Menu
Hurtig levering

14 dages returret

Fragt ned til 16 kr.

vælg selv leveringsmetode

Private, erhverv, offentlig

vi handler med alle

Kæmpe udvalg

altid over 60.000 varer

Chat
70 20 08 08

Tele & EDB adapterer

Adapterer til tele- og EDB udstyr bruges i de fleste virksomheder – og endvidere i mange private boliger. Adapterne bruges blandt andet, når forskellige typer signaler skal igennem dine netværkskabler; herunder ISDN eller telefon signal. Er du på jagt efter nye adapterer til dit tele- eller EDB udstyr, så er du landet på den helt rigtige side, for her har vi samlet vores store udvalg af forskellige adapterer fra de bedste producenter på markedet.

  Det kan dog være noget af en opgave at vælge den helt rigtige adapter; særligt med det store udvalg der findes. Vi vil dog gerne gøre vores til, at du kommer hjem med det helt rigtige, hvorfor du i det følgende kan læse mere om de forskellige tele- og EDB adapterer, som du finder her på siden. Er du ikke helt sikker på hvad du har behov for, så skal du blot læse med her.

  Moderne udvalg af adapterer til tele- og EDB udstyr

  Det er måske ikke hver dag, at du udskifter dine tele- eller EDB adapterer, men ikke desto mindre er du sikkert meget afhængige af dem. Det er endvidere derfor, at du som udgangspunkt altid bør købe din adapter i den bedste kvalitet på markedet. Hos WATTOO.DK finder du kun adapterer fra de mest anerkendte producenter, hvilket betyder, at du kun finder tele- og EDB adapterer fra blandt andet EFB Nordic og Lan-Com, når du handler med os.

  En splitter adapter bruges typisk, når du ønsker at have både dit telefon- og datasignal i samme netværkskabel. Det kan være særligt anvendeligt i mindre virksomheder eller på kontorer, hvor det ikke er muligt eller særligt ideelt at trække mange kabler – eller hvor der ikke er installeret flere forskellige dataudtag. Endvidere kan du her på siden finde splitter adapterer med op til fire telefonsignaler i samme kabel. Ønsker du at tilslutte din telefon til vægudtag med en modular konnektor, så skal du kigge nærmere på vores udvalg af patchkabler med modular plugs.

  Kategorien parallel adapter indeholder adapterer, der typisk bruges til mere specielle formål som eksempelvis ISDB forbindelse. En parallel adapter kan blandt andet bruges til at dele et almindeligt RJ45 stik op i 2 eller 4 parallelt forbundne stik. Dette er nyttigt, såfremt du ønsker at forbinde flere forskellige telefoner til samme signal.

  En overgangsadapter er et såkaldt hermafroditstik, der passer til almindelige telefonudtag. Overgangsadapteren gør det muligt at tilslutte almindelige patchkabler (RJ45 eller RJ11) til dit telefonudtag, hvilket kan være nyttigt i visse situationer. Endvidere kan du med en overgangsadapter tilslutte en SUB-D til RJ45 omformer.

  Slutteligt så finder du også kategorierne samle led og samlebokse her på siden. I disse kategorier finder du forskellige adapterer, der bruges til at samle og forlænge forskellige typer af netværkskabler eller patchkabler. Typisk vil samle led fungere på den måde, at du kan forlænge dine kabler ved hjælp af de formonterede modular plugs. Samlebokse bruges derimod typisk til reparation eller forlængelse af uskærmede netværkskabler. Boksene kommer som udgangspunkt med komplet koblingsskema og med kabelbindere til aflastning af dit netværkskabel.

  Se alle produkter i kategorien Elartikler - Datamateriel

  Fremragende

  Baseret på 2967 anmeldelser

  Se nogle af anmeldelserne her.

  09.05

  Altid god service og hurtig levering

  Altid god service og hurtig levering, super

  Thomas Krogh

  26.04

  Enestående service og stort udvalg

  Overskueligt og effektivt bestillingssystem; meget hurtig levering og effektivt returvarehåndtering...

  Mads Toft Søndergaard

  15.04

  SUPER SERVICE

  Jeg modtog en vaskekumme, der var gået itu under forsendelsen. Jeg ringede, og fortalte hvad der va...

  B. Hansen

  02.03

  Superhurtig levering

  Inger slinger i valsen - hurtig bestilling, hurtig levering. Kan kun anbefales

  Mors datter

  01.03

  Fantastisk service - rigtig god oplevelse.

  God service på WATTOO.DK - god oplevelse med levering. Og det gav os fuld blus i køkkenet...efter ...

  Henrik Hansen

  08.02

  God indsigt og meget fin service!

  Med min oplevelse kan man roligt handle med WATTOO.DK. Den jeg talte med hos WATTOO, gjorde sit til ...

  Connie

  16.11

  Levering af vvs og ventilations fittings og rør

  Hurtig ekspidition og kort leveringstid

  Anton

  16.11

  Lige efter bogen

  Lige efter bogen

  inge dandanell

  16.11

  Perfekt

  Bestilling og levering som det skal være ved netkøb.

  Lea

  16.11

  Nemt og hurtigt.

  Nem og overskuelig webshop og hurtig levering.

  Hans Peter Jessen

  15.11

  Varer som lovet og forventet

  Varer som lovet og forventet

  Allan