Hurtig levering

14 dages returret

Fragt ned til 16 kr.

vælg selv leveringsmetode

Private, erhverv, offentlig

vi handler med alle

Kæmpe udvalg

med over 100.000 varer

Chat
70 20 08 08

Ventiler & regulering

Mange VVS installationer er afhængige af ventiler og haner på den ene eller anden måde. Det er ligeledes derfor, at det godt kan svare sig, at være omhyggelig med valget af ventiler og reguleringshaner. Hos WATTOO.DK finder du altid et stort udvalg af forskellige ventiler og haner til dine VVS installationer, og vi forhandler naturligvis kun produkter fra de bedste producenter.

Dog er vi også opmærksomme på, at der kan være rigtigt meget at vælge imellem når det kommer til Ballofix ventiler, nilhaner, bundhaner og meget andet. Det kan være noget af en jungle at vælge det helt rigtige produkt; særligt hvis man ikke føler sig helt på hjemmebane. I det følgende afsnit kan du derfor læse lidt om de forskellige ventiler og haner, som du finder her på siden.

Valg af den helt rigtige ventil til VVS installationen

Du er sikkert stødt på dem rigtigt mange gange, men er måske ikke helt sikker på, hvilken funktion de egentlig har. Vi taler selvfølgelig om de kendte Ballofix ventiler, der givetvis sidder forskellige steder i boligen. En Ballofix ventil anvender et særligt kuglesystem, der kontrollerer strømmen af vand igennem ventilen. De er særligt gode, fordi ventilerne holder i mange år – og fordi de forbliver tætte selv efter mange års brug. Ligeledes er Ballofix ventiler rigtigt gode til at modstå højt tryk, og de tåler meget høje temperaturer. Alt dette har medvirket til, at Ballofix ventiler er blevet populære i både industrien og i private boliger.

En af de mest kendte producenter af Ballofix kugleventiler, er danske BROEN – og hos WATTOO.DK finder du naturligvis et stort udvalg af VVS artikler fra BROEN. Den danske producent har sat standarden for Ballofix ventiler i god kvalitet, og deres produkter findes i VVS installationer landet over. Vi forhandler endvidere BROEN Ballofix kugleventiler i både krom og messing.

Men der findes naturligvis også andre ventiler til dine VVS installationer, og en af de mest solgte, er den såkaldte kontraventil. En kontraventil er meget udbredt inden for VVS-verdenen, og bruges i mange forskellige sammenhænge. En kontraventil tillader kun gennemstrømning i én retning; og beskytter ligeledes mod tilbageløb. Endvidere kan de fleste kontraventiler bruges til flere forskellige typer af projekter – og tillader både vandret og lodret montering.

Slutteligt så er det også værd at runde de såkaldte nilhaner, for de er næsten altid en del af VVS installationen, når der skal monteres nyt håndvaskarmatur på badeværelset – eller når den nye opvaskemaskine skal tilsluttes i køkkenet. En nilhane kaldes også for en stopventil, og de kommer typisk med en forkromet overflade, der er nem at rengøre.

En nilhane kommer i mange forskellige udgaver og størrelser – og du skal naturligvis vælge en model, der passer til dine rør og fittings. Ligeledes kan du finde nilhaner både med og uden omløbere, hvorfor du skal have gjort dig klart på forhånd, hvad du har brug for. Når du handler dine nilhaner hos os, så finder du kun produkter fra anerkendte mærker som Guvstavsberg og Megatherm. Det er din garanti for et godt og holdbart produkt.

Se alle produkter i kategorien VVS

Fremragende

Baseret på 3800 anmeldelser

Se nogle af anmeldelserne her.

09.05

Altid god service og hurtig levering

Altid god service og hurtig levering, super

Thomas Krogh

26.04

Enestående service og stort udvalg

Overskueligt og effektivt bestillingssystem; meget hurtig levering og effektivt returvarehåndtering...

Mads Toft Søndergaard

15.04

SUPER SERVICE

Jeg modtog en vaskekumme, der var gået itu under forsendelsen. Jeg ringede, og fortalte hvad der va...

B. Hansen

02.03

Superhurtig levering

Inger slinger i valsen - hurtig bestilling, hurtig levering. Kan kun anbefales

Mors datter

01.03

Fantastisk service - rigtig god oplevelse.

God service på WATTOO.DK - god oplevelse med levering. Og det gav os fuld blus i køkkenet...efter ...

Henrik Hansen

08.02

God indsigt og meget fin service!

Med min oplevelse kan man roligt handle med WATTOO.DK. Den jeg talte med hos WATTOO, gjorde sit til ...

Connie

19.01

Fremragende. Billig produkter og helt reelle forsendelsesomkostninger

Jeg har handlet her før og vil helt sikkert gøre det igen. Købte en super god løsning med lynkob...

Michael Sandager

15.03

God service

Jeg havde en reklamation der stod på over tid hvor Wattoo viste utrolig professionel håndtering me...

Bo Andersen

17.07

let og hurtig levering

Venlig og imødekommende personale

Harley Hechmann

17.07

Ment at finde hvad jeg skulle bruge i…

Ment at finde hvad jeg skulle bruge i netbutiken og korrekt tekniske specifikationer. Levering inde...

Tommy

16.07

Super hurtig levering :)

Super hurtig levering :)

Mathias J

16.07

Hurtigt og nemt ????

Hurtigt og nemt ????

Ulla

16.07

Hurtig levering

Hurtig levering

Åki