Hurtig levering

14 dages returret

Fragt ned til 16 kr.

vælg selv leveringsmetode

Private, erhverv, offentlig

vi handler med alle

Kæmpe udvalg

med over 100.000 varer

Pipefix

Pipefux er en smart omløber, der blandt andet kan bruges i forbindelse med tilslutning af kobberrør til Ballofix-ventiler. Pipefix er en kvalitetssikret og professionel løsning fra danske BROEN, der producerer VVS artikler af højeste kvalitet. Er du på udkig efter billige Pipefix koblinger, så finder du vores brede udvalg her på siden. Vi giver dig de laveste priser og altid hurtig levering på lagervarer.

   

 1. Omløber (1 stk)

  Omløber (1 stk)

  Omløber til kobberrør. Der skal købes 2 stk af denne vare for at montere en vandhane / blandingsbatteri.

  inkl. moms fra 9,20 DKK
 2. PIPEFIX: Kompressionskobling til tilslutning af rør på stopventil – BROEN

  PIPEFIX: Kompressionskobling til tilslutning af rør på stopventil – BROEN

  Den originale PIPEFIX omløber er en kompressionskobling som bruges til tilslutning af kobber-rør eller PEX rør fra armaturer til eks. BALLOFIX-ventiler.

  inkl. moms fra 15,00 DKK
 3. PIPEFIX omløber høj - 1/2" x 10 mm

  PIPEFIX omløber høj - 1/2" x 10 mm

  Høj model af den originale PIPEFIX omløber for tilslutning af kobber-rør til kugleventiler.

  Varenr: 744540023

  inkl. moms fra 54,00 DKK

   

De fleste boliger eller virksomheder har de populære Ballofix-ventiler monteret i forbindelse med vandforsyningen til eksempelvis din køkkenvask, håndvask eller noget helt trejde. I den forbindelse er det derfor også ofte en nødvendighed, at kunne koble kobberrør fra armaturet til Ballofix-ventiler – og her kommer Pipefix koblingen ind i billedet. Det er nemlig en meget solid og holdbar løsning, der tillader dig at montere kobberrør i samspil med de moderne og populære Ballofix-ventiler. Hos WATTOO.DK forhandler vi kun de bedste producenter af VVS artikler, hvilket er din garanti for, at du kommer hjem med et holdbart og professionelt produkt.

Køb billige Pipefix koblinger på nettet

Det kan stort set altid svare sig at købe VVS artikler på nettet, for det er som regel ensbetydende med store besparelser – og hos WATTOO.DK er vi ingen undtagelse. Vi presser nemlig alle priserne i helt i bund, så du kan spare endnu mere. Det går dog på ingen måde ud over kvaliteten, da vi kun forhandler billig VVS og Pipefix omløbere, der lever op til de strengeste kvalitetskrav.

Her på siden har vi samlet vores forskellige udgaver af de populære Pipefix koblinger, der kommer i flere forskellige dimensioner. Du har altså rig mulighed for at finde en størrelse, der passer til netop dine kobberrør og dine VVS installationer. Vi tror på, at det skal være så nemt som overhovedet muligt, at komme hjem med de rigtige produkter til den rigtige pris.

Se alle produkter i kategorien VVS - Ventiler & regulering

Tryk for at åbne chattenDu har svar på chatten
Skriv til os