Menu
Hurtig levering

14 dages returret

Fragt ned til 16 kr.

vælg selv leveringsmetode

Private, erhverv, offentlig

vi handler med alle

Kæmpe udvalg

altid over 60.000 varer

Chat
70 20 08 08

Radiatorer

En radiator er en elegant og solid løsning til opvarmning af boligen eller virksomheden – og så kan du tilmed finde billige radiatorer i forskellige størrelser og fra forskellige producenter. Er du på udkig efter en moderne samt prisvenlig radiator, der leverer behagelig varme, så er du landet på den rette side. Her har vi nemlig samlet vores udvalg af flotte radiatorer fra anerkendte producenter som Rio, Eurorad og Purmo. Hos WATTOO.DK finder du kun de bedste produkter til den bedste pris.

De fleste af os kender til forskellige typer af radiatorer, og langt de fleste boliger samt virksomheder bliver varmet op ved hjælp af én eller flere radiatorer. Men en radiator er naturligvis ikke blot en radiator, for de findes i forskellige udgaver, størrelser og med forskellige energimærkninger. Din radiator skal således tilpasses din bolig eller virksomhed, og så vidt muligt skal du vælge den størrelse der passer til størrelsen på dit lokale. På denne måde opnår du nemlig den mest effektive opvarmning, og det kan spare dig for mange penge på elregningen samt en masse besvær.

Køb dine billige radiatorer på nettet

Hos WATTOO.DK søger vi altid at kunne tilbyde de bedste produkter til de laveste priser – og vores udvalg af radiatorer er ingen undtagelse. Vi tror nemlig fuldt og fast på, at kvalitet ikke behøver koste en formue. Her på siden er alle fordyrende mellemled skåret væk, og vi kan således tilbyde billige radiatorer fra kvalitetsbevidste producenter.

En god radiator er essentiel i den moderne bolig – også selvom du måske ikke bemærker den i det daglige. Ligesom den indendørs belysning er med til at skabe en hyggelig stemning, så har din radiator også stor indflydelse på indeklimaet og stemningen i boligen. Det er således en god ide at din radiator altid er i topform, og at du hurtigt får udskiftet de gamle og slidte radiatorer med nye, moderne radiatorer. En moderne radiator er nemlig ikke blot pænere at se på, den leverer også bedre varme til en lavere pris.

Hos WATTOO.DK tilbyder vi ikke et væld af forskellige producenter af radiatorer – men til gengæld er vores producenter valgt med nøje omhu. Din radiator skal nemlig være i orden, og derfor finder du ikke hvilken som helst producent, når du køber din billige radiator hos os. Vi har altid den høje kvalitet for øje, og det er vores mission at kunne tilbyde de mest energivenlige og effektive radiatorer på markedet.

Det er altid en god ide at overveje størrelsen på rummet, når der skal investeres i radiatorer. Størrelsen på det lokale radiatoren skal installeres i, har nemlig indflydelse på forskellige ting som; radiatorens højde, radiatorens længde, hvorvidt en el radiator skal installeres, og ikke mindst radiatorens udformning. Hos WATTOO.DK har vi dog gjort det utroligt nemt for dig at finde den model, som du kunne have gavn af – da du kan sortere i vores store udvalg af billige radiatorer, således at du kun får vist de modeller, der passer til den rumstørrelse, som radiatoren skal monteres i. Det kalder vi god og effektiv service.

Se alle produkter i kategorien VVS - Varme & styring

Fremragende

Baseret på 3118 anmeldelser

Se nogle af anmeldelserne her.

09.05

Altid god service og hurtig levering

Altid god service og hurtig levering, super

Thomas Krogh

26.04

Enestående service og stort udvalg

Overskueligt og effektivt bestillingssystem; meget hurtig levering og effektivt returvarehåndtering...

Mads Toft Søndergaard

15.04

SUPER SERVICE

Jeg modtog en vaskekumme, der var gået itu under forsendelsen. Jeg ringede, og fortalte hvad der va...

B. Hansen

02.03

Superhurtig levering

Inger slinger i valsen - hurtig bestilling, hurtig levering. Kan kun anbefales

Mors datter

01.03

Fantastisk service - rigtig god oplevelse.

God service på WATTOO.DK - god oplevelse med levering. Og det gav os fuld blus i køkkenet...efter ...

Henrik Hansen

08.02

God indsigt og meget fin service!

Med min oplevelse kan man roligt handle med WATTOO.DK. Den jeg talte med hos WATTOO, gjorde sit til ...

Connie

12.12

Super pris samt hurtig levering

Super pris samt hurtig levering

Michael

12.12

God pris

God pris, billig fragt. Så er det vel OK at der går 3 dage inden modtagelse:-)

Peter Østergaard

12.12

Fin vare hurtig levering

Fin vare hurtig levering

Micki Pedersen

12.12

Udmærket konkurrent til diverse grossister.

Handler normalt hos de "lokale" grossister, i dette tilfælde valgte jeg at prøve noget nyt. Kan va...

HOS

12.12

Fremragende

Fremragende

Brita Sørensen