Hurtig levering

14 dages returret

Fragt ned til 16 kr.

vælg selv leveringsmetode

Private, erhverv, offentlig

vi handler med alle

Kæmpe udvalg

med over 100.000 varer

Fibertex

Fibertex fiberdug er ideel til minimering af blandt andet ukrudtsvækst, og hjælper til at sikre et flot, jævnt underlag i forbindelse med fliselægningen. Hos WATTOO.DK forhandler vi et stort og billigt udvalg af Fibertex, der gør det endnu nemmere at komme i mål med opgaven. Her på siden har vi samlet hele vores store udvalg af billigt Fibertex i mange forskellige varianter. Find blandt andet almindelig fiberdug og ukrudtsdug.

   

 1. Fibertex sort ukrudtsdug – WeedControl, 80 gr./m2, bredde 100 cm - 25 meter

  Fibertex sort ukrudtsdug – WeedControl, 80 gr./m2, bredde 100 cm - 25 meter

  Fibertex ukrudtsdug minimerer væksten af det genstridige, flerårige ukrudt. Ukrudtsdugen lader luft og vand passere uhindret igennem, mens lystætheden i dugen forhindrer ukrudtet i at optage næring i rodnettet.

  Varenr: 244800025

  inkl. moms fra 276,00 DKK
 2. Fibertex belægningsdug– All-round, 80 gr./m2, bredde 100 cm - 25 meter

  Fibertex belægningsdug– All-round, 80 gr./m2, bredde 100 cm - 25 meter

  All-Round™ Geotextil stabiliserer underlaget, og sikrer flot og jævn flisebelægning. Kan også benyttes til mange andre opgaver, hvor der benyttes fiberdug. Den er ikke UV behandlet, og kan ikke tåle direkte sollys.

  Varenr: 244801025

  inkl. moms fra 221,00 DKK
 3. Fibertex F-10 – Fiberdug 80 gr./m2, bredde 500 cm - 100 meter
  inkl. moms fra 2.792,00 DKK
 4. Fibertex F-20 – Fiberdug 100 gr. - Flere varianter

  Fibertex F-20 – Fiberdug 100 gr. - Flere varianter

  Den originale Fibertex-dug.

  inkl. moms fra 160,00 DKK
 5. Fibertex F-22 – Fiberdug 120 gr./m2 - Flere varianter

  Fibertex F-22 – Fiberdug 120 gr./m2 - Flere varianter

  Fibertex Geotekstil, til separation, filtrering og dræning.

  inkl. moms fra 532,00 DKK
 6. Fibertex F-25 – Fiberdug 130 gr./m2 - 100 meter

  Fibertex F-25 – Fiberdug 130 gr./m2 - 100 meter

  inkl. moms fra 3.200,00 DKK
 7. Fibertex F-32 – Fiberdug 175 gr./m2, bredde 500 cm - 100 meter
  inkl. moms fra 4.835,00 DKK
 8. Fibertex F-300 – Fiberdug 300 gr./m2 - Flere varianter

  Fibertex F-300 – Fiberdug 300 gr./m2 - Flere varianter

  inkl. moms fra 1.368,00 DKK

   

Det kan godt være sin sag at lægge fliserne i haven, men med Fibertex fiberdug bliver det hele lidt nemmere. Den nye ukrudtsdug fra Fibertex minimerer nemlig vækst af ukrudt, således at du kan lægge fliserne på et plant underlag. Og hos WATTOO.DK finder du naturligvis altid et stort og varieret udvalg af billigt Fibertex, så du nemt kan klare netop din opgave. Og i den forbindelse forhandler vi selvfølgelig ikke kun ukrudtsduge, men også de helt almindelig fiberduge fra Fibertex. Uanset hvilken type fiberdug du er på udkig efter, så har alle produkterne her på siden dét til fælles, at de kommer i forskellige varianter – og alle sammen til en utroligt lav pris. Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten af vores fiberduge, ligesom vi ved, at du ikke går på kompromis med dit håndværk.

Stort udvalg af billigt Fibertex duge på nettet

Hos WATTOO.DK er vi blandt danskernes foretrukne forhandlere af alt fra el artikler til billigt værktøj på nettet, og det er der flere grunde til. Blandt de primære er, at vi kun forhandler de bedste producenter på markedet, hvilket er din garanti for det bedste produkt. Men derudover, så sætter vi også en stor ære i at kunne tilbyde vores udvalg til lave priser. Her på siden tror vi ikke på, at høj kvalitet behøver koste en formue – og derfor giver vi dig altid konkurrencedygtige priser på Fibertex fiberdug. Og det stopper ikke her, for med WATTOO.DK får du få hverdages levering på alle lagervarer til en fast, lav pris.

Der findes efterhånden flere forskellige varianter af de populære fiberduge fra kendte Fibertex, og de har hver deres anvendelsesmuligheder. Du kender formentlig allerede til de helt klassiske fiberduge, der blandt andet hjælper til at isolere mod kulde og beskytter mod skadedyr. Disse klassiske fiberduge kommer med forskellige tykkelse – og i længder helt op til 100 meter – men uanset hvilken du har brug for, så finder du det her på siden til en lav pris. Og er du på udkig efter de nye og innovative fiberduge til bekæmpelse af ukrudt i forbindelse med fliselægning på terrassen eller i indkørslen, så forhandler vi også dem til yderst favorable priser.

Det skal være nemt at finde en billig fiberdug på nettet – det synes vi i hvert fald her på siden. Og derfor kan du altid finde et billigt og kvalitetssikret udvalg her. Har du spørgsmål til vores store sortiment eller levering, så kan vores kundeservice være dig behjælpelig på enten telefon eller mail. Vi er din faste partner, når du skal købe billigt Fibertex online.

Se alle produkter i kategorien Værktøj - Byggematerialer

Tryk for at åbne chattenDu har svar på chatten
Skriv til os