Hurtig levering

14 dages returret

Fragt ned til 16 kr.

vælg selv leveringsmetode

Private, erhverv, offentlig

vi handler med alle

Kæmpe udvalg

med over 100.000 varer

70 20 08 08

Elvarme

Elvarme kan være en hurtig og nem løsning, når du skal varme mindre rum op – eller når du skal opvarme lokaler, som du ikke bruger ret ofte. Hos WATTOO.DK har vi et stort udvalg af forskellige elvarme-produkter fra kendte og kvalitetsbevidste producenter som eksempelvis Siemens, Adax, Metro Therm og mange flere.

Men det kan også være lidt af en jungle at vælge den helt rigtige elradiator eller vandvarmer, og der hører sig nogle generelle overvejelser til, når du skal til at investere i elvarme. I det følgende kan du derfor læse lidt om hvad elvarme er særligt godt til, og vi giver dig nogle gode råd i forbindelse med dit køb af elvarme-produkter.

Sådan bruger du elvarme bedst

Elvarme er som udgangspunkt dyrere end eksempelvis vandvarme, og skal derfor bruges strategisk, såfremt du ikke vil bruge flere penge end højest nødvendigt på at varme dine rum eller dit hus op. Men selvom elvarme i mange tilfælde er dyrere end vandvarme, så er der forskellige situationer og scenarier, hvor elvarme er en billig og nem løsning.

En af de situationer, hvor elvarme kan være rigtigt effektivt og nemt, er hvis du gerne vil have varmet gulvet op på dit badeværelse. El gulvvarme er nemlig en effektiv løsning, når et mindre badeværelsesgulv skal varmes op. El gulvvarme installeres som et net af elektriske tråde i dit gulv, og disse varmer gulvet op, når der løber strøm igennem dem.

Modsat vandbaseret gulvvarme, så er el gulvvarme meget nemt at installere, og gulvet bliver hurtigt varmere. Ligeledes fylder el gulvvarme mindre end vandbaseret gulvvarme, og kan således installeres oven på dit eksisterende gulv. Det er en vigtig pointe, at du får mest ud af din el gulvvarme, såfremt dit gulv består af klinkler eller fliser. Det dog oftest tilfælde i badeværelset, hvorfor el gulvvarme egner sig godt hertil.

Et andet scenarie hvor elvarme kan være en god løsning, er i forhold til at varme mindre eller sjældent brugte rum op. En elradiator er nemlig meget nem at installere, og kræver ingen vedligeholdelse. Det er ikke en god løsning som primær opvarmning i dit hus, da det er meget dyrt at varme større arealer op med elradiatorer – men har du et lille lokale på kontoret eller i sommerhuset, som blot skal varmes op i korte perioder ad gangen, så kan en elradiator være et effektivt alternativ til andre varmekilder.

Hvad skal jeg kigge efter, når jeg vil købe elvarme?

Ligesom med så meget andet, så er der nogle ting du skal være opmærksom på, når du køber dine elvarme artikler. En af de vigtigste ting er, at du vælger den eller de artikler, der udnytter elvarmen bedst – og det gør du ved at kigge efter de artikler, der har den bedste termostat.

Et godt råd er bevidst at gå efter elektroniske termostater, særligt hvis du er på udkig efter en elradiator eller måske endda en saunaovn til sommerhuset. Ældre modeller kommer ikke med elektroniske termostater, og du kan således spare mange penge, ved at udskifte din gamle elradiator med en nyere og mere varme-effektiv model.

En anden ting der er værd at skrive sig bag øret, når man kigger på opvarmning med elvarme – er at selvom elvarme som udgangspunkt er dyrt i forhold til at varme større arealer op, så kan en kombinationsløsning være et godt alternativ; særligt i sommerhuset. Du kan nemlig varme dit sommerhus meget effektivt op, ved at kombinere flere forskellige varmekilder; eksempelvis elradiatorer og brændeovn eller varmepumpe.

I sig selv er elvarme nemlig ikke altid den bedste løsning, men hvis du kombinerer det med andre billige og effektive varmekilder, så kan du på en nem og omkostningseffektiv måde få varmet mindre lokaler eller sommerhuset op. De største fordele ved elvarme er nemlig, at det typisk er meget hurtigere og billigere at installere end tilsvarende varmekilder. Det gør det til et væsentligt alternativ til lokaler, som du ikke bruger ofte – herunder sommerhuset eller gæstebadeværelset. Det samme gør sig i øvrigt gældende for vores vandvarmere, der er nemme at tilslutte; og som effektivt leverer varmt vand.

Hos WATTOO.DK finder du altid et stort udvalg af forskellige varmekilder, og vi har bredt udvalg af både elradiatorer, el gulvvarme og varmepumper. Hvis du er på udkig efter effektiv opvarmning til badeværelset eller sommerhuset, så kan vi uden tvivl hjælpe dig godt videre.

Se alle produkter i kategorien Elartikler

Fremragende

Baseret på 3883 anmeldelser

Se nogle af anmeldelserne her.

09.05

Altid god service og hurtig levering

Altid god service og hurtig levering, super

Thomas Krogh

26.04

Enestående service og stort udvalg

Overskueligt og effektivt bestillingssystem; meget hurtig levering og effektivt returvarehåndtering...

Mads Toft Søndergaard

15.04

SUPER SERVICE

Jeg modtog en vaskekumme, der var gået itu under forsendelsen. Jeg ringede, og fortalte hvad der va...

B. Hansen

02.03

Superhurtig levering

Inger slinger i valsen - hurtig bestilling, hurtig levering. Kan kun anbefales

Mors datter

01.03

Fantastisk service - rigtig god oplevelse.

God service på WATTOO.DK - god oplevelse med levering. Og det gav os fuld blus i køkkenet...efter ...

Henrik Hansen

08.02

God indsigt og meget fin service!

Med min oplevelse kan man roligt handle med WATTOO.DK. Den jeg talte med hos WATTOO, gjorde sit til ...

Connie

19.01

Fremragende. Billig produkter og helt reelle forsendelsesomkostninger

Jeg har handlet her før og vil helt sikkert gøre det igen. Købte en super god løsning med lynkob...

Michael Sandager

15.03

God service

Jeg havde en reklamation der stod på over tid hvor Wattoo viste utrolig professionel håndtering me...

Bo Andersen

13.08

Hurtig,god og billig

Hurtig,god og billig

Anders Hvidager

13.08

gode service

gode service. nem af find ting på net.

jimmy nyatekani

13.08

Dejlig præcis som ønsket

Dejlig præcis som ønsket

Henrik Andersen

13.08

alt perfekt

alt var perfekt

Per Nielsen

12.08

Super fint

Super fint og hurtig levering

Jytte Lindberg Jensen

Skriv til os