Hurtig levering

14 dages returret

Altid lave fragtpriser

vi tilbyder GLS, DAO, m.fl.

Private, erhverv, offentlig

vi handler med alle

Kæmpe udvalg

med over 100.000 varer

Vi leverer ordrer som normalt

Forlængerled

Hvis dine forlængerledninger ikke har en stikprop eller et forlængerled i enden, så er de ikke til så megen brug – og det er ikke meningen. Er du på jagt efter nye forlængerled til dine ledninger, så er du landet på den rette side, for har vi samlet vores store udvalg af forlængerled. Hos WATTOO.DK forhandler vi kun el artikler fra de bedste producenter på markedet, hvilket betyder at du kun finder forlængerled fra anerkendte forhandlere som Elworks og Lauritz Knudsen, når du handler med os.

   

 1. Forlængerled, rund, u/jord, 10A

  Forlængerled, rund, u/jord, 10A

  Selvom der er et synligt hul til jordbenet, så giver det ingen jordforbindelse, men du kan godt sætte en stikprop med jordben i.

  inkl. moms fra 3,40 DKK
 2. LK – Forlængerled, rund, u/jord, 16A

  LK – Forlængerled, rund, u/jord, 16A

  Selvom der er et synligt hul til jordbenet, så giver det ingen jordforbindelse, men du kan godt sætte en stikprop med jordben i.

  inkl. moms fra 22,00 DKK
 3. Forlængerled, rund, m/jord, 10A – Elworks

  Forlængerled, rund, m/jord, 10A – Elworks

  sælges kun i pakker á 10 stk.

  inkl. moms fra 16,30 DKK
 4. Forlængerled, rund, m/jord, 16A

  Forlængerled, rund, m/jord, 16A

  inkl. moms fra 32,50 DKK
 5. LK – Forlængerled, rund, m/jord, 16A

  LK – Forlængerled, rund, m/jord, 16A

  inkl. moms fra 39,25 DKK
 6. LK – Forlængerled udendørs, rund, u/jord, 16A, grøn
  inkl. moms 39,75 DKK
 7. Forlængerled udendørs, rund, u/jord, 10A, grøn

  Forlængerled udendørs, rund, u/jord, 10A, grøn

  Udendørs forlængerled i brudsikker plast. Leveres uden jordforbindelse men med "dummy"-hul for jordben. Denne model er IP24 i tæthedsklasse for ekstra vandtæt forlængerled.

  Varenr: 9909000217

  inkl. moms 79,00 DKK
 8. Forlængerled udendørs, rund, m/jord, 13A, rød

  Forlængerled udendørs, rund, m/jord, 13A, rød

  Udendørs forlængerled med klaplåg for ekstra bestkyttelse, når der ikke sidder en stikprop i.

  Varenr: 9909000239

  inkl. moms 57,00 DKK
 9. LK – Forlængerled udendørs, rund, m/jord, 10A, rød
  inkl. moms 89,00 DKK
 10. LK – Forlængerled udendørs, rund, m/jord, 16A, rød/grøn

  LK – Forlængerled udendørs, rund, m/jord, 16A, rød/grøn

  Rød/grøn forlængerled 2-polet med dansk jord. Er forsynet med klaplåg, og er stænktæt, tæthedsklasse IP44. Forlængerledet er endvidere lavet i brudsikker konstruktion...

  Varenr: 1028001996

  inkl. moms 79,50 DKK
 11. Slagfast udendørs schuko forlængerled, IP54, 16A – Bals

  Slagfast udendørs schuko forlængerled, IP54, 16A – Bals

  Kraftigt forlængerled fra Bals. Den er beregnet til udendørsbrug og findes i flere forskellige farver. Den er forsynet med Schuko side-jord og klaplåg.

  inkl. moms fra 150,00 DKK
 12. Forlængerled schuko, rund, m/schuko jord, 16A, hvid
  inkl. moms 14,40 DKK
 13. Forlængerled flerpolet 3F+0+J, flad, m/jord, 16A, grøn
  inkl. moms 279,00 DKK
 14. Schuko mellemled M/J 16A 230V grå IP44
  inkl. moms 163,00 DKK
 15. DELTACO In-desk power socket and USB hub, 80mm, 2x USB-A Ports, USB 3.

