Hurtig levering

14 dages returret

Altid lave fragtpriser

vi tilbyder GLS, DAO, m.fl.

Private, erhverv, offentlig

vi handler med alle

Kæmpe udvalg

med over 100.000 varer

Afløbspumper

Ønsker du at installere dit toilet, håndvask eller vaskemaskine et sted, hvor afløbsrørene ikke kan falde naturligt, så kan en afløbspumpe være den effektive løsning. Er du på udkig efter en billig og moderne afløbspumpe, så er du således også kommet til den helt rigtige side – for her har vi samlet vores store udvalg. Se vores afløbspumper fra kvalitetsbevidste Grundfos og Ifö, der producerer moderne og højteknologiske pumper.

   

 1. Boremaskinepumpe – Til haveslanger op til 1500 l pr. time

  Pumpe til boremaskine anvendes til at tømme badebassiner, akvarier, brønde, kældre, tanke etc.
  Anvendes med 1/2" slange op til 20 meter.

  Varenr: 881782021

  inkl. moms 96,50 DKK
 2. inkl. moms 159,00 DKK
 3. Grundfos afløbspumpe – SOLOLIFT2 CWC-3, 1 x toilet + 3 x afløb

  Denne model fra Grundfos er beregnet til 1 væghængt toilet og op til 3 ekstra afløb fra f.eks. brusebad, håndvaske og bidét/urinal. Velegnet til indbygning bag lem i væggen hvor toilettet hænger.

  Varenr: 614364632

  inkl. moms 4.483,00 DKK
 4. Grundfos afløbspumpe – SOLOLIFT2 WC-1, 1 x toilet + 1 x afløb

  Grundfos afløbspumpe til at pumpe spildevandet væk fra 1 toilet som ligger for lavt i forhold til kloaken. Har også 1 ekstra indløb hvor f.eks. en håndvask kan tilsluttes.

  Varenr: 614363432

  inkl. moms 2.825,00 DKK
 5. inkl. moms 3.853,00 DKK
 6. Grundfos afløbspumpe – SOLOLIFT2 C-3, til opvask-/vaskemaskine, badekar mm.

  Beregnet til pumpning af spildevand fra vaskemaskine, opvaskemaskine, badekar, håndvaske mm. Mulighed for tilslutning af op til i alt 3 afløbsrør til pumpen. Velegnet til indbygning bag lem i en væg.

  Varenr: 614365632

  inkl. moms 3.406,00 DKK
 7. Grundfos afløbspumpe – SOLOLIFT2 D-2 (kompakt), 2 x afløb

  Ekstra kompakt og lille afløbspumpe fra Grundfos, som er oplagt at stille i et skab. Har i alt 2 stk. indløb til f.eks. 1 håndvask og 1 bruse kabine. Velegnet til indbygning i skab eller bag en lem i en væg.

  Varenr: 614366632

  inkl. moms 2.719,00 DKK
 8. inkl. moms 776,00 DKK
 9. inkl. moms 351,00 DKK
 10. inkl. moms 1.013,00 DKK
 11. inkl. moms 986,00 DKK
 12. inkl. moms 895,00 DKK
 13. inkl. moms 1.737,00 DKK
 14. inkl. moms 2.661,00 DKK

   

Det sker ofte, at man har én særlig placering in mente, når det nye toilet, håndvask eller brusekabine skal installeres. Men desværre så er det ikke altid en mulighed at placere tingene, der hvor man ønsker dem – simpelthen fordi afløbsrørene ikke kan installeres på en sådan måde, at de falder naturligt. Her kan en afløbspumpe dog være din redning, da de er produceret til at lede vandet væk fra de steder, hvor vandet ikke løber væk af sig selv. De moderne pumper fra eksempelvis Grundfos kan ydermere selv kværne vandet fra eksempelvis dit toilet, for dernæst at løfte vandet op og væk. Vær dog altid opmærksom på hvor højt afløbspumpen kan løfte vandet, og om de er beregnet til eksempelvis sort spildevand (toilet) eller gråt spildevand (håndvaske samt brusekabiner).

Moderne og billige afløbspumper på nettet

Der kan tit og ofte være mange penge at spare, ved at købe VVS artikler på nettet – og hos WATTOO.DK gør dette sig i høj grad også gældende. For selvom vi lever for høj kvalitet, så søger vi altid at presse priserne helt i bund. Således kan du altså også finde et moderne men billigt udvalg af afløbspumper fra de førende producenter på markedet, når du handler med os. Vi forhandler blandt andet afløbspumper fra danske Grundfos, der sætter standarden for moderne og højteknologiske pumper; hvad enten det er drænpumper eller afløbspumper.

Her på siden finder du et stort udvalg af afløbspumper, og derfor finder du også pumper til mange forskellige formål. Det betyder således, at du kan finde moderne pumper til både sort og gråt spildevand som nævnt tidligere – men det betyder også, at du kan finde afløbspumper til både 24 og 220 volt. Vi søger nemlig at gøre det så nemt for dig som muligt, og derfor forhandler vi naturligvis også billige afløbspumper der kan tilsluttes på flere forskellige måder. Fælles for alle pumperne er naturligvis god kvalitet, så uanset hvilken type du skal bruge, kan du være sikker på lang holdbarhed og nem tilslutning.

Din kloak og dit afløb er en vigtig del af boligen eller virksomheden – og det er noget som de færreste ønsker at have problemer med. Der kan dog opstå uventede problemstillinger i forhold til afløbet eller kloakken, og her kan vi hjælpe dig sikkert videre. Uanset hvilket produkt du har brug for, kan vi nemlig tilbyde et moderne og kvalitetssikret udvalg. Hos WATOO.DK har vi hjulpet tusindevis af danskere videre med deres køb af VVS artikler, og vi kan helt sikkert også hjælpe dig. Har du spørgsmål angående vores afløbspumper, så kan du tage kontakt til vores kundeservice, der vil være behjælpelige med eventuelle spørgsmål og tvivl.

En afløbspumpe giver mulighed for at installere toiletter, håndvaske, brusekabiner, vaskemaskiner, opvaskemskiner mm. på steder, hvor afløbsrørerne ikke kan falde naturligt, så vandet selv løber væk.

Grundfos afløbspumper kan både kværne vandet fra f.eks. toiletter og efterfølgende løfte vandet op og væk. I de medfølgende brochurer kan du se, hvor højt pumperne kan løftet vandet, og om de er beregnede for toiletter (sort spildevand) eller håndvaske, brusekabiner mm. (gråt spildevand).

Se alle produkter i kategorien VVS - Afløb & kloak

Skriv til os