Menu
Hurtig levering

14 dages returret

Fragt ned til 16 kr.

vælg selv leveringsmetode

Private, erhverv, offentlig

vi handler med alle

Kæmpe udvalg

altid over 60.000 varer

Chat
70 20 08 08

Tele & EDB adapterer

Adapterer til tele- og EDB udstyr bruges i de fleste virksomheder – og endvidere i mange private boliger. Adapterne bruges blandt andet, når forskellige typer signaler skal igennem dine netværkskabler; herunder ISDN eller telefon signal. Er du på jagt efter nye adapterer til dit tele- eller EDB udstyr, så er du landet på den helt rigtige side, for her har vi samlet vores store udvalg af forskellige adapterer fra de bedste producenter på markedet.

Det kan dog være noget af en opgave at vælge den helt rigtige adapter; særligt med det store udvalg der findes. Vi vil dog gerne gøre vores til, at du kommer hjem med det helt rigtige, hvorfor du i det følgende kan læse mere om de forskellige tele- og EDB adapterer, som du finder her på siden. Er du ikke helt sikker på hvad du har behov for, så skal du blot læse med her.

Moderne udvalg af adapterer til tele- og EDB udstyr

Det er måske ikke hver dag, at du udskifter dine tele- eller EDB adapterer, men ikke desto mindre er du sikkert meget afhængige af dem. Det er endvidere derfor, at du som udgangspunkt altid bør købe din adapter i den bedste kvalitet på markedet. Hos WATTOO.DK finder du kun adapterer fra de mest anerkendte producenter, hvilket betyder, at du kun finder tele- og EDB adapterer fra blandt andet EFB Nordic og Lan-Com, når du handler med os.

En splitter adapter bruges typisk, når du ønsker at have både dit telefon- og datasignal i samme netværkskabel. Det kan være særligt anvendeligt i mindre virksomheder eller på kontorer, hvor det ikke er muligt eller særligt ideelt at trække mange kabler – eller hvor der ikke er installeret flere forskellige dataudtag. Endvidere kan du her på siden finde splitter adapterer med op til fire telefonsignaler i samme kabel. Ønsker du at tilslutte din telefon til vægudtag med en modular konnektor, så skal du kigge nærmere på vores udvalg af patchkabler med modular plugs.

Kategorien parallel adapter indeholder adapterer, der typisk bruges til mere specielle formål som eksempelvis ISDB forbindelse. En parallel adapter kan blandt andet bruges til at dele et almindeligt RJ45 stik op i 2 eller 4 parallelt forbundne stik. Dette er nyttigt, såfremt du ønsker at forbinde flere forskellige telefoner til samme signal.

En overgangsadapter er et såkaldt hermafroditstik, der passer til almindelige telefonudtag. Overgangsadapteren gør det muligt at tilslutte almindelige patchkabler (RJ45 eller RJ11) til dit telefonudtag, hvilket kan være nyttigt i visse situationer. Endvidere kan du med en overgangsadapter tilslutte en SUB-D til RJ45 omformer.

Slutteligt så finder du også kategorierne samle led og samlebokse her på siden. I disse kategorier finder du forskellige adapterer, der bruges til at samle og forlænge forskellige typer af netværkskabler eller patchkabler. Typisk vil samle led fungere på den måde, at du kan forlænge dine kabler ved hjælp af de formonterede modular plugs. Samlebokse bruges derimod typisk til reparation eller forlængelse af uskærmede netværkskabler. Boksene kommer som udgangspunkt med komplet koblingsskema og med kabelbindere til aflastning af dit netværkskabel.

Se alle produkter i kategorien Elartikler - Datamateriel

Fremragende

Baseret på 3269 anmeldelser

Se nogle af anmeldelserne her.

09.05

Altid god service og hurtig levering

Altid god service og hurtig levering, super

Thomas Krogh

26.04

Enestående service og stort udvalg

Overskueligt og effektivt bestillingssystem; meget hurtig levering og effektivt returvarehåndtering...

Mads Toft Søndergaard

15.04

SUPER SERVICE

Jeg modtog en vaskekumme, der var gået itu under forsendelsen. Jeg ringede, og fortalte hvad der va...

B. Hansen

02.03

Superhurtig levering

Inger slinger i valsen - hurtig bestilling, hurtig levering. Kan kun anbefales

Mors datter

01.03

Fantastisk service - rigtig god oplevelse.

God service på WATTOO.DK - god oplevelse med levering. Og det gav os fuld blus i køkkenet...efter ...

Henrik Hansen

08.02

God indsigt og meget fin service!

Med min oplevelse kan man roligt handle med WATTOO.DK. Den jeg talte med hos WATTOO, gjorde sit til ...

Connie

17.01

Let og hurtig super

Let og hurtig super

Bent Nørgård

17.01

Hurtig og præcis levering,- til en god …

Hurtig og præcis levering,- til en god pris. Her handler jeg gerne igen.

Johs Pedersen

17.01

Førstegangs køb god oplevelse.

Konkurrencedygtige priser og hurtig levering super.

Leif Kruse

17.01

Ingen problemer og hurtig levering.

Ingen problemer og hurtig levering.

Bjarne Kjær

16.01

Hurtig hjælp ønsket - og hjælpen var der...!

Loftsarmatur defekt (transformator brændt af) - det er lørdag. Finder et passende hos wattoo - bes...

Robert