Hurtig levering

14 dages returret

Altid lave fragtpriser

vi tilbyder GLS, DAO, m.fl.

Private, erhverv, offentlig

vi handler med alle

Kæmpe udvalg

med over 100.000 varer

Byggeskum

PU byggeskum og montageskum bruges overalt i byggeriet, og det kan være tæt på umuligt at løse byggeopgaven uden professionelt skum. Er du på jagt efter et billigt og professionelt udvalg af byggeskum eller montageskum, så er du landet på den rette side. Hos WATTOO.DK finder du nemlig altid et bredt udvalg af skum-produkter, der gør det endnu lettere at løse opgaven hurtigt og effektivt. Se de mange billige produkter fra Dana Lim.

   

 1. Dana Lim - NBS PU helårsskum 585 gulbrun 750 ml.

  NBS PU Helårsskum 585 til NBS Pistol er specielt udviklet til præcisions-arbejde i fuger, ved temperaturer ned til –10 °C. Ved hjælp af pistolen opnås en kontrolleret ekspansion, der gør det nemmere at påføre den rette mængde. Anvendes ved montering af døre og vinduer, til isolering og lyddæmpning, mellem betonelementer m.m.

  Varenr: 881430282

  inkl. moms 70,00 DKK
 2. Dana Lim - PU Helårsskum 584 gulbrun 750 ml.

  Til montering af vindues og dørkarme, tætning og udfyldning af hulrum. Specialskum der kan anvendes hele året (ned til -10°). Med genluksystem så den kan anvendes op til 2 mdr. efter ibrugtagning.

  Varenr: 881430216

  inkl. moms 73,00 DKK
 3. Dana Lim - Byggeskum 580 lys-beige 500 ml. (isocyanatfri)

  Permanent mere elastisk end traditionelt fugeskum. Anvendes til tætning og isolering omkring vindues- og dørkarme, rørgennemføringer, i hulrum, mellem vægelementer m.m.

  Varenr: 881430284

  inkl. moms 197,00 DKK
 4. Dana Lim - NBS PU præcisionsskum 595 gulbrun 750 ml.

  NBS PU Præcisionsskum 595 til NBS Pistol er specielt udviklet til præcisionsarbejde i fuger. Ved hjælp af pistolen opnås en kontrolleret ekspansion, der gør det nemmere at påføre den rette mængde. Anvendes ved montering af døre og vinduer, til isolering og lyddæmpning, mellem betonelementer m.m.

  Varenr: 881430279

  inkl. moms 70,50 DKK
 5. Dana Lim - PU Montageskum 594 gulbrun 750 ml.

  Anvendes ved montering af døre og vinduer samt tætning, isolering og uffyldning. Hæfter på de fleste byggematerialer.

  Varenr: 881430369

  inkl. moms 70,50 DKK
 6. Dana Lim - PU Brøndskum 597 gulbrun 750 ml.

  Tætning og limning/montering af brøndringe. Hæfter på de fleste byggematerialer, som f.eks. gammel og ny beton (også selvom den er våd), tegl, murværk, pudslag og træ. Hæfter ikke på polyethylen, teflon, silicone og lign. afvisende flader. Skal beskyttes mod UV stråling fra solen.

  Varenr: 881430210

  inkl. moms 95,50 DKK

   

Byggearbejdet kræver en masse materialer og værktøj – i hvert fald hvis opgaven skal løses på den bedste måde. Og selvom det ikke udelukkende er byggematerialerne eller værktøjet, der sørger for at byggeopgaven bliver løst professionelt; så hjælper de i høj grad til det. Det er ligeledes derfor at du hos WATTOO.DK altid finder et professionelt og billigt udvalg af byggematerialer og værktøj. Og i den forbindelse har vi naturligvis også et bredt udvalg af byggeskum, der blandt andet kan bruges til tætning og isolering af døre eller vinduer. Vi forhandler endvidere kun de bedste producenter på markedet, så du er garanteret de mest professionelle produkter. Her på siden går vi ikke på kompromis med kvaliteten af vores udvalg, ligesom du ikke gør med kvaliteten af dit håndværk.

Find et stort udvalg af PU skum på nettet

Vi er stolte af at kunne tilbyde ikke blot et kvalitetssikret udvalg af PU skum – men også et stort udvalg. PU skum kommer nemlig i forskellige varianter, og noget skum egner sig bedre til én type opgaver end andre. Du kan således altid regne med, at vi kan tilbyde dig et bredt udvalg af PU skum, når du handler med os. Og for at det ikke skulle være nok, så presser vi altid prisen så meget i bund som muligt. Det er nemlig vigtigt for os, at du ikke blot finder kvalitetssikret byggeskum, men også at du finder det til den rigtige pris.

Som du måske allerede ved, så findes der forskellige typer af skum-produkter, og de egner sig typisk til bestemte opgaver; eksempelvis finder du her på siden alt fra PU brandskum til PU helårsskum. Det er derfor en god ide, at du gør dig nogle tanker omkring hvad du skal bruge dit byggeskum til, og køber en variant der passer hertil. Vores priser på skum er dog heldigvis så lave, at du sagtens kan købe flere forskellige varianter – uden at budgettet sprænges. På denne måde har du altid billigt PU skum liggende på værkstedet, der passer til netop din byggeopgave.

Hos WATTOO.DK er vi din faste partner, når der skal købes billige byggematerialer – uanset om du er på udkig efter Fibertex, PU skum eller noget helt tredje. Vi har hjulpet tusindvis af danskere videres med deres køb af byggematerialer på nettet, og vi kan helt sikkert også hjælpe dig. Har du spørgsmål til vores brede sortiment af byggeskum, så sidder vores kundeservice klar til at hjælpe dig hurtigt videre på telefon eller mail. Her skal det være så nemt som muligt, at komme hjem med det billigt PU skum fra de bedste producenter på markedet.

Se alle produkter i kategorien Værktøj - Byggematerialer

Skriv til os