Hurtig levering

14 dages returret

Altid lave fragtpriser

vi tilbyder GLS, DAO, m.fl.

Private, erhverv, offentlig

vi handler med alle

Kæmpe udvalg

med over 100.000 varer

Byggematerialer

Er du på jagt efter byggematerialer til din opgave? Så er du landet på den rette side, for her har vi samlet vores brede udvalg af forskellige byggematerialer, der passer til den professionelle håndværker eller handyman. Hos WATTOO.DK forhandler vi kun til de bedste byggematerialer fra kendte producenter – men naturligvis til skarpe priser. Se vores udvalg her på siden, og find netop det byggemateriale, som du har brug for.

Vi ved dog godt, at det kan være svært at finde rundt i junglen af byggematerialer – og særligt at skelne de forskellige produkter fra hinanden. Vi vil derfor hjælpe dig godt på vej, ved at beskrive dele af vores sortiment i mere detalje. Alt dette og mere til kan du læse om i følgende afsnit.

Billige byggematerialer til din opgave

Selvom det er blevet overskueligt at vælge den type byggemateriale du har brug for, så er det ikke ensbetydende med, at du helt ved, hvad du skal gå efter. Og du skulle jo helst komme hjem med det rigtige, for materialet har trods alt stor betydning for, hvor godt opgaven bliver udført – eller om den i det hele taget bliver udført.

Et af de byggematerialer du finder hos WATTOO.DK er forskellige fiberduge. Fiberdugene i vores sortiment er produceret af danske Fibertex, der udbyder et stort sortiment af forskellige løsninger til isolering, lyddæmpning og meget andet. Fiberduge fra Fibertex kan bruges i mange forskellige sammenhænge; blandt andet i forbindelse med bekæmpelse af ukrudt eller asfaltlægning. Fiberdugene fås i forskellige længder, der kan tilpasses din byggeopgave – og så kommer de i forskellige tykkelser alt efter anvendelsesområde.

Derudover har vi også et bredt udvalg af forskellige fugemasser fra Dana Lim. De fleste håndværkere og gør-det-selv folk har erfaring med forskellige typer fuger og fugemasse; og ved således også hvor vigtigt det rigtige valg af produkt er. Hos WATTOO.DK finder du fugemasse til mange forskellige anvendelsesområder fra reparation af taget til montering af betonelementer.

Endvidere kan du her på siden finde forskellige typer skum til byggeprojektet; eksempelvis montageskum eller helårsskum. Der findes i byggeriet mange forskellige anvendelsesområder for forskellige typer af skum – blandt andet i forbindelse med montering af døre & vinduer eller tætning af hulrum. Det er vigtigt at du har gjort dig helt klart, hvad dit skum skal bruges til, da anvendelsesområderne typisk er forskellige om end visse typer skum overlapper hinanden.

Slutteligt så forhandler vi forskellige grundmursplader fra den danske producent BG Byggros. Grundmursplader har mange anvendelsesområder, men de bruges typisk i forbindelse med bekæmpelse af fugtproblemer i kældervægge. Ligesom fiberduge, så kan du finde forskellige mål på vores grundmursplader, således at de nemt kan tilpasses din byggeopgave. BG Byggros er markedsleder inden for innovative specialprodukter til byggebranchen, og en af deres store forcer er blandt andet det innovative materialer i grundmurspladerne, der fungerer som barriere over for blandt andet vand og gas.

Er du stadigvæk ikke helt sikker på hvilket byggemateriale, der vil egne sig særligt godt til din opgave, så tag altid din lokale fagmand med på råds. Så er du nemlig sikker på at få det rigtige produkt med hjem – og at du får den bedste start på byggeopgaven.

Se alle produkter i kategorien Værktøj

Skriv til os