Hurtig levering

14 dages returret

Altid lave fragtpriser

vi tilbyder GLS, DAO, m.fl.

Private, erhverv, offentlig

vi handler med alle

Kæmpe udvalg

med over 100.000 varer

Tøj & sikkerhed

Den rigtige beklædning er typisk en forudsætning for at kunne udføre arbejdet på den bedste måde, og er i mange tilfælde også lovpligtigt, da det øger din sikkerhed på arbejdspladsen. Er du på udkig efter professionel beklædning og kvalitetssikrede sikkerhedssko, så kan vi hjælpe dig godt videre. Her på siden har vi nemlig samlet vores store udvalg af arbejdsbeklædning fra de bedste producenter. Se de mange forskellige sikkerhedssko fra blandt andet Bekina Boots og Euro-Dan.

   

  1. Pureno håndsprit 85% 500 ml

    Dansk produceret effektiv hånddesinfektion for rene og bakteriefri hænder. Overholder sundhendsstyrelsens anbefaling med 85% alkohol. Tilsat glycering for blødgøring af huden. Kun så længe lager haves.

    Varenr: 5705623044763

    inkl. moms 47,00 DKK

   

Den professionelle håndværker eller gør-det-selv mand er ikke kun afhængig af det rigtige materiel eller værktøj – arbejdstøjet er også en vigtig del, da det beskytter dig og giver dig den nødvendige frihed til at kunne udføre opgaven professionelt. Endvidere er der også ofte lovpligtigt med eksempelvis sikkerhedssko, da de beskytter dine fødder på arbejdspladsen mod eksempelvis søm og meget andet. I den forbindelse finder du derfor også altid et billigt og moderne udvalg af arbejdsbeklædning her på siden. Hos WATTOO.DK forhandler vi endvidere kun et kvalitetssikret udvalg, der sikrer dig den bedste beklædning til prisen. Vi er sikre på, at det er den bedste garanti for billige sikkerhedssko af den højeste kvalitet. Se de mange forskellige modeller her på siden, og kom hjem med den model, der passer netop dig.

Køb billigt kvalitets arbejdstøj med hurtig levering

Som du sikkert allerede ved, så er lange leveringstider ikke noget, man som udgangspunkt har lyst til at blive udsat for. Særligt ikke hvis du står og mangler et par professionelle arbejdssko, førend du kan komme godt videre med opgaven. Hos WATTOO.DK har vi det på helt samme måde, og derfor tilbyder vi alt få hverdages levering til en fast, lav pris. Du slipper med andre ord for at vente i flere uger på dit billige arbejdstøj, og naturligvis uden at skulle betale en bondegård. Her på siden kan vi give dig få hverdages levering på alle lagervarer.

Der findes efterhånden mange forskellige typer sikkerhedssko, der passer til forskellige behov og situationer. De vel nok mest kendte sikkerhedssko, er de klassiske træsko med hælkappe. De kan bruges på byggepladsen, i værkstedet eller hjemme i haven; og så er de meget nemme at tage på. Derudover er de typisk også billige, hvilket altid er en fordel. Men hos WATTOO.DK finder du også mange andre modeller som eksempelvis sikkerhedsgummistøvler med tåkappe og skridsikker sål. Sikkerhedsgummistøvlen dig ikke blot beskyttelse imod vand, men sikrer dig også mod blandt andet stål, søm og andet. Skal du bruge en professionel sikkerhedssko til kloak arbejde eller lignende, så kan vi hjælpe dig godt videre. Slutteligt har vi naturligvis også de almindelige sikkerhedstræsko uden hælkappe i mange størrelser. Uanset hvad du er på udkig efter, så kan vi hjælpe dig trygt videre med dit køb af billige sikkerhedssko.

Hos WATTOO.DK vil vi være din faste værktøjspartner på nettet, og derfor tilbyder vi altid et varieret udvalg af alt fra hammere til grensakse til en lav pris. Har du spørgsmål til vores brede udvalg af arbejdsbeklædning, så sidder vi klar til at hjælpe dig godt videre.

Se alle produkter i kategorien Værktøj

Skriv til os