Hurtig levering

14 dages returret

Altid lave fragtpriser

vi tilbyder GLS, DAO, m.fl.

Private, erhverv, offentlig

vi handler med alle

Kæmpe udvalg

med over 100.000 varer

Værktøj

Hos WATTOO.DK finder du et stort og bredt udvalg af værktøj; uanset om du er på jagt efter en ny hammer, et bor til boremaskinen eller et par sikkerhedsveste. Her på siden har vi samlet vores udvalg af værktøj i forskellige kategorier, så det er nemt for dig at vælge netop dét, du har brug for. Vi forhandler blandt andet kvalitetsværktøj fra kendte mærker som Hultafors, Cosmo og Husqvarna.

Det kan godt være lidt af en jungle at finde det rigtige værktøj til VVS arbejdet, haven eller hjemmeprojektet – men hos WATTOO.DK har vi gjort det nemmere for dig. Her er vores sortiment af værktøj nemlig inddelt i kategorier, og du kan altid finde forventede leverings- og afhentningstider på vores produkter. Det gør hele handlen mere gennemsigtig, og det sikrer at du ved, hvornår du kan komme videre med arbejdet.

Byggematerialer til den rigtige pris

Hvis du er gået i gang med et større hjemmeprojekt – som eksempelvis renovation af køkken eller badeværelse – så kræver det ikke blot de rigtige VVS artikler; det kræver også de rigtige byggematerialer. Derfor vil du naturligvis gerne have det hele til de bedste priser – og det skal helst være byggematerialer af højeste kvalitet.

Når du skal ud at købe nye byggematerialer, så er der altid nogle generelle overvejelser, som du bør tage med dig. En af de vigtigste overvejelser er naturligvis i forhold til opgavens art; for det betyder rigtigt meget om du eksempelvis skal bruge din fugemasse til vådrum eller til taget. De fleste byggematerialer har et specifikt anvendelsesområde, og det bør du altid gøre dig bevidst. Det kan spare dig mange dyre ærgrelser, at du har gjort forarbejdet grundigt.

Dernæst så er det altid en stor fordel, at du tænker langsigtet, når du køber nye byggematerialer. Typisk vil det nemlig være sådan, at dine byggematerialer skal kunne holde sig i væsentligt længere tid end først antaget – og derfor bør du altid sikre dig, at de materialer du køber, har så lang en holdbarhed som muligt. Ligeledes er det altid en god ide, at du køber lidt ekstra ind end påregnet; det kan hurtigt komme til dig gode, hvis der opstår behov for reparationer eller lignende.

Spørg dig så vidt muligt til råds

Hvis du ikke helt er på hjemmebane, når det kommer til byggematerialer, så kan det altid anbefales at spørge andre til råds. Her har du naturligvis masser af muligheder, men i de fleste tilfælde vil det være en god ide, at spørge en fagmand til råds.

Selvom du måske ikke skal benytte dig af en håndværker til den opgave du står overfor, så vil det altid give pote i sidste ende, at du får ekspertens besyv med.

Forøg byggeglæden med lækkert håndværktøj

De fleste mænd har et særligt forhold til deres håndværktøj, og det er ikke uden grund. Den rigtige hammer eller skruetrækker kan nemlig følge med dig hele livet; og det er noget, som du kan bruge flittigt i en lang årrække. Men derfor er det også vigtigt, at investere i moderne håndværktøj af høj kvalitet fra starten af. Det er nemlig din garanti for værktøj, der holder længe.

Hos WATTOO.DK finder du et stort og bredt udvalg af håndværktøj; lige fra hamre til pressetænger. Det kan være lidt vanskeligt at rådgive om forskellige typer af håndværktøj, da de fleste modeller egner sig til noget helt specifikt. Det er dog muligt at sige lidt generelt omkring de overvejelser du bør gøre dig, når du skal have en ny hammer eller falsetang.

Det vigtigste i forbindelse med køb af nyt værktøj, er naturligvis kvaliteten. For du kan uden problemer finde meget billigt værktøj på internettet eller i byggemarkederne – men som med så meget andet, så er kvaliteten typisk også derefter. Det giver sig ikke kun udslag i at håndværktøjet går i stykker af almindelig brug; men det kan også resultere i dårligt håndværkerarbejde, da billigt håndværktøj lettere bliver skævt og deformt.

Ydermere så er det selvsagt vigtigt, at du bruger det rigtige værktøj til de rigtige opgaver. Det lyder måske lidt trivielt; men det er ikke desto mindre en af de typiske fejl. Hav altid en klar plan for din byggeopgave, og lad så denne diktere hvilken type værktøj du mangler at investere i. På denne måde undgår du uheldige episoder, og du er sikret det bedste resultat af din byggeopgave.

Skriv til os