Hurtig levering

14 dages returret

Altid lave fragtpriser

vi tilbyder GLS, DAO, m.fl.

Private, erhverv, offentlig

vi handler med alle

Kæmpe udvalg

med over 100.000 varer

Befæstelsesmateriel

Mangler du befæstelsesmateriel til dine el installationer, så er du landet på den rette side. Her har vi nemlig samlet vores brede udvalg af forskellige skruer, strips og plugs. Hos WATTOO.DK vi ved godt, at det gode håndværk forudsætter materiel af høj kvalitet – og derfor finder du kun befæstelsesmateriel fra de bedste producenter, når du handler med os. Endvidere er vi altid garant for de bedste priser på dit befæstelsesmateriel.

Vi ved dog også godt, at det måske ikke er hver dag du køber nye skruer eller plugs – og derfor kan det være svært at finde ud af, hvad der egner sig godt til hvad. I det følgende kan du således læse mere indgående omkring noget af det mest gængse materiel, du finder her på siden, så du er sikker på at komme hjem med det helt rigtige.

Find det helt rigtige materiale til befæstigelse

De fleste af os kender til forskellige typer skruer - og hvis du arbejder som håndværker, så har du givetvis også helt styr på, hvad skal du bruge. Men der findes også mange andre typer befæstelsesmateriel, der er knap så kendt; eksempelvis stålwire, loftkroge og meget andet. I det følgende kan du derfor læse lidt mere om hvad du kan bruge af forskellige materiel til dine el installationer.

De mest gængse typer af materiel til fæstning af eksempelvis kabler og ledninger, er noget så simpelt som strips. Hos WATTOO.DK forhandler vi et stort udvalg af forskellige typer strips; alt fra strips af rustfrit stål til plastikstrips. Endvidere forhandler vi strips i mange forskellige spændevidder, således at du kan finde den helt rigtige type til netop din opgave – uanset om du skal bruge dine strips til montering af belysning, ventilatorer eller noget helt tredje.

En anden type befæstelsesmateriel de fleste også kender til, er plugs og rawplugs. Her på siden du finder du rawplugs i forskellige størrelser – og til mange forskellige opgaver; alt efter hvor massivt materiale de skal monteres i. Vi forhandler kun plugs fra kendte producenter som Expandet, Fischer og OBO BETERMANN. Det er din garanti for et holdbart produkt, og lige hvad angår rawplugs kan der være rigtigt stor forskel på produkter af høj og lav kvalitet. Hvis du vil garantere kvaliteten af dit arbejde, så bør du også købe materiel derefter.

Slutteligt finder du naturligvis et stort udvalg af skruer her på siden. Skruer i forskellige former er blandt det mest udbredte befæstelsesmateriel, og de bruges inden for stort set alle håndværker brancher. Ligesom med plugs kan det godt svare sig at købe skruer i høj kvalitet, da kvaliteten af skruerne har stor indflydelse på, hvor lang tid dine installationer vedbliver at være monteret på væggen, i loftet eller gulvet. Hos WATTOO.DK har vi skruer med alle typer kærv, og vi forhandler ligeledes skruer der kan bruges i forskellige materialer som træ, stål eller andet.

Endvidere finder du også maskinskruer her på siden, der typisk bruges til montering af maskindele eller beslag. Kort sagt, vi har alt hvad du skal bruge, når du skal fæstne dine installationer til væggen, gulvet eller loftet.

Se alle produkter i kategorien Elartikler - Installationsmateriel

Skriv til os