Hurtig levering

14 dages returret

Altid lave fragtpriser

vi tilbyder GLS, DAO, m.fl.

Private, erhverv, offentlig

vi handler med alle

Kæmpe udvalg

med over 100.000 varer

PVL installationsledning

Mangler du installationsledninger til dine el installationer – og vil du gerne selv bestemme farverne på dine ledninger? Så er du kommet til det rette sted, for her på siden har vi samlet vores moderne udvalg af installationsledninger i god kvalitet. Installationsledninger er et godt alternativ til almindelige installationskabler, og har den klare fordel at de tilvejebringer en mere fleksibel installation. Hos WATTOO.DK finder du kun installationsledninger fra de bedste og mest kvalitetsbevidste producenter.

   

 1. inkl. moms 138,00 DKK
 2. 1,5 mm² installationsledning (Halogenfri), - 100 meter

  Installationsledning H07Z1-U til brug i rør iht SB. Konstruktion: Leder: Massiv kobber Isolation: halogenfri kompound Maks. drifttemperatur: 70° C. Bøjeradius: und...
  inkl. moms fra 208,00 DKK
 3. 1,5 mm² PVL installationsledning (PVC) - 100 meter

  Stift PVL installationsledning (type H07V-U). Ledningen kan bruges til trækning i f.eks. plastrør eller flexrør samt kanaler beregnet til løse ledninger. Ledningen kan holde til en drifttemperatur på 70°C og mærkespænding er på 450/750V (fase-nul/fase-fase). Isolering skal beskyttes mod UV-lys. Findes i mange farver.

  inkl. moms fra 207,95 DKK
 4. 2,5 mm² PVL installationsledning (PVC) - 100 meter

  Stift PVL installationsledning (type H07V-U) fra Nexans. Ledningen kan bruges til trækning i f.eks. plastrør eller flexrør samt kanaler beregnet til løse ledninger. Ledningen kan holde til en drifttemperatur på 70°C og mærkespænding er på 450/750V (fase-nul/fase-fase). Isolering skal beskyttes mod UV-lys. Findes i mange farver.

  inkl. moms fra 0,00 DKK
 5. PM Flex – Flexrør (16 mm) med 3G1,5 mm² installationsledninger - 100 meter

  Praktisk ringel med gråt flexrør, som kommer formonteret med installationsledninger. Spar en arbejdsgang og slip for at trække ledningerne i røret efter at det er monteret. Installationsledningerne er PVC isolerede, og flexrøret er halogenfrit. Denne udgave er forsynet med 3 stk. 1,5 mm² i farverne gul/grøn, brun og blå.

  Varenr: 4230024506

  inkl. moms 1.438,00 DKK
 6. 1,5 mm² installationsledning (Halogenfri), orange - 100 meter

  Halogenfri og massiv installationsledning på 1,5 mm² i mange farver. Fås i ringe a' 100 meter. Ledningen må maks. blive 70°C varm under normal drift af installationen.

  Varenr: 3032090687

  inkl. moms 494,00 DKK
 7. 2,5 mm² installationsledning (Halogenfri) - 100 meter

  Halogenfri og massiv installationsledning på 2,5 mm² i mange farver. Fås i ringe a' 100 meter. Ledningen må maks. blive 70°C varm under normal drift af installationen.

  inkl. moms fra 874,00 DKK
 8. 4 mm² installationsledning (Halogenfri) - 100 meter

  Halogenfri og massiv installationsledning på 4 mm² i forskellige farver. Fås i ringe a' 100 meter. Ledningen må maks. blive 90°C varm under normal drift af installationen.

  inkl. moms fra 1.975,00 DKK
 9. 6 mm² installationsledning (Halogenfri) - 50 meter

  Halogenfri og flertrådet (klasse 2) installationsledning på 6 mm² i forskellige farver. Fås i ringe a' 50 meter. Ledningen må maks. blive 90°C varm under normal drift af installationen.

  inkl. moms fra 992,00 DKK
 10. 10 mm² installationsledning (Halogenfri) - 50 meter

  Halogenfri og flertrådet (klasse 2) installationsledning på 10 mm² i forskellige farver. Fås i ringe a' 50 meter. Ledningen må maks. blive 90°C varm under normal drift af installationen.

  inkl. moms fra 1.631,00 DKK
 11. 16 mm² installationsledning (Halogenfri), sort - 50 meter

  Halogenfri og flertrådet (klasse 2) installationsledning på 16 mm². Fås i ringe a' 50 meter. Ledningen må maks. blive 90°C varm under normal drift af installationen.

  Varenr: 3032090506

  inkl. moms 2.461,00 DKK

   

Men hvad er fordelene egentlig ved installationsledninger fremfor installationskabel – og hvad skal man kigge efter, når man er på udkig efter nye ledninger? Det tager vi et kig på i det følgende afsnit, hvor du kan blive meget klogere på installationsledninger.

Gode råd til køb af installationsledning/PVL ledning

De fleste boliger og bygninger har en masse installationskabler eller installationsledninger tilsluttet deres bolig – for ellers blev der ikke leveret strøm til de forskellige el installationer. Men installationsledninger (også kaldet PVL ledninger) er ikke noget vi udskifter særligt tit; og det er bestemt ikke noget vi bemærker i hverdagen, da de ofte er gravet ned i jorden. Det er ligeledes derfor, at det godt kan være lidt vanskeligt at finde ud af, hvilke installationsledninger man har behov for.

En af de første ting du skal overveje er, i hvilken forbindelse din PVL ledning skal bruges; altså hvilken el installation der skal kables til. Det har nemlig betydning for antallet af ledere og ikke mindst leder størrelsen. Det kan være vanskeligt at rådgive om hvilke installationsledninger, der passer til hvad – og er du i tvivl, bør du altid søge råd hos din lokale elektriker eller fagmand. Det samme gør sig i øvrigt gældende for, om du skal vælge PVL ledninger med eller uden jord.

Dernæst så er det altid en god ide, at gøre sig nogle tanker omkring hvor lange dine installationsledninger skal være. Hos WATTOO.DK finder du et moderne udvalg af installationsledninger i både 50 og 100 meters længde. Som udgangspunkt er det altid en god ide at købe dine ledninger væsentlig længere end du har behov for, da det som bekendt er nemt at forkorte kablerne – men knap så nemt at gøre dem længere.

Slutteligt så bør du gøre dig nogle tanker omkring hvorvidt dine PVL ledninger skal være halogenfri eller ej. Som udgangspunkt er halogenfri ledninger det bedste alternativ, simpelthen fordi de er mere miljøvenlige – og fordi det tilvejebringer en mere sikker el installation. Halogen fri installationskabler er nemlig mindre brandfarlige, og modsat almindelige ledninger i PVC, så afgiver de ikke giftig røg i tilfælde af brand. En væsentlig pointe er dog også, at halogenfri installationsledninger som udgangspunkt koster lidt mere; hvilket naturligvis også har indflydelse på, hvilket model du vælger.

Hos WATTOO.DK finder du alt hvad du skal bruge, når installationskablerne eller installationsledningerne skal udskiftes – og vi forhandler kun ledninger fra anerkendte producenter som Nexans, NKT og PM Flex. Vi tilbyder endvidere PVL ledninger i mange forskellige farver, hvilket gør det endnu nemmere at tilpasse ledningerne til dine egne el installationer og personlige præferencer.

Se alle produkter i kategorien Elartikler - Kabel, ledning & rør

Skriv til os