Hurtig levering

14 dages returret

Altid lave fragtpriser

vi tilbyder GLS, DAO, m.fl.

Private, erhverv, offentlig

vi handler med alle

Kæmpe udvalg

med over 100.000 varer

Konnektorer

De fleste af os er afhængige af en god internetforbindelse – både i hjemmet og i virksomheden. En af måderne at opnå det på, er ved at have gode dataudtag med solide konnektorer. Er du på udkig efter billige RJ45 konnektorer i god kvalitet, så er du kommet til det rette sted. Har har vi nemlig samlet vores moderne udvalg fra anerkendte og kvalitetsbevidste producenter som Lauritz Knudsen, Schneider ElectricLan-Com.

   

 1. LK Actassi® S1 (S-One) – RJ45 konnektor

  Den nye Actassi S1 RJ45 (8P8C) konnektor er efterfølgeren til den klassiske LexCom "krokodille" konnektor. S1 findes i flere kategorier (5e, 6, 6A) samt som uskærmet og skærmet. Den kan monteres i Actassi (Lexcom) dataudtag samt i S1 patchpaneler (se tilbehør på varekortet). Husk at der bør bruges dybe dåser og underlag for at der plads til konnektor og kabel.

  inkl. moms fra 52,00 DKK
 2. Lan-Com – Keystone RJ45 konnektor, cat 5e UTP, hvid

  Uskærmet kategori 5e konnektor, med RJ45 modular jack, fra Lan-Coms Giga-Lan serie af netværks produkter. Konnektoren er udført i keystone design og passer i alle dataudtag, patchpaneler osv. som understøtter keystone konnektorer. Kan bruges til datahastigheder på op til 1Gbits/s.

  Varenr: 0986281406

  inkl. moms 18,40 DKK
 3. Lan-Com – Keystone RJ45 konnektor, cat 6 UTP, hvid

  Uskærmet kategori 6 konnektor, med RJ45 modular jack, fra Lan-Coms Giga-Lan serie af netværks produkter. Konnektoren er udført i keystone design og passer i alle dataudtag, patchpaneler osv. som understøtter keystone konnektorer. Kan bruges til datahastigheder på op til 1Gbits/s.

  Varenr: 0986281435

  inkl. moms 26,25 DKK
 4. Lan-Com – Keystone RJ45 konnektor, cat 6A UTP, hvid

  Uskærmet kategori 6A konnektor, med RJ45 modular jack, fra Lan-Coms Giga-Lan serie af netværks produkter. Konnektoren er udført i keystone design og passer i alle dataudtag, patchpaneler osv. som understøtter keystone konnektorer. Kan bruges til datahastigheder på op til 10Gbits/s.

  Varenr: 0986281464

  inkl. moms 51,50 DKK
 5. Lan-Com – Keystone RJ45 konnektor, cat 6 FTP, krom

  Skærmet kategori 6 konnektor, med RJ45 modular jack, fra Lan-Coms Giga-Lan serie af netværks produkter. Konnektoren er udført i keystone design og passer i alle dataudtag, patchpaneler osv. som understøtter keystone konnektorer. Kan bruges til datahastigheder på op til 1Gbits/s.

  Varenr: 0986281493

  inkl. moms 41,75 DKK
 6. Lan-Com – Keystone RJ45 konnektor, cat 6A FTP, krom

  Skærmet kategori 6A konnektor, med RJ45 modular jack, fra Lan-Coms Giga-Lan serie af netværks produkter. Konnektoren er udført i keystone design og passer i alle dataudtag, patchpaneler osv. som understøtter keystone konnektorer. Kan bruges til datahastigheder på op til 10Gbits/s.

  Varenr: 0986281529

  inkl. moms 48,75 DKK
 7. Keystone modul med F-connector (hun/hun)

  Dette keystone modul kan klikkes fast i alle former for keystone dataudtag eller patchpaneler. Den er forsynet med et F-connector hun/hun samleled og giver dig mulighed for at f.eks. have en F-connector ved siden af en RJ45 konnektor i det samme dataudtag. F-connectoren kan bl.a. bruges til TV, radio og satellit signaler.

  Varenr: 7886154526

  inkl. moms 53,50 DKK
 8. Keystone modul med stereo 3,5 mm jackstik samleled (hun/hun)

  Keystone modul der passer i keystone dataudtag eller patchpaneler. Den er forsynet med et samleled for 3,5 mm stereo jackstik. Denne type jackstik kaldes også mini-jack eller mere korrekt en phone konnektor og bruges normalt til stereo audio signaler fra og til f.eks. CD-afspillere, PC'er, mobiltelefoner og hovedtelefoner.

