Hurtig levering

14 dages returret

Altid lave fragtpriser

vi tilbyder GLS, DAO, m.fl.

Private, erhverv, offentlig

vi handler med alle

Kæmpe udvalg

med over 100.000 varer

Dækselløfter & nøgler

Dækselløftere, jern og nøgler bruges til at åbne for diverse brønde, når der er behov for at komme ned og rengøre, servicere eller lignende.

En dækselløfter i den rette kvalitet og med en krog i den rette størrelse er en forudsætning for at kunne udføre arbejde med og i brønde, og her på siden har vi et stort udvalg med nøgler til alle brøndtyper. 

   

 1. inkl. moms 296,00 DKK
 2. Jemi – Dækselnøgle med vinklet ende (krog), Ø10 mm

  Bruges til at løfte dæksler og lign. op af deres karme. Nølgen er lavet af Ø10 mm jernstang, som er bøjet i en "L" form nederst, og på denne måde laver en krog som dækslerne kan løftes op med.

  Varenr: 222802000

  inkl. moms 277,00 DKK
 3. inkl. moms 2.205,00 DKK
 4. DUCO – Ristejern til åbning af rendestensriste, brønddæksler med mere

  Ristejernet fra DUCO kan bruges til at åbne rendestensriste og -dæksler, som f.eks. DUCOs egen HUGO serie. Den kan også bruges til andre brønddæksler og -riste af smedejern eller lign., hvor de blot lige skal vippes op i siden, så man kan få fat på dem og løfte dem væk. Det er et enkelt stykke værktøj, som minder om en lang ligekærvet skruetrækker.

  Varenr: 222039003

  inkl. moms 92,50 DKK
 5. Duco dækselløfter med hjul, lang model, universal

  Duco dækselløfter med hjul, er en lang model (1300 mm), som kan anvendes til dæksler både med og uden påstøbte pakninger.

  Varenr: 222039008

  inkl. moms 1.312,00 DKK
 6. Løftenøgle til standarddæksler med åbne huller

  Løftenøgle til dørkpladedæksler og standard dæksler med alm. åbne nøglehuller • Længde 500mm.

  Varenr: 222800000-1

  inkl. moms 265,00 DKK
 7. inkl. moms 929,00 DKK
 8. Ulefos dækselløfter med knop, universal, KK2011

  Standardnøgle til alle Ulefos dæksler. Benytter vægtstangsprincippet, og skåner derfor ryg og fingre.

  Varenr: 221129803

  inkl. moms 2.406,00 DKK
 9. inkl. moms 1.845,00 DKK
 10. Jesmig Brønddæksler – Dækseljern til Jesmig brønddæksler

  Jesmig dækseljernet er beregnet til at løfte det fuldt integerede Jesmig dæksel (med belægnings sten eller fliser i dækslet) op af sin karm. Husk at bestille to stk. da der skal bruges 2 dækseljern når dækslet skal løftes op.

  Varenr: 227099500

  inkl. moms 199,00 DKK
 11. Jemi – Dækselnøgle til "nøglehuller", Ø8 mm

  Bruges til at løfte dæksler med "nøglehuller" op af deres karme. Selve nøglen består af et stykke Ø8 mm rundjern, som er svejst vinkelret på enden selve stangen med håndtaget.

  Varenr: 222800000

  inkl. moms 277,00 DKK
 12. Jemi – Universal dækselløfter

  Værktøj som bruges til at løfte og vippe tunge støbejernsdæksler op af deres karme eller åbne op for hængslede riste og dæksler på f.eks. rendestenskarme. Dækselløfteren er universal og kan anvendes med en stor del forskellige dæksler og riste, men er dog ikke egnet til dæksler med "nøglehuller".

  Varenr: 222832000

  inkl. moms 1.333,00 DKK
 13. Hardy Jensen – Dækselløfter med hjul

  Anvendes til afløftning af brønddæksler og lignende. Løfter selv fastsiddende dæksler uden at beskadige hverken dæksler, fingre, tæer eller ryg. Leveres med tilbehør til dæksler med "nøglehul". Se stregtegning og billeder på varekortet for at fastslå om den passer til dit dæksel.

  Varenr: 881552000

  inkl. moms 3.433,00 DKK
 14. Ristekrog

  Varenr: 221988320

  inkl. moms 118,00 DKK
 15. DUCO – 4-i-én krydsnøgle til boltede dæksler m.m.

  Praktisk nøgle fra DUCO som kan bruges til at åbne deres fastboltede dæksler samt andre mindre dæksler og riste.

  Varenr: 222039005

  inkl. moms 253,00 DKK
 16. inkl. moms 678,00 DKK

   

Få den bedste pris og kvalitet på din nye dækselløfter eller nøgle

En ordentlig dækselløfter skal være i en fornuftig kvalitet, så den klarer sine opgaver på bedste vis – men den skal først og fremmest have en fornuftig og overkommelig pris, som passer ind i dit budget.

WATTOO.DK giver heldigvis altid dig udvalg til fordelagtige priser, og det gælder naturligvis også for vores kollektioner af gode dækselløftere. Vores store fokus på indkøb og forhandleraftaler har over tid gjort os til den billigste forhandler i Danmark, og her kan du således forvente at finde dækselløftere og nøgler til virkelig skarpe priser.

Vi sætter en ære i at være konkurrencedygtige både på pris og kvalitet, og vi går ikke på kompromis med nogle af delene. Vores priser er de laveste på markedet, og det kan du forvente af alle vores sortimenter lige fra vores billige vvs-artikler til vores udvalg af professionelt værktøj.

Hertil har vi altid et godt øje til solid byggekvalitet og ordentlige materialer, og ligeledes ønsker vi udelukkende at medvirke til kompetent håndværk, hvilket selvsagt kræver de bedste produkter. Derfor forhandler vi kun produkter fra ordentligt producenter, og i vores sortiment af dækselløftere og nøgler finder du blandt andet varer fra velkendte producenter som Lauridsen, Jesmig Group og DUCO, så du får et solidt produkt hjem til dit arbejde.

Gør du dine indkøb af nyt materiel og udstyr her på WATTOO.DK, så kan du derfor være helt sikker på, at du både får en ordentlig kvalitet og stærke materialer samt en helt igennem fornuftig pris, der vil overraske dig positivt hver gang.

Dækselløftere og nøgler til alle situationer og behov

Foruden at få en ordentlig pris og kvalitet, så skal det være ligetil for dig at finde de rette produkter til dine behov. I vores udvalg har vi både T-nøgler, krydsnøgler, dækselnøgler, dækselløftere, ristejern og alle andre typer af løftere og nøgler, så det er overskueligt for dig at komme herfra med det rette produkt.

Hertil har vi naturligvis dækselnøgler til alle dækseltyper, så du kan være sikker på, at finde et godt match her på siden.

I udvalget her har vi således samlet en solid produktserie, hvor du både får et bredt udvalg, en høj kvalitet samt fornuftige priser, hvilket gør det helt nemt for dig. Hertil følger vi altid op med en hurtig og fast levering, så du kan få dine nye løftere og nøgler i brug med det samme.

Har du brug for andre produkter, så kan du med fordel tage et kig i vores sortiment af afløbs- og kloakprodukter samt vores produkter inden for brønde og brøndgods.

Se alle produkter i kategorien Afløb & kloak - Brønde & brøndgods

Skriv til os