Hurtig levering

14 dages returret

Altid lave fragtpriser

vi tilbyder GLS, DAO, m.fl.

Private, erhverv, offentlig

vi handler med alle

Kæmpe udvalg

med over 100.000 varer

Køkkenspots

Indbygningsspot til køkkenet er blevet meget populære, da de er meget elegante og nemme at montere. Mangler du nye køkkenspots så er du kommet til det helt rette sted, for her på siden finder du vores moderne udvalg spots til køkkenet. Hos WATTOO.DK forhandler vi kun kvalitetsbevidste producenter, hvorfor vores udvalg kun indebærer produkter fra anerkendte navne som Nordtronic, Nordlux og Scan Products

   

 1. Køkkenspot Linea LED, komplet 3-pak klar til gør-det-selv installation - Nordtronic

  Super flot Nordtronic LED-spot til køkken- / underskabsbelysning og andre steder, hvor et kun 11 mm højt spot kommer til sin ret. Kan både indbygges og påbygges. Komplet sæt som må installeres "gør-det-selv". Lyskvaliteten er helt i top med Ra90 og hvert spot bruger kun 2,3W. Linea skiller sig ud ved at være Flicker-Free, så du slipper for, at lyset flimrer!

  inkl. moms fra 413,00 DKK
 2. Køkkenspot Linea LED, 350mA, >90Ra, 2 meter ledning - Nordtronic

  Linea LED-spot som f.eks. kan benyttes sammen med vores komplette køkkenspot 3-pak. Rigtig flot spot med >Ra90 lyskvalitet, flicker-free lys, og kun 11 mm i højden. Kan både indbygges og påbygges. Leveres inkl. påbygningsring og 2 meter ledning.

  inkl. moms fra 91,00 DKK
 3. LED-spot Gabriella, Ra93-98, 350mA LED 4W, 295-350 lumen, 40°, dæmpbar

  LED-spot med høj Ra-værdi og fantastisk lys. Med en indbygningshøjde på kun 12 mm kan Gabriella LED Downlight benyttes til mange formål. Den er bl.a. anvendelig under overskabe i køkkenet eller i baldakin på badeværelset...

  inkl. moms fra 134,00 DKK
 4. Gabriella 90 indbyg-/påbygningsspot LED (rund) A+ 4W / 90° / Ra96 / 2700K / dæmpbar

  LED spot med stor spredning, imponerende farvegengivelse og ekstraordinær lav indbygningshøjde på kun 12 mm

  Særligt til brug under køkkenskabe eller hylder. Påbygningsring findes under tilbehør. Kan også anvendes i lofter, hvor der f.eks. er pladsmangel eller i vådrum, da det er et lavspændingsspot. Giver mange lumen, og har en dejlig varm hvid farve og en rigtig høj farvegengivelse på Ra96

  inkl. moms fra 149,00 DKK
 5. Alina, indbyg-/påbygningsspot LED (rund) A+ 2,2W / 90° / dæmpbar

  Flot og stilrent møbelspot fra Nordtronic i mat hvid og børstet aluminium.

  inkl. moms fra 65,50 DKK
 6. Viola Mini indbygningsspot LED 2W / 30° / 2700K / dæmpbar

  Genialt mini-spot som kan bruges utallige steder. F.eks. indbygget i hanebåndsbjælker, i toppen af dør- eller vindueskarm, som stjernehimmel imellem større spot eller som nat belysning. Perfekt til hygge- og effektbelysning. Kan også bruges helt inde i brusenichen uanset loftshøjden. Lyser med 140 lumen (~18W halogenpære), har en behagelig varm hvid farve og god farvegengivelse.

  inkl. moms fra 129,00 DKK
 7. Elena Mini indbygningsspot LED 2W / 120° / 2700K

  Smart mini spot med stor spredning på lyset. Er især velegnet til steder hvor der er en kort afstand til det belyste, pga. den store spredning og det bløde lys. Kan f.eks. bruges i indbyggede hylder i vægge eller under møbler. Perfekt til hygge- og effektbelysning. Lyser med 140 lumen (~18W halogenpære), har en behagelig varm hvid farve og god farvegengivelse.

  inkl. moms fra 127,00 DKK
 8. inkl. moms 82,00 DKK

   

Det kan dog være en stor opgave at vælge de helt rigtige køkkenspots, for markedet er efterhånden meget stort – og det kan være svært at skelne de mange forskellige modeller fra hinanden. Her på siden søger vi dog altid at hjælpe vores kunder bedst muligt på vej, og du kan således i det følgende læse mere indgående omkring køkkenspots. Mangler du viden omkring hvad du skal kigge efter, når der skal investeres i nye køkkenspots, så skal du blot læse videre i det følgende afsnit.

Kom hjem med de rigtige køkkenspots

Indbygningsspot i alle afskygninger er blevet et af de foretrukne valg, når der skal monteres ny belysning i danske boliger og virksomheder. Spots afgiver nemlig et behageligt og moderne lys – samtidig med at de er billige og nemme at montere. Ydermere kommer mange spots nu med de energibesparende LED-pærer, der sikrer flot farvegengivelse og lang levetid.

Når du er på jagt efter nye spots til køkkenet, så kan det være en god ide at overveje, hvorvidt de skal monteres direkte i isoleringen eller ej. Der er nemlig stor forskel på almindelige indbygningsspot og spots til direkte montering i isoleringen. En af de helt klare fordele ved spots til indbygning i isoleringen er at de er meget diskrete – uden at det går ud over belysningen. Vær dog altid opmærksom på hvad producenterne angiver i forhold til montering, da indbygningsspot til isolering ofte kræver nogle specifikke ting angående pladsen bag ved spotsene.

Dernæst kommer nogle overvejelser i forhold til udformningen på din spots. Hvad angår køkkenspots kan du typisk vælge mellem firkantede, runde eller trekantede spots. Der er som udgangspunkt ikke noget rigtigt eller forkert – og det kommer således helt an på personlig præference. De klassiske spots til indbygning kommer i rund, men mere moderne fortolkninger indebærer trekantede former.

Slutteligt er der også forskel på hvor mange volt dine spots kommer med; og hvis du ikke er helt sikker på hvad du har brug for, så kan det være en god ide at tage kontakt til din lokale fagmand. Som udgangspunkt kommer de mest gængse køkkenspots med 12Vac, men der findes også andre modeller. I forhold til montering, så du må i de fleste tilfælde montere dine spots selv – også selvom du ikke er elektriker. Hvis du dog ikke føler dig helt sikker på den slags, så anbefaler vi altid at få en fagmand til at stå for installeringen.

Hos WATTOO.DK finder du kun de bedste køkkenspots fra de mest anerkendte producenter. Det er nemlig din garanti for at komme hjem med de helt rigtige spots. Har du spørgsmål til vores udvalg af køkkenspots, kan du altid finde vejledning hos vores kundeservice.

Se alle produkter i kategorien Belysning - Indbygningsspot

Skriv til os