsentlig pointe er dog også, at halogenfri installationsledninger som udgangspunkt koster lidt mere; hvilket naturligvis også har indflydelse på, hvilket model du vælger.

Hos WATTOO.DK finder du alt hvad du skal bruge, når installationskablerne eller installationsledningerne skal udskiftes – og vi forhandler kun ledninger fra anerkendte producenter som Nexans, NKT og PM Flex. Vi tilbyder endvidere PVL ledninger i mange forskellige farver, hvilket gør det endnu nemmere at tilpasse ledningerne til dine egne el installationer og personlige præferencer.

Se alle produkter i kategorien Elartikler - Kabel, ledning & rør

Fremragende

Baseret på 3278 anmeldelser

Se nogle af anmeldelserne her.

09.05

Altid god service og hurtig levering

Altid god service og hurtig levering, super

Thomas Krogh

26.04

Enestående service og stort udvalg

Overskueligt og effektivt bestillingssystem; meget hurtig levering og effektivt returvarehåndtering...

Mads Toft Søndergaard

15.04

SUPER SERVICE

Jeg modtog en vaskekumme, der var gået itu under forsendelsen. Jeg ringede, og fortalte hvad der va...

B. Hansen

02.03

Superhurtig levering

Inger slinger i valsen - hurtig bestilling, hurtig levering. Kan kun anbefales

Mors datter

01.03

Fantastisk service - rigtig god oplevelse.

God service på WATTOO.DK - god oplevelse med levering. Og det gav os fuld blus i køkkenet...efter ...

Henrik Hansen

08.02

God indsigt og meget fin service!

Med min oplevelse kan man roligt handle med WATTOO.DK. Den jeg talte med hos WATTOO, gjorde sit til ...

Connie

18.01

Super god vejledning og hurtig …

Super god vejledning og hurtig ekspedition Med venlig hilsen Jeanette Peters

Jeanette

18.01

gode produkter

gode produkter, til god pris og hurtig levering

Jan Merklin

18.01

Fin oplevelse

Fin oplevelse. Ville købe der igen.

Rasmus

18.01

Hurtig levering

Hurtig levering, fin vare

Frank

18.01

Let at finde rundt i de mange …

Let at finde rundt i de mange produkter, hurtig levering. Alt var tilfredsstillende

Søren Westergaard

19.01

Fremragende. Billig produkter og helt reelle forsendelsesomkostninger

Jeg har handlet her før og vil helt sikkert gøre det igen. Købte en super god løsning med lynkob...

Michael Sandager