Hurtig levering

14 dages returret

Altid lave fragtpriser

vi tilbyder GLS, DAO, m.fl.

Private, erhverv, offentlig

vi handler med alle

Kæmpe udvalg

med over 100.000 varer

Alarmer & klokker

Hvis du er på jagt efter en ny dørklokke, røgalarm eller videoovervågning til din private bolig eller din virksomhed, så er du kommet til den rette side. Hos WATTOO.DK forhandler vi nemlig et stort og moderne udvalg af forskellige dørklokker, alarmer og videoovervågning. Vi har samlet det hele her på siden og inddelt vores produkter i passende kategorier, så du nemt og effektivt kan finde dét, du står og mangler.

Men hvis du ikke helt ved, hvad du skal kigge efter – så gør det jo ikke meget, at produkterne er inddelt i de rigtige kategorier. Vi vil dog gøre vores til, at du kommer trygt videre; og derfor kan du i det følgende læse nogle gode råd til, hvordan du finder den rigtige dørklokke; og hvad du skal kigge efter, når du skal investere i videoovervågning til privat eller erhverv.

Sådan vælger du din dørklokke

En dørklokke er en smart opfindelse, for den tillader dine gæster at ringe på døren, så du kan komme og åbne op. Men det er i sagens natur ikke noget, som vi udskifter ret ofte – og derfor ved du måske heller ikke, hvordan du lige skelner den ene model frem for den anden. Det ved du dog efter du har læst indeværende afsnit, for her kigger vi på hvordan du vælger den rigtige dørklokke.

Det måske væsentligste at gøre sig nogle overvejelser over, er hvorvidt du ønsker, at din dørklokke er trådløs eller ej. Det er nemlig typisk her, at man hurtigt kan spore sig ind på, hvad det er man ønsker. Som udgangspunkt er fordelen ved de trådløse dørklokker, at de er noget nemmere at montere – simpelthen fordi der ikke skal trækkes ledninger. Omvendt rækker de som udgangspunkt heller ikke lige så langt som almindelige dørklokker. Når det så er sagt, så kan du her på WATTOO.DK finde trådløse dørklokker, der rækker langt over 100 meter.

Derudover så skal du naturligvis også have for øje, i hvilken sammenhæng du skal bruge din dørklokke. Det mest almindelige er at bruge den i den private bolig eller i virksomheden, og her kan en ganske almindelig dørklokke med lyd oftest bruges. Men er dørklokken til en hørehæmmet, så nytter det jo ikke meget, at dørklokken fungerer efter hensigten og giver lyd fra sig. I stedet bør du kigge efter de modeller inden for dørklokker, der giver signal ved hjælp af lys.

Slutteligt så kan du med fordel kigge efter dørklokker fra anerkendte producenter som eksempelvis Friedland og Easybell. Det er nemlig din garanti for et godt og holdbart produkt, der ikke skal skiftes ud igen foreløbigt. For langt de fleste er en dørklokke ikke noget, der skal skiftes med jævne mellemrum – og holder du dig til de kendte og kvalitetsbevidste mærker, så bliver dette heller ikke noget problem for dig.

Professionel videoovervågning til en skarp pris

Ud over vores store udvalg af dørklokker, så finder du også professionel videoovervågning hos os. Videoovervågning er de senere år steget i popularitet; til dels fordi kvaliteten på billederne og udstyret er blevet væsentligt bedre, og til dels fordi prisen på overvågningssystemerne er faldet.

Hos WATTOO.DK forhandler vi de trådløse IP overvågningskameraer, der kan tilsluttes dit trådløse internet i privaten eller i virksomheden. De er meget nemme at sætte op, og hvis du er på farten kan du tilmed også følge med på din smartphone.

En af de ting du skal være opmærksom på, når du sammenligner forskellige overvågningskameraer er de såkaldte TV-linjer. Det er nemlig antallet af TV-linjer, der sætter standarden for billedkvaliteten. Et overvågningskamera med få TV-linjer vil altid give dig et dårligere billede end et overvågningskamera med mange TV-linjer, og det kan gøre forskellen, såfremt optagelserne skal bruges i forbindelse med hærværk eller indbrud. Skal du derfor investere i et overvågningskamera til din indgang, garage eller lager – så gå som udgangspunkt altid efter et IP overvågningskamera med mange TV-linjer; og dermed god billedkvalitet.

En sidste ting vi vil nævne i forbindelse med videoovervågning, og som mange ikke er opmærksom på, er at ikke alle overvågningskameraer er beregnet til udendørs optagelser. Dit overvågningskamera skal nemlig være lavet af særlige materialer, såfremt det skal kunne holde til regn, slud og frost – hvorfor du bør sikre dig at dit IP overvågningskamera kan optage udendørs, inden du køber det.

Se alle produkter i kategorien Elartikler

Skriv til os