Hurtig levering

14 dages returret

Altid lave fragtpriser

vi tilbyder GLS, DAO, m.fl.

Private, erhverv, offentlig

vi handler med alle

Kæmpe udvalg

med over 100.000 varer

Brønde & brøndgods

Brønde og brøndgods kan bruges i mange forskellige sammenhænge – eksempelvis i forbindelse med effektiv afledning af regnvand. Er du på udkig efter et komplet og moderne udvalg af forskellige produkter inden for brønde og brøndgods, så er du kommet til den rette side. Her har vi nemlig samlet vores billige udvalg fra de bedste producenter på markedet. Se blandt andet de moderne og kvalitetssikrede løsninger fra Wavin.

Denne overordnede kategori brønde og brøndgods indeholder alle de produkter vi forhandler, der relaterer sig til brønde og brøndgods. Vi har yderligere inddelt denne side i passende underkategorier, således at du let kan finde netop dét, du leder efter. Fælles for alle produkterne her på siden er ikke kun den bedst mulige kvalitet – men også lave priser. Vi søger nemlig altid at kunne tilbyde billige brønde og brøndgods, ved at skære dyre mellemled væk. Hos WATTOO.DK har vi presset priserne i bund, så det bliver endnu nemme og billige for dig, at komme hjem med det helt rigtige produkt. Vi forhandler særligt et moderne udvalg af brønde og brøndgods fra den anerkendte producent Wavin.

Det moderne og innovative udvalg af brønde og brøndgods

Brønde og brøndgods kan være mange ting, og det kan måske være svært at gennemskue, hvad der passer til hvad. Eksempelvis er sandfangsbrønde velegnede til ledning af regnvandet fra tagrenden – medens multibrønde typisk bruges til at lede vand væk fra indkørslen eller gårdspladsen. Derudover er der også altid spørgsmål forbundet med hvilke type dæksler der kan bruges, og hvilke nøgler der passer til hvilke brønde. I det følgende kan du således læse lidt mere om de mest gængse kategorier, som du finder her på siden. Hos WATTOO.DK skal det være nemt at købe VVS artikler på nettet.

En sandfangsbrønd er som tidligere nævnt et effektivt redskab, når vandet fra dine tagrender skal ledes væk på en effektiv og billig måde. I denne kategori finder du således et stort og moderne udvalg af sandfangsbrønde, rendestensbrønde og centralbrønde til regnvand.

En multibrønd (også kaldet tørbrønd) er typisk en cylinderformet brønd med variabel diameter. Denne type brønd er særligt velegnet, når vandet skal ledes væk din indkørsel, gårdsplads eller des lige. Typisk bruges en multibrønd sammen med en sandfangsbrønd, som vandet ledes hen til.

En pumpebrønd er en lidt anden størrelse end de to foregående, og bruges heller ikke i helt samme sammenhæng. En pumpebrønd er et godt redskab, når der skal drænes eksempelvis kælderskakte – da pumpebrønden også (som navnet antyder) indeholder en kraftig pumpe.

Du finder med andre ord et meget stort og varieret udvalg af forskellige brønde og brøndgods, når du handler med os. Endvidere forhandler vi også forskellige typer af tilbehør til brønde; herunder også dækselløftere og nøgler samt kegler og topringe. Uanset hvad du måtte efterspørge så kan vi næsten med garanti hjælpe dig hurtigt videre – uden at efterlade dig med store lommesmerter. Har du spørgsmål til vores udvalg eller produkter, så er du velkommen til at kontakte vores kundeservice, der vil søge at hjælpe dig effektivt og hurtigt videre.

Se alle produkter i kategorien VVS - Afløb & kloak

Skriv til os