Hurtig levering

14 dages returret

Altid lave fragtpriser

vi tilbyder GLS, DAO, m.fl.

Private, erhverv, offentlig

vi handler med alle

Kæmpe udvalg

med over 100.000 varer

Spejlvarme

Spejlvarme bruges på moderne badeværelser til at holde spejlene dugfri. Spejlvarmemåtter monteres bag ved spejlet på badeværelset, og sørger således for, at spejlet forbliver dugfrit, selvom badeværelset er fugtigt. Er du på jagt efter en billig spejlvarme til dit badeværelse, så er du landet på den helt rette side – for her finder du vores udvalg af moderne spejlvarmemåtter.

   

 1. DEVI-Mirror Foil 40W 230V, 410 x 524 mm

  DEVI spejlvarmeprodukter anvendes til at holde spejlet i badedværelset dugfrit. Der kan anvendes tre forskellige produkttyper. Kabelmåtte samt Kabelkit til montage i fliselime...

  Varenr: 7235863963

  inkl. moms 614,00 DKK
 2. Devi spejlvarme

  Spejlvarmemåtter anvendes til at holde spejlet i badeværelset dugfrit.

  inkl. moms fra 593,00 DKK
 3. inkl. moms 731,00 DKK
 4. DEVI-Mirror Foil 17W 230V, 274 x 358 mm

  DEVI spejlvarmeprodukter anvendes til at holde spejlet i badedværelset dugfrit. Der kan anvendes tre forskellige produkttyper. Kabelmåtte samt Kabelkit til montage i fliselime...

  Varenr: 7235863950

  inkl. moms 380,00 DKK

   

Det kan dog være noget af en jungle, når der skal vælges spejlvarmemåtter – og da det højest sandsynligt ikke er så ofte at du skal investere i nye, kan det være svært at træffe den rigtige beslutning. For hvad skal man kigge efter, og hvad kendetegner overhovedet spejlvarme til badeværelset? Hos WATTOO.DK hjælper vi dig dog gerne trygt videre, hvorfor du i det følgende kan blive endnu klogere på spejlvarme til badeværelset. Her har vi nemlig skrevet mere indgående om emnet, så du bliver endnu bedre klædt på til at træffe den helt rigtige beslutning.

Køb moderne og effektiv spejlvarme til billig pris

Spejlvarme kan være en moderne og praktisk tilføjelse til badeværelset, der gør det endnu mere behageligt at bruge. Spejlvarmemåtter er nemlig forholdsvist nemme at montere, og så sørger de for, at spejlet på badeværelset ikke dugger til – på trods af en høj luftfugtighed. Spejlvarmen monteres bag ved spejlet, og typisk vil man gøre det således, at spejlvarmen automatisk slår til, når der tændes for belysningen og/eller vådrumsventilatoren på badeværelset.

En af de vigtigste ting at tage højde for, når der skal købes nye spejlvarmemåtter, er hvor lange de skal være. Det nemlig ofte afgørende for, hvilken model du kan bruge. Som udgangspunkt kan du altid finde spejlvarmemåtter i forskellige størrelser, men det giver sig selv, at det aldrig er fordelagtigt, at komme hjem med spejlvarme, der ikke er tilstrækkelig. Hos WATTOO.DK forhandler vi som udgangspunkt spejlvarmemåtter i størrelserne 80x60 cm og 50x70 cm, hvilket passer til de flestes behov. Det er i praksis ikke alt afgørende at spejlvarmemåtten dækker hele dit spejlareal, men det er selvsagt vigtigt, at størstedelen af spejlet bliver udsat for den direkte varme fra spejlvarmen.

Der findes mange forskellige producenter af spejlvarme – for slet ikke at tale om forskellige produkter inden for elvarme og VVS artikler. Hos WATTOO.DK går vi dog bevidst efter de bedste producenter på markedet, hvilket vil sige, at du kun finder spejlvarme fra anerkendte producenter som DEVI, når du handler med os. Det er nemlig din garanti for et effektivt og energivenligt produkt, der lever op til de strengeste krav om kvalitet. Ud over vores udvalg af spejlvarme, så finder du også alt hvad du skal bruge, når badeværelset skal renoveres eller installeres her på siden. Det indebærer eksempelvis et stort udvalg af artikler til bad og toilet, fra kendte producenter som Ifö, Gustavsberg og Grohe.

Har du spørgsmål til vores udvalg af el varme eller spejlvarme, så kan du altid tage kontakt til vores kundeservice, der kan være behjælpelig med eventuelle spørgsmål til specifikke produkter, levering eller andet. Hos WATTOO.DK går vi nemlig op i fortsat at være din foretrukne forhandler af el- og VVS artikler på nettet.

Se alle produkter i kategorien Elartikler - Elvarme

Skriv til os