Hurtig levering

14 dages returret

Altid lave fragtpriser

vi tilbyder GLS, DAO, m.fl.

Private, erhverv, offentlig

vi handler med alle

Kæmpe udvalg

med over 100.000 varer

Tag & render

Er du på jagt efter nye tagrender eller tilbehør til taget? Så er du landet på den rette side, for her kan du se vores brede udvalg af alt hvad du skal bruge til taget og tagrenderne. Hos WATTOO.DK finder du altid et stort udvalg af VVS artikler fra de bedste og mest kendte producenter. Vi kender værdien af godt arbejde, og derfor gør vi vores til, at du også kan finde materialerne derefter.

Men vi ved også godt, at det kan være svært at orientere sig i de mange forskellige produkter, der findes – og ikke mindst kende til fordele ved de specifikke modeller. Hvordan vælger man eksempelvis den helt rigtige tagrende? Og hvad skal du være opmærksom på, når du køber inddækning til taget eller tagrenden? Dette kan du få svar på i det følgende afsnit, hvor vi kommer med nogle gode råd til dit køb af tagrender.

Guide til køb af tagrende og tilbehør

Vi er vant til regn i Danmark, og derfor er vi også vant til at passe godt på vores tagrender. Hvis de først bliver stoppet til midt under et ordentligt regnskyl, så er man på den. Det er derfor altid en god ide, at give tagrenden og inddækningen et eftersyn hvert år. Ligesom med alt andet, så bliver tagrenden og inddækningen jo slidt med tiden – og skal således skiftes.

Du kan som udgangspunkt finde tagrender i plastik, tagrender i stål, tagrender i zink og tagrender i kobber. Hos WATTOO.DK finder du de fire forskellige tagrender, og vi forhandler særligt mærket Plastmo, der er kendt for deres stolte traditioner og gode kvalitet siden 1958. En ekstra bonus for dig, der køber tagrender fra Plastmo, er at de yder 25 års garanti.

Tagrender i plastic er som udgangspunkt meget nemme at montere, og kan nemt samles med lim. Oftest er det jo sådan, at du bliver nødt til at skære tagrenderne lidt til; og her er det altså nemt at samle dem igen med tagrender i plast. Til gengæld er tagrender i plast særligt modtagelige over for stød – og de er svære at reparere, såfremt der skulle opstå huller.

Tagrender i stål er lidt sværere at montere – men er til gengæld også mere holdbare, da de netop er lavet af galvaniseret stål. Medmindre du bor tæt på havet (og dermed udsætter tagrenderne for meget salt og hav gus), så er tagrender i stål ofte en flot og elegant løsning. Det samme gør sig endvidere gældende for tagrender i zink, der dog kan være lidt sværere at montere. Det er til gengæld muligt at lodde enderne på dine zink tagrender sammen; hvilket giver en meget flot og ensartet finish.

Slutteligt så kan du finde tagrender i kobber, om end de ikke er særligt udbredte endnu. Kobber tagrender giver et meget unikt og flot ydre – og bor du i en større villa, så kan tagrender i kobber se utroligt flotte og moderne ud. Modsat hvad mange tror, så er kobber tagrender nemme at montere; og de kan samles med speciallim på samme måde som tagrender i plastik.

Inddækning af dine tagrender

Efter du har udvalgt dine nye tagrender, så skal de naturligvis monteres – og her kan du få brug for inddækningsmaterialer. Hos WATTOO.DK finder du et moderne udvalg af inddækning til taget fra kendte producenter som Perform og SabetoFLEX. Inddækning kan bruges i mange forskellige sammenhænge, og altså ikke kun i forbindelse med dine nye tagrender.

Typiske anvendelsesområder for inddækning er blandt andet omkring din skorsten, kviste eller i din skotrende. Inddækning fungerer på mange måder som bly, men er naturligvis meget mere miljøvenligt og åndbart. Når du er på udkig efter inddækning til dit tag, så værk altid opmærksom på om produktet overholder gængse krav til fleksibilitet, miljøkrav, tæt og nem montering.

Det er altid en god ide at overveje hvordan du kan forbedre dit tag med den rigtige inddækning – for inddækningen kan hjælpe til bedre ventilation og mindre kondens. Alle de inddækningsprodukter du finder hos os er lavet til den seriøse håndværker, der ikke går på kompromis med kvaliteten af sit materiale. Med solid inddækning på dit tag kan du være med til at skabe bedre isolering, bedre indeklima og mindre kondens. Det giver dig ikke blot en mere behagelig bolig – det kan også spare dig for mange penge på din energiregning.

Se alle produkter i kategorien VVS

Skriv til os