Hurtig levering

14 dages returret

Altid lave fragtpriser

vi tilbyder GLS, DAO, m.fl.

Private, erhverv, offentlig

vi handler med alle

Kæmpe udvalg

med over 100.000 varer

Tavler

Hos WATTOO.DK finder du altid et stort udvalg af forskellige el tavler til dine el installationer. Er du på udkig efter en ny tavle til din bolig eller virksomhed, så er du landet på den rette side – for her har vi samlet vores forskellige el tavler. Alle vores tavler er inddelt i passende kategorier, så du hurtigt og nemt kan finde den model, som du har brug for.

Det kan dog være noget af en opgave at vælge den rigtige el tavle, og det forstår vi godt – for udvalget er efterhånden meget stort; og der findes mange forskellige typer af el tavler. Vi vil dog gerne hjælp dig trygt videre med dit køb af nye tavler, og derfor kan du i det følgende læse mere om de el tavler, som du finder her på siden.

Find den helt rigtige el tavle

De fleste af os kender til el tavler, for de er alt andet lige monteret i alle boliger og virksomheder. Tavlerne er nemlig en uundværlig del af alle el installationer, og det er el tavlerne der sørger for, at der ikke udvikles overbelastninger eller kortslutninger. Ligeledes er det HPFI afbryderne i el tavlerne, der sørger for at du ikke bliver udsat for stød.

Hos WATTOO.DK har vi flere forskellige kategorier inden for el tavler; herunder færdigmonterede el tavler, gruppetavler og specialfremstillede tavler. De færdigmonterede tavler er allerede testede, og de er klar til at blive opsat, fra den dag du modtager den med posten. Når du er på udkig efter en ny færdigmonteret el tavle, så er noget af det første du skal gøre dig klart, hvor mange automatsikringer du ønsker i el tavlen – og hvor mange ampere disse sikringer skal være på.

Det er nemlig vidt forskelligt hvad der er brug for i boligen og virksomheden, og således kan du finde el tavler med 10A, 13A og 16A sikringer – og med mange forskellige sikringer af samme type monteret. Vil du gerne være sikker på at få det helt rigtige med hjem, så gør dig helt klart inden køb, hvad du har monteret lige nu; og hvilke type sikringer du får brug for i din nye tavle. Tidligere var 10 ampere standarden i private boliger, men i dag installeres der nu også mange el tavler med sikringer på 13 ampere.

Gruppetavler er en anden type el tavle, som du finder her på siden. Vores gruppetavler kommer fra de bedste og mest anerkendte producenter af el artikler på markedet, hvilket er din garanti for et produkt, der lever op til de højeste standarder. Når du køber gruppetavler hos WATTOO.DK, så finder du produkter fra blandt andet ABB, Lauritz Knudsen og Spelsberg.

Den primære forskel på vores kategori med færdigmonterede tavler og gruppetavler er, at vores kategori med gruppetavler kun består af tomme gruppetavler. Her skal du altså selv indsætte de forskellige moduler, som du har brug for af din el tavle. Vi forhandler et bredt udvalg af tomme gruppetavler, der kommer med helt op til 48 moduler – alt efter hvor mange relæer eller sikringer, du har brug for. Endvidere kan du finde vores gruppetavler i flere forskellige farver, som eksempelvis hvid, lysegrå og transparent.

Se alle produkter i kategorien Elartikler - Tavlemateriel

Skriv til os