  DELTACO In-desk power socket and USB hub, 80mm, 2x USB-A Ports, USB 3.

  DELTACO E ludtag til skrivebordsmontering med USB hub, 80mm, 2x USB-A Porte, USB 3.1, sort Glem kaosset af kabler under skrivebordet. Med dette skrivebordsmonterede strømudta...

  Varenr: 7333048035172

  inkl. moms 365,00 DKK
 16. DELTACO In-desk power socket and USB hub, 80mm, 3x USB-A Ports, USB 3.

  DELTACO In-desk power socket and USB hub, 80mm, 3x USB-A Ports, USB 3.

  DELTACO El udtag til skrivebordsmontering med USB hub, 80mm, 3x USB-A Porte, USB 3.1, sort Glem kaosset af kabler under skrivebordet. Med dette skrivebordsmonterede strømudta...

  Varenr: 7333048035189

  inkl. moms 371,00 DKK
 17. FORLÆNGERLED SCHUKO GUMMI SORT 250V 16A
  inkl. moms 52,50 DKK

   

Der findes mange forskellige forlængerled på markedet, og det kan være en stor opgave at finde den helt rigtige type. Dit forlængerled skal nemlig passe til dine stikkontakter – men de skal også passe til den forlængerledning, som de skal monteres på. Er du lidt i tvivl om hvilke typer forlængerled du kan finde, så vil vi dog gerne hjælpe dig sikkert videre. I det følgende kan du således læse mere om de forskellige forlængerled du finder her på siden.

Vælg det perfekte forlængerled

Hvis du før har købt forlængerledninger, så er det givetvis kommet med forlængerleddet allerede monteret – hvorfor du måske ikke lige har skullet investere i nye forlængerled før. Men det er naturligvis muligt at lave sine egne forlængerledninger, hvilket er en stor fordel, når du eksempelvis skal bruge forlængerledninger der er meget lange. I den forbindelse kommer ledningerne sjældent med hverken stikpropper eller forlængerled, hvorfor du skal selv skal finde de rigtige typer, der passer til netop din opgave.

Det første du skal gøre dig klart, når du er på jagt efter nye forlængerled, er hvilken type jord system leddet skal passe til. De mest gængse typer forlængerled kommer enten med eller uden jord – alt efter hvilken type ledning du bruger. Men hos WATTOO.DK finder du også et moderne udvalg af mere specielle forlængerled, der eksempelvis kan bruges til Schuko med jord, dansk flerpolet system og CEE. Det er med andre ord vigtigt, at du er helt klar over, hvilen type forlængerledning du har med at gøre.

Dernæst er det altid en god ide at overveje, hvordan udformningen på dit forlængerled skal være. Typisk kommer forlængerled i runde modeller, der er kompatible med både flade og runde stikpropper – men ligesom oven for, så kan du her på siden finde mere specialiserede modeller inden for forlængerled. Endvidere forhandler vi forlængerled til både 230 og 400 volt ledninger.

Hos WATTOO.DK anbefaler vi altid, at du køber din el artikler fra anerkendte producenter, som dem du finder her på siden. Ikke nok med at el artikler fra de bedste producenter typisk holder længere; så er de ofte også bedre isoleret og konstrueret, hvilket mindsker risiko for kortslutninger og antænding. Så snart man arbejder med elektricitet, så bør der være megen fokus på at installere de bedste og mest sikre materialer – hvilket de kendte producenter af el artikler er garanter for. Har du spørgsmål til vores udvalg af forlængerled eller el artikler, så kan du altid rette din henvendelse til vores kundeservice, der kan være dig behjælpelig med eventuelle spørgsmål.

Se alle produkter i kategorien Elartikler - Forlænger & stikdåser

Tryk for at åbne chatten
Skriv til os