Hurtig levering

14 dages returret

Fragt ned til 16 kr.

vælg selv leveringsmetode

Private, erhverv, offentlig

vi handler med alle

Kæmpe udvalg

med over 100.000 varer

Brusekabiner

Badeværelset udgør uden tvivl en central del af boligen, og på badeværelset er det ofte brusekabinen der ikke blot fylder mest – men også bliver brugt mest. Er du på udkig efter en flot og billig brusekabine til det stilsikre badeværelse, så kan vi hos WATTOO.DK hjælpe dig godt videre. Her på siden har vi nemlig samlet vores store udvalg, der inkluderer brusekabiner fra anerkendte producenter som Ifö, Johansen og Megatherm.

   

 1. Ifö Next foldedør 80x80 cm

  Ifö Next foldedør 80x80 cm

  Foldedør til Ifö Next brusekabine 80x80 cm

  Varenr: 673926180

  inkl. moms fra 2.192,00 DKK
 2. Ifö Next foldedør 90x90 cm

  Ifö Next foldedør 90x90 cm

  Foldedør til Ifö Next brusekabine 90x90 cm

  Varenr: 673926190

  inkl. moms fra 2.192,00 DKK
 3. Ifö Next brusekar - hvid

  Ifö Next brusekar - hvid

  Ifö bundkar som passer til Ifö Next brusekabine. Vælg mellem flere størrelser. Brusekarret skal bruges sammen med Ifö Next overdelen og kan ikke bruges for sig selv. Hvis du skal bruge et brusekar for sig selv, skal du købet et Ifö Solid brusekar.

  inkl. moms fra 1.379,00 DKK
 4. Ifö Next overdel

  Ifö Next overdel

  inkl. moms fra 3.428,00 DKK
 5. Geberit – Uniflex afløbsgarniture med udtagelig vandlås til brusekar med Ø52 mm ventilhul, Ø50/40 mm afgang
  inkl. moms fra 195,00 DKK
 6. Geberit – 'Wings' dæksel til Uniflex Ø52 mm bundventil, blank krom

  Geberit – 'Wings' dæksel til Uniflex Ø52 mm bundventil, blank krom

  Dæksel som bruges som afslutning på Uniflex bundventiler til Ø52 mm ventilhuller. Denne version, som hedder "Wings", har en overfalde med struktur frem for blot at være helt flad.

  Varenr: 747357824

  inkl. moms fra 89,50 DKK
 7. Ifö Next brusekabine

  Ifö Next brusekabine

  NK Brusekabine med indgang forfra. Til forhæng eller foldedør. OBS: Dette er kun overdelen - der medfølger ikke bundkar.

  inkl. moms fra 3.300,00 DKK
 8. Ifö Solid brusekar - hvid

  Ifö Solid brusekar - hvid

  Ifö Solid bundkar som kan bruges for sig selv eller sammen med en Ifö Solid overdel. Leveres inkl. frontplader til to af siderne (kan stå i en hjørne). Ekstra frontplader kan skaffes så den kan stå op af en enkelt væg eller ude fra væggen. Til afløbet medfølger en bøjning hvor der kan tilsluttes 32 mm afløbsrør.

  inkl. moms fra 2.199,00 DKK
 9. Geberit – Dæksel til Uniflex Ø52 mm bundventil, blank krom
  inkl. moms fra 89,50 DKK
 10. Grohe GrohClean, 500 ml

  Grohe GrohClean, 500 ml

  Grohe rengøringsmiddel til vandhaner, armaturer, brusebatterier, badekar mm. For effektiv fjernelse af sæbe, fedt og andet snavs fra dine vandhaner og armaturer og andet sanitet.

  Varenr: 745325050

  inkl. moms fra 94,50 DKK
 11. Ifö pumpesæt til brusekabine

  Ifö pumpesæt til brusekabine

  Til brusekabine.

  Varenr: 673833500

  inkl. moms fra 2.645,00 DKK
 12. Vandlås til brusekabine, 1½" x 40/50 mm, 45° afløb

  Vandlås til brusekabine, 1½" x 40/50 mm, 45° afløb

  Smart vandlås fra Viega til din brusekabine, der effektivt forhindrer lugt fra afløbet af trænge ud i dit badeværelse.

  Varenr: 750581151

  inkl. moms fra 167,00 DKK
 13. Bundventil til brusekabine

  Bundventil til brusekabine

  Til brusekabine.

  Varenr: 747230011

  inkl. moms fra 23,25 DKK
 14. Overdel til Aqua 31 bruser

  Overdel til Aqua 31 bruser

  Overdel til Aqua 31.

  Varenr: 723765534

  inkl. moms fra 1.369,00 DKK

   

De fleste af os stiller efterhånden store krav til det moderne badeværelse; ikke blot i forhold til design og stil – men også i forhold til kvaliteten af de elementer, der til sammen udgør badeværelset. I den forbindelse har flere danskere således også fået øjnene op for, hvor vigtigt det er med ikke blot flotte og praktiske vandhaner, håndvaske og toiletter – men i særdeleshed også hvor stor en glæde den helt rigtige brusekabine kan give. Hos WATTOO.DK forhandler vi kun de bedste producenter af brusekabiner på markedet, hvilket ikke blot medvirker til at du får de flotteste og mest stilsikre brusekabiner; men også at teknologien bag dem er helt i top. Det giver dig et flot og lækkert produkt, der også holder til hyppig brug de næste mange år.

Stort udvalg af billige brusekabiner online

Der skal ikke være nogen tvivl om, at vi her på siden værdsætter lækkert design og høj kvalitet. Det er nemlig hele grundlaget for vores store udvalg af alt fra el artikler til belysning og VVS. Men vi ved også godt, at du som forbruger vil have den gode kvalitet til helt rigtige pris – og derfor søger vi hele tiden at presse priserne så meget i bund som muligt. På denne måde kan vi nemlig tilbyde høj kvalitet en fair pris, og det giver i sidste ende de gladeste og mest tilfredse kunder.

I forhold til valg af den perfekte brusekabine, så kan det være lidt overvældende at kaste sig ud i – for markedet er efterhånden meget stort, og de forskellige producenter kommer hver især med mange forskellige bud på, hvordan den moderne brusekabine skal se ud. Typisk vil det derfor være en god ide at forholde sig til, hvad du rent faktisk synes er flot design, og således vælge din brusekabine ud fra det. Det er nemlig dit badeværelse det skal monteres i, og det er dig, der skal kigge på det dagligt.

Men der er naturligvis også nogle praktiske forhold at tage stilling til, som eksempelvis hvordan dørene i brusekabinen åbnes – eller om der overhovedet skal være dør i kabinen. Du kan nemlig uden problemer finde brusekabiner med forhæng; ligesom du kan finde brusekabiner med døre, der åbner på forskellige måder. Igen er det den personlige præference der skal drive værket, men som udgangspunkt kan det dog siges, at brusekabiner med forhæng frem for døre typisk vil være lidt billigere at købe.

Slutteligt er det også værd at nævne, at du hos WATTOO.DK også altid finder et stort udvalg af tilbehør til brusekabinen, der gør det endnu nemmere at montere og installere netop den model, du har valgt at købe.

Se alle produkter i kategorien VVS - Bad

Tryk for at åbne chattenDu har svar på chatten
Skriv til os