  Varenr: 7886154539

  inkl. moms 97,00 DKK
 9. Keystone modul med USB3.0 type A konnektor (hun/hun)

  Keystone modul med USB3.0 A hun-stik på begge sider. Kan f.eks. bruges sammen med en HDMI konnektor, så du har både HDMI og USB ud af det samme keystone dataudtag. Velegnet hvis du f.eks. ønsker at tilslutte en HTPC til dit fjernsyn, men gerne vil have gemt PC'en væk et andet sted. Med denne konnektor og et dataudtag kan du få skjult dine kabler væk og afsluttet dem på en proff facon.

  Varenr: 7886154542

  inkl. moms 251,00 DKK
 10. Keystone modul med HDMI konnektor (hun/hun), lige (180 grader)

  Keystone HDMI konnektor med hun-stik i begge ender. Ved hjælp af denne konnektor kan du afsluttet et HDMI kabel i et keystone dataudtag eller patchpanel. Praktisk når du ønsker at lave en permanent og flot afsluttet forbindelse mellem f.eks. PC og projekter eller TV.

  Varenr: 7886154555

  inkl. moms 192,00 DKK
 11. Keystone modul med HDMI konnektor (hun/hun), vinklet (90 grader)

  Keystone HDMI konnektor med hun-stik i begge ender. Ved hjælp af denne konnektor kan du afsluttet et HDMI kabel i et keystone dataudtag eller patchpanel. Praktisk når du ønsker at lave en permanent og flot afsluttet forbindelse mellem f.eks. PC og projekter eller TV. På denne model er de to stik vinklet i forhold til hinanden. Stikket på bagsiden er vinklet 90 grader nedad.

  Varenr: 7886154568

  inkl. moms 228,00 DKK
 12. MELLEMLED KAT5E FTP SL

  Varenr: 5286216309

  inkl. moms 116,00 DKK
 13. Blindprop til Keystone dataudtag - Hvid

  Bruges til at afblænde de ubenyttede huller i keystone dataudtag.

  Varenr: 1086003965

  inkl. moms 12,20 DKK
 14. Montageramme til LK LexCom dataudtag og Keystone konnektor - Flere varianter

  Bruges til at fastholde Keystone konnektorer i de LK LexCom dataudtag eller patchboxe som kræver løse montageramme.

  inkl. moms fra 8,30 DKK
 15. Keystone modul med phono/RCA konnektor (hun/hun)

  Keystone modul som er forsynet med en phone (RCA konnektor) hun/hun adaptor. Gør det muligt at afsluttet et phone audio eller video kabel i et keystone dataudtag eller patchpanel. Konnektoren er forsynet med en farvekode. Du kan vælge imellem gul, som normalt er brugt til komposit video, samt rød eller hvid der normalt er brugt til steroe audio.

  inkl. moms fra 127,00 DKK
 16. Keystone modul med højttaler skrueterminal/bananbøsning

  Keystone model med en højttaler skrueterminal, som bruges i forbindelse med de mere effekt krævende højttalere. Skrueterminalen har også en 4 mm bananbøsning i midten. Højttaleren kan tilsluttes enten via et audio banan stik eller ved at fastgøre den afisolerede højttalerledning i skrueterminalen. På bagsiden tilsluttes ledningen i en klemme. Findes med rød og sort farvering.

  inkl. moms fra 37,50 DKK
 17. Farvekoder til LK LexCom dataudtag - 6 stk

  Bruges til at kode LK LexCom konnektorer når de er monteret i LexCom dataudtag eller montagebokse med integreret montageramme.

  inkl. moms fra 18,00 DKK
 18. Blindprop til LK LexCom dataudtag

  Bruges til at afblænde de ubenyttede huller i LK LexCom dataudtag eller montagebokse som har integreret montageramme.

  inkl. moms fra 8,30 DKK
 19. Montageramme m. blindprop til LK LexCom dataudtag

  For afblænding af huller, du ikke ønsker at benytte på de versioner af LK's LexCom dataudtag, hvor der skal bruges løse montagerammer som LexCom konnektorerne skal monteres i.

  inkl. moms fra 7,60 DKK
 20. Montageramme m. støvlåg til LK LexCom dataudtag og konnektorer

