Hurtig levering

14 dages returret

Altid lave fragtpriser

vi tilbyder GLS, DAO, m.fl.

Private, erhverv, offentlig

vi handler med alle

Kæmpe udvalg

med over 100.000 varer

Løs-el

Hvis du er på udkig efter nogle små dele til dine elinstallationer, så er du kommet til det rette sted. For her på siden finder du nemlig vores store udvalg af forskelligt løs-el. Vi forhandler alt i små elartikler som eksempelvis kontakture, fatninger, samlemuffer og batterier. Og som altid, så får du dine elartikler til lavpris, når du handler på WATTOO.DK.

Men det kan jo være, at du ikke er helt klar over hvad du skal bruge af løs-el – og det forstår vi egentlig godt, for der er nok at vælge imellem. I det følgende kan du derfor læse lidt om hvordan du sikrer dig, at du køber dine små elartikler i god kvalitet; og hvad vores forskellige små-el artikler primært bruges til.

Sådan vælger du løs-el i god kvalitet

Løs-el artikler kan i sagens natur være mange forskellige ting, men der er alligevel nogle ting de har til fælles, som kan hjælpe dig til at vælge et produkt af høj kvalitet. Hvad du skal gøre dig af overvejelser, inden du investerer i en ny ledningslysdæmper eller lampeophæng kan du læse mere om i følgende afsnit.

Som med alle andre elartikler, så er du naturligvis interesseret i at det løs-el du køber, kommer i den bedste kvalitet til prisen. Det gør sig i øvrigt særligt gældende for elartikler, for så snart du har med elektricitet at gøre – så handler det ikke kun om design og udseende; men også om sikkerhed. Elektricitet kan være noget farligt noget, og derfor bør du aldrig købe dine elartikler for billigt.

Dét du skal være opmærksom på, når du blandt andet køber dit løs-el er altså, at du vælger et produkt fra en anerkendt og troværdig producent. Det er nemlig ikke svært at spare penge på sine afbrydere eller samlemuffer, men det er sjældent godt givet ud i længden af primært to årsager.

For det første, så holder dine meget billige elartikler ikke i nær så lang tid, som dem du finder fra kendte producenter hos os. De penge du sparer ved kassen, er således hurtigt givet ud igen på grund af den kortere levetid på dine produkter. For det andet, så får du ofte en meget bedre isolering, ledningsføring og materiale på dine elartikler, når du vælger et produkt fra en anerkendt producent. Det giver dig ikke blot en længere holdbarhed på dit løs-el – men det er også din garanti for, at produktet lever op til de strengeste krav om sikkerhed.

Hvornår bruger man små-el artikler

Som nævnt oven for, så kan små-el artikler være mange ting, men hos WATTOO.DK dækker det over tilbehør til dine kontakter eller ledninger (som kontakture, fatninger og gennemgangsafbrydere), diverse små-el artikler (som batterier og samlemuffer) eller tilbehør til dine lamper (som lampeophæng og ledningslysdæmpere). Du finder med andre ord alt det du skal bruge, når stuelampen skal kunne dæmpes – eller når der skal skiftes afbrydere eller fatninger på belysningen i køkkenet.

Hos WATTOO.DK er nøgleordet for alle vores produkter kvalitet, og derfor finder du kun løs-el artikler fra kendte producenter som Lauritz Knudsen, Nordlux, WAGO og mange flere. Vi tror ikke på den billigst mulige løsning, da der ikke skal gås på kompromis med hverken sikkerhed, kvalitet eller design, når byggeprojektet eller elinstallationen skal på plads.

Se alle produkter i kategorien Elartikler

Skriv til os