Hurtig levering

14 dages returret

Altid lave fragtpriser

vi tilbyder GLS, DAO, m.fl.

Private, erhverv, offentlig

vi handler med alle

Kæmpe udvalg

med over 100.000 varer

Elartikler

Det skal være let at finde de bedste elartikler på nettet, og med WATTOO.DK bliver det ikke nemmere. Vi har det største udvalg af elartikler i høj kvalitet, og til de laveste priser. Det kan godt betale sig at købe de rigtige elartikler i første omgang, da de ofte indtager en helt central rolle i dit byggeprojekt eller renoveringsarbejde.

Her på siden har vi samlet vores udvalg af forskellige elartikler, der hjælper dig til bedre arbejde. Find eksempelvis moderne elartikler fra Lauritz Knudsen, nye kabler og ledninger – eller se vores udvalg af radiatorer og andet tilbehør til elvarmen.

Gode råd i forbindelse med køb af elartikler

De fleste af os interagerer med elartikler hver dag; på den ene eller anden måde. Det er derfor også en god investering, at gøre sig nogle overvejelser over, hvilke elartikler man køber – og hvorfor. Alle elartikler er nemlig langt fra ens, og det kan koste dyrt at købe for billigt.

I det følgende giver vi dig nogle gode råd, som du kan bruge, når du skal investere i nye elartikler. Nogle af rådene er universelle; og andre henvender sig mere specifikt til forskellige typer af elartikler. Der er nemlig stor forskel på at skulle købe en ny dørklokke og en ny eltavle.

Hold altid øje med elregningen

Det første du skal have med på vejen, er ikke blot et godt råd til dit køb af elartikler – men et godt råd i al almindelighed. Når du skal købe nye elartikler, der på en eller anden måde har indflydelse på din elregning (som fx elradiatorer eller vandvarmere), så er det altid godt at vurdere dem på baggrund af deres elforbrug kontra deres effekt.

Det kan måske virke ubetydeligt, om den ene model bruger nogle flere kilowatt end den anden; særligt hvis du ikke tænker, at det er noget, som skal bruges ofte. Men det er en klassisk fejl.

Typisk er det nemlig sådan, at de små forskelle betyder meget i det lange løb. Små variationer i energiforbrug løber op over tid, og selvom din nye elartikel ikke har været brugt flittigt – så vil de ekstra kilowatt have en effekt på din elregning. Gå derfor efter effektive og el besparende artikler fra kendte mærker som BOSCH, Dimplex eller Adax.

Lad dig ikke snyde af en lavere pris

Det næste gode råd er tæt forbundet med ovenstående; og det kan fungere som en god rettesnor, når du sammenligner forskellige elartikler. Det er sjældent en god ide, at vurdere elartiklerne på købsprisen alene. Den er nemlig ikke et udtryk for den endelige pris, da det samlede elforbrug på sin vis skal tillægges købsprisen.

På samme måde som det koster noget at låne penge i banken, så koster det også noget at købe elartikler. Det virker måske som en sjov sammenligning; men der er gode paralleller at drage.

Det kan nemlig virke fristende at købe de helt billige modeller inden for diverse elartikler, men ligesom et forbrugslån – så koster det dig dyrt på den lange bane. Hvor et forbrugslån er underlagt dyre renter; så er de helt billige elartikler det også på sin vis i form af højt elforbrug; og de har dermed stor indflydelse på din elregning.

Et godt tip er derfor at undersøge, hvor meget de helt billige elartikler koster dig årligt kontra elartikler fra anerkendte producenter. Det er nemlig noget, der skal tages hensyn til, når den samlede pris for eksempelvis din nye varmeblæser eller håndtørrer skal beregnes.

De fleste producenter oplyser elforbruget, og den information er nyttig, når den ene elartikel skal vurderes frem for den anden. Selvom én model måske er en større afskrivning nu og her, så kan udbetalingen hurtigt tjenes ind igen, såfremt det årlige elforbrug er lavere.

Hav isoleringen af dine elartikler for øje

Det er særligt elartikler som installationskabler, artikler inden for elvarme og datamateriel, hvor isoleringen har betydning. Hav derfor altid isoleringen med i dine overvejelser, når du skal købe elartikler inden for særligt disse kategorier.

Skriv til os