  Bruges til at fastholde LK LexCom konnektorer i de LK LexCom dataudtag eller patchboxe som kræver løse montageramme. Har et støvlåg som kan forsynes med symboler.

  inkl. moms fra 19,60 DKK
 21. Montageramme til LK LexCom konnektorer

  Bruges til at fastholde LK LexCom konnektorer i de LK LexCom dataudtag eller patchboxe som kræver seperat montageramme.

  inkl. moms fra 4,10 DKK
 22. Farvekode med støvlåg til LK LexCom dataudtag

  Bruges til at afskærme mod støv samt farvekode LK LexCom konnektorer når de er monteret i LexCom dataudtag eller montagebokse med integreret montageramme.

  inkl. moms fra 26,00 DKK
 23. LK – RJ11 (6P6C) konnektor med skæreklemmer

  Grå konnektor med skæreklemme og 6P6C (RJ12) modular jack. Passer i Actassi (LexCom) dataudtag. Monteres med montagerammer eller i udtag med integeret montageramme.

  Varenr: 1086008041

  inkl. moms 112,00 DKK
 24. Keystone modul med 8P8C (RJ45) modular jack samleled til kat.6A UTP patchkabler

  Keystone modul der passer i keystone dataudtag eller patchpaneler. Dette keystone modul består af et modular jack samleled, som f.eks. kan bruges til at samle to patchkabler med RJ45 (8P8C) modular plug med hinanden, hvis man f.eks. har trukket et patchkabler rundt i huset, og ønsker at afslutte i et dataudtag. Samleledet lever op til kat.6A og er uskærmet (UTP).

  Varenr: 7886156087

  inkl. moms 83,00 DKK

   

Vi har forskellige kvalitets konnektorer som f.eks. Actassi® serien fra Lauritz Knudsen og diverse Keystone konnektorer samt det nødvendige tilbehør.

Konnektorerne bruges til at afslutte de fastmonterede netværkskabler både i dataudtaget ved f.eks. skrivebordet på kontoret, og i den anden ende hvor de måske sidder i patchpaneler i et krydsfeltet.

Til almindelige ethernet netværk, ligesom det du måske har derhjemme mellem router og PC (hvis de er forbundet med kabler) bruges RJ45 konnektorer. De findes med og uden skærming og i forskellige kategorier ligesom netværkskablerne. Det er vigtigt at netværkskabel og konnektor passer sammen i forhold til kategori og skærming. Til IHC Net® fra LK bruges også RJ45 konnektorer, dog har disse en special farvekodning i forhold til almindelige ethernet konnektorer, for at de passer sammen LK's specielle IHC Net® kabel.

Du kan også nogle gange støde på RJ11 konnektorer, som gerne bruges til telefon forbindelser. Dog er standarden i dag i erhvervsbygninger at føre telefonforbindelserne gennem RJ45 konnektorer og almindelige netværkskabler.

Den mere korrekte betegnelse for en RJ45 konnektor ville faktisk være en 8P8C modular konnektor, da RJ45 stammer fra en ældre betegnelse som kort sagt beskriver hvordan en 8P8C modular plug skulle forbindes på en bestemt måde, og altså ikke beskriver hvordan selve 8P8C modular plug'en ser ud. RJ (Registered Jack) navnene, RJ11, RJ14 osv., bliver dog, på trods af at det ikke er helt korrekt, brugt i stor udstrækning blandt både fagfolk og lægmand til at genkende modular plugs og konnektore, hvilket er grunden til at vi også bruge disse betegnelser.

I betegnelsen 8P8C betyder 8P at modular plug'en har 8 mulige positioner hvor der kan være en kontaktflade, og 8C betyder at den rent faktisk har 8 kontaktflader som kan forbindelse til ledninger. En 6P4C har 6 mulige positioner, men kun 4 af dem er forsynet med kontaktflader.

RJ11 plugs og konnektorer bliver især rodet rundt. F.eks. er RJ11 konnektorer 6P6C modular konnektorer, mens et kabel med et RJ11 plug ofte er med 6P4C eller 6PC2 modular plug. RJ10 bruges ofte om 4P4C modular plug eller konnektor og RJ12 bruges ofte om 6PC6 modular plug eller konnektor.

Der findes også andre typer af konnektorer end dem der er skrevet om her. F.eks. kan nævnes BNC, SUB-D m.v.

Se alle produkter i kategorien Elartikler - Datamateriel

Skriv til os