Hurtig levering

14 dages returret

Altid lave fragtpriser

vi tilbyder GLS, DAO, m.fl.

Private, erhverv, offentlig

vi handler med alle

Kæmpe udvalg

med over 100.000 varer

Radiatorer

En radiator er en elegant og solid løsning til opvarmning af boligen eller virksomheden – og så kan du tilmed finde billige radiatorer i forskellige størrelser og fra forskellige producenter. Er du på udkig efter en moderne samt prisvenlig radiator, der leverer behagelig varme, så er du landet på den rette side. Her har vi nemlig samlet vores udvalg af flotte radiatorer fra anerkendte producenter som Thermrad, Stelrad og Purmo. Hos WATTOO.DK finder du kun de bedste produkter til den bedste pris.

De fleste af os kender til forskellige typer af radiatorer, og langt de fleste boliger samt virksomheder bliver varmet op ved hjælp af én eller flere radiatorer. Men en radiator er naturligvis ikke blot en radiator, for de findes i forskellige udgaver, størrelser og med forskellige energimærkninger. Din radiator skal således tilpasses din bolig eller virksomhed, og så vidt muligt skal du vælge den størrelse der passer til størrelsen på dit lokale. På denne måde opnår du nemlig den mest effektive opvarmning, og det kan spare dig for mange penge på elregningen samt en masse besvær.

Køb dine billige radiatorer på nettet

Hos WATTOO.DK søger vi altid at kunne tilbyde de bedste produkter til de laveste priser – og vores udvalg af radiatorer er ingen undtagelse. Vi tror nemlig fuldt og fast på, at kvalitet ikke behøver koste en formue. Her på siden er alle fordyrende mellemled skåret væk, og vi kan således tilbyde billige radiatorer fra kvalitetsbevidste producenter.

En god radiator er essentiel i den moderne bolig – også selvom du måske ikke bemærker den i det daglige. Ligesom den indendørs belysning er med til at skabe en hyggelig stemning, så har din radiator også stor indflydelse på indeklimaet og stemningen i boligen. Det er således en god ide at din radiator altid er i topform, og at du hurtigt får udskiftet de gamle og slidte radiatorer med nye, moderne radiatorer. En moderne radiator er nemlig ikke blot pænere at se på, den leverer også bedre varme til en lavere pris.

Hos WATTOO.DK tilbyder vi ikke et væld af forskellige producenter af radiatorer – men til gengæld er vores producenter valgt med nøje omhu. Din radiator skal nemlig være i orden, og derfor finder du ikke hvilken som helst producent, når du køber din billige radiator hos os. Vi har altid den høje kvalitet for øje, og det er vores mission at kunne tilbyde de mest energivenlige og effektive radiatorer på markedet.

Det er altid en god ide at overveje størrelsen på rummet, når der skal investeres i radiatorer. Størrelsen på det lokale radiatoren skal installeres i, har nemlig indflydelse på forskellige ting som; radiatorens højde, radiatorens længde, hvorvidt en el radiator skal installeres, og ikke mindst radiatorens udformning. Hos WATTOO.DK har vi dog gjort det utroligt nemt for dig at finde den model, som du kunne have gavn af – da du kan sortere i vores store udvalg af billige radiatorer, således at du kun får vist de modeller, der passer til den rumstørrelse, som radiatoren skal monteres i. Det kalder vi god og effektiv service.

Se alle produkter i kategorien VVS - Varme & styring

Skriv til os