Menu
Hurtig levering

14 dages returret

Fragt ned til 16 kr.

vælg selv leveringsmetode

Private, erhverv, offentlig

vi handler med alle

Kæmpe udvalg

altid over 60.000 varer

Chat
70 20 08 08

Tavler

Hos WATTOO.DK finder du altid et stort udvalg af forskellige el tavler til dine el installationer. Er du på udkig efter en ny tavle til din bolig eller virksomhed, så er du landet på den rette side – for her har vi samlet vores forskellige el tavler. Alle vores tavler er inddelt i passende kategorier, så du hurtigt og nemt kan finde den model, som du har brug for.

  Det kan dog være noget af en opgave at vælge den rigtige el tavle, og det forstår vi godt – for udvalget er efterhånden meget stort; og der findes mange forskellige typer af el tavler. Vi vil dog gerne hjælp dig trygt videre med dit køb af nye tavler, og derfor kan du i det følgende læse mere om de el tavler, som du finder her på siden.

  Find den helt rigtige el tavle

  De fleste af os kender til el tavler, for de er alt andet lige monteret i alle boliger og virksomheder. Tavlerne er nemlig en uundværlig del af alle el installationer, og det er el tavlerne der sørger for, at der ikke udvikles overbelastninger eller kortslutninger. Ligeledes er det HPFI afbryderne i el tavlerne, der sørger for at du ikke bliver udsat for stød.

  Hos WATTOO.DK har vi flere forskellige kategorier inden for el tavler; herunder færdigmonterede el tavler, gruppetavler og specialfremstillede tavler. De færdigmonterede tavler er allerede testede, og de er klar til at blive opsat, fra den dag du modtager den med posten. Når du er på udkig efter en ny færdigmonteret el tavle, så er noget af det første du skal gøre dig klart, hvor mange automatsikringer du ønsker i el tavlen – og hvor mange ampere disse sikringer skal være på.

  Det er nemlig vidt forskelligt hvad der er brug for i boligen og virksomheden, og således kan du finde el tavler med 10A, 13A og 16A sikringer – og med mange forskellige sikringer af samme type monteret. Vil du gerne være sikker på at få det helt rigtige med hjem, så gør dig helt klart inden køb, hvad du har monteret lige nu; og hvilke type sikringer du får brug for i din nye tavle. Tidligere var 10 ampere standarden i private boliger, men i dag installeres der nu også mange el tavler med sikringer på 13 ampere.

  Gruppetavler er en anden type el tavle, som du finder her på siden. Vores gruppetavler kommer fra de bedste og mest anerkendte producenter af el artikler på markedet, hvilket er din garanti for et produkt, der lever op til de højeste standarder. Når du køber gruppetavler hos WATTOO.DK, så finder du produkter fra blandt andet ABB, Lauritz Knudsen og Spelsberg.

  Den primære forskel på vores kategori med færdigmonterede tavler og gruppetavler er, at vores kategori med gruppetavler kun består af tomme gruppetavler. Her skal du altså selv indsætte de forskellige moduler, som du har brug for af din el tavle. Vi forhandler et bredt udvalg af tomme gruppetavler, der kommer med helt op til 48 moduler – alt efter hvor mange relæer eller sikringer, du har brug for. Endvidere kan du finde vores gruppetavler i flere forskellige farver, som eksempelvis hvid, lysegrå og transparent.

  Se alle produkter i kategorien Elartikler - Tavlemateriel

  Fremragende

  Baseret på 2975 anmeldelser

  Se nogle af anmeldelserne her.

  09.05

  Altid god service og hurtig levering

  Altid god service og hurtig levering, super

  Thomas Krogh

  26.04

  Enestående service og stort udvalg

  Overskueligt og effektivt bestillingssystem; meget hurtig levering og effektivt returvarehåndtering...

  Mads Toft Søndergaard

  15.04

  SUPER SERVICE

  Jeg modtog en vaskekumme, der var gået itu under forsendelsen. Jeg ringede, og fortalte hvad der va...

  B. Hansen

  02.03

  Superhurtig levering

  Inger slinger i valsen - hurtig bestilling, hurtig levering. Kan kun anbefales

  Mors datter

  01.03

  Fantastisk service - rigtig god oplevelse.

  God service på WATTOO.DK - god oplevelse med levering. Og det gav os fuld blus i køkkenet...efter ...

  Henrik Hansen

  08.02

  God indsigt og meget fin service!

  Med min oplevelse kan man roligt handle med WATTOO.DK. Den jeg talte med hos WATTOO, gjorde sit til ...

  Connie

  18.11

  Hurtig og korrekt ekspedition

  Hurtig og korrekt ekspedition

  Helga

  18.11

  Hurtig ekspedition

  Hurtig ekspedition, varerne kommer til den aftalte tid

  Jan houborg

  18.11

  Som sædvanlig prima service

  Som sædvanlig prima service

  Poul Erik Strømsted Hansen

  17.11

  Hurtig og korrekt levering

  Hurtig og korrekt levering

  John Andersen

  17.11

  Dejligt sted at handle

  Dejligt sted at handle. nemt at bestille og hurtig ekspedition.

  Gert Bo Jensen