Hurtig levering

14 dages returret

Altid lave fragtpriser

vi tilbyder GLS, DAO, m.fl.

Private, erhverv, offentlig

vi handler med alle

Kæmpe udvalg

med over 100.000 varer

Føringsveje

Hos WATTOO.DK finder du et stort udvalg af føringsveje, fodpaneler, installationskanaler og meget mere til dit installationsprojekt. De rigtige føringsveje sikrer ikke blot en sikker og moderne elinstallation, det giver også det pæneste resultat set fra et æstetisk synspunkt. Det er derfor en god ide at gøre sig nogle overvejelser over hvilke føringsveje og installationskanaler man vælger, da de formentlig skal blive siddende i mange år frem.

Men vi ved også godt, at det kan være lidt af en jungle at vælge imellem de mange lednings- og kabelkanaler med mere, så i det følgende giver vi dig nogle gode råd med på vejen, når der skal investeres i og monteres nye føringsveje i din bolig.

Moderne paneler og kanaler kan let integreres i boligen

En af de første ting du skal gøre dig klart, er naturligvis hvor og hvordan du vil montere dine paneler og installationskanaler. Det der typisk karakteriserer udvalget fra anerkendte producenter som Rehau, Lauritz Knudsen og Tehalit er, at de er meget nemme at integrere; og at de kommer i moderne designserier.

Et godt eksempel er vores udvalg af fodpaneler, der gør det nemt at skjule kabelføring langs gulvet, da de uden problemer kan monteres som erstatning for dine gulvlister. Det giver dig en elegant og simpel på at håndtere ledningerne fra dine elinstallationer; og typisk kan du kombinere forskellige mærker, hvorfor du ikke er tvunget til at bruge en bestemt type afbrydere fra samme mærke som dit fodpanel, såfremt du ikke synes om dem.

Et andet eksempel er hvordan du let og elegant kan montere indsatser fra de populære FUGA og OPUS 66 designserier fra Lauritz Knudsen i vores forskellige installationskanaler. Ikke nok med at det giver dig en enorm frihed, så er det også med til at sikre ensartede afbrydere i hele lokalet. Ligeledes bliver det nemt at udskifte alle afbryderne i boligen i fremtiden, når det er på tide at opdatere designet eller funktionaliteten af dine afbrydere og kontakter.

Kvaliteten er afgørende

Hos WATTOO.DK er vi store tilhængere af elartikler i god kvalitet, og derfor finder du kun elartikler og føringsveje fra anerkendte producenter, når du handler med os. Det er nemlig typisk sådan, at du på den korte bane kan spare penge ved at købe dit installationsmateriel fra ukendte mærker; men hvis du vil sikre kvaliteten af dit projekt, så er kvaliteten af materialerne afgørende.

Særligt bør det være med i dine overvejelser, at kabelføring og elektricitet kan repræsentere en risiko, da dårlig kabelføring og billig materiel er mere modtagelig overfor varme – og således nemmere brænder sammen eller antændes. Derfor anbefaler vi altid, at du køber dit installationsmateriel og dine paneler fra mærker, som du har tillid til.

En anden væsentlig ting at bemærke er endvidere, at designet og funktionaliteten af føringsveje fra mærker som OBO Bettermann og Tehalit er meget svære at matche. Selvom kabelkanaler og ledningskanaler måske ikke er det første der bemærkes, så har producenterne lagt mange kræfter i at designe produkter, der faldet i et med lokalet; og som opretholder en fortræffelig funktionalitet.

Se alle produkter i kategorien Elartikler

Skriv til os