Hurtig levering

14 dages returret

Altid lave fragtpriser

vi tilbyder GLS, DAO, m.fl.

Private, erhverv, offentlig

vi handler med alle

Kæmpe udvalg

med over 100.000 varer

Toiletter & tilbehør

Hos WATTOO.DK har vi et stort og moderne udvalg af alt hvad du skal bruge, når du skal have nyt toilet eller bidét. Dit toilet er en vigtig del af badeværelset, og det kan derfor godt betale sig, at vælge det helt rigtige toilet med omhu. Vi forhandler et stort udvalg af toiletter i høj kvalitet til lave priser fra kendte mærker som Ifö, Gustavsberg, Laufen og mange flere.

Vi hjælper dig trygt videre med alle dine VVS indkøb, og vi gør hvad vi kan, for at gøre det hele så nemt som muligt for dig. Her på siden har vi samlet vores udvalg inden for toiletter, bidet, urinaler og reservedele – så du let kan finde dét, du leder efter.

Et moderne toilet til en lav pris

Det kan godt svare sig at vælge det rigtige toilet i første omgang – særligt fordi de fleste ikke udskifter deres toiletter meget ofte, og fordi det trods alt er en stor del af badeværelset. Men hos WATTOO.DK ved vi også godt, at det kan være noget af en opgave, at vælge det hele rigtige toilet.  Det skal jo helst være så høj kvalitet som muligt, og til så lav en pris som muligt.

I det følgende får du derfor en guide til hvordan du vælger det rigtige toilet, og vi kommer ind på fordele samt ulemper ved de forskellige typer af toiletter.

Vægthængt eller stående toilet

Der findes som udgangspunkt to forskellige modeller inden for toiletter til badeværelset; stående og væghængte toiletter. Selvom funktionen er den samme, så ser de forskellige ud – og der er forskellige fordele ved begge typer af WC. Hos WATTOO.DK finder du et stort udvalg af både væghængte og stående toiletter til skarpe priser.

Den umiddelbart største fordel ved et væghængt toilet er, at det er rigtigt nemt at gøre rent, da du kan komme til under toilettet. Du kender sikkert kun alt for godt, hvordan et almindeligt toilet samler masser af snavs og støv under og omkring toiletkummen – og hvor besværligt det kan være at rengøre i bund.

Med et væghængt toilet slipper du for alt besværet, da toilettet monteres direkte på væggen – og giver dermed plads til at rengøre under toiletkummen. Derudover vil et væghængt toilet også, i de fleste badeværelser, virke pladsbesparende. Modsat et stående toilet, så er cisternen heller ikke synlig ved et væghængt toilet, da denne bygges ind i væggen. Det har naturligvis sine ulemper i forhold til reparation og servicering, da cisternen således bliver væsentligt sværere at komme ind til.

Omvendt så må det nok siges, at de stående toiletter med indbygget cisterne og toiletkumme er de mest udbredte i Danmark. Det stående toilet har den fordel, at det er noget nemmere at installere – og det er nemmere at servicere, såfremt det går i stykker. Du er nemlig ikke afhængig af at indbygge toilettet i væggen, og det er nemt at komme til cisternen, såfremt toilettet stopper til.

Valg af materialer og farver

De fleste toiletter du finder hos WATTOO.DK kommer i den klassiske hvide porcelæn. Selvom det kan virke moderne eller spændende med et toilet i farver, så anbefales det, at du holder dig til den hvide farve.

Du skal formentlig kigge på dit nye toilet i mange år, og her bliver de fleste trætte af at have valgt et toilet i farver.

Forny toilettet med et nyt toiletsæde

Det er ikke altid nødvendigt at udskifte toilettet selvom det er af ældre dato; nogle gange kan et nyt toiletsæde gøre underværker. Det er som bekendt toiletsædet, der bliver udsat for mest brug – og det er oftest det første til at se slidt ud. Men det ændrer til gengæld ikke på toilettets funktion; udover at det som et hele måske ser mindre pænt ud.

Men det problem klares hurtigt med et moderne toiletsæde. Hos WATTOO.DK har vi et spændende udvalg af sæder til WC fra mange kendte mærker. Du finder blandt andet toiletsæder fra Johansen, Pressalit, Duravit og mange flere. Vi forhandler endvidere også de moderne toiletsæder med softclose, der automatisk bremser toiletsædet når det slås ned, så det ikke udsættes for unødvendig slitage.

Modsat hvad der gør sig gældende for dit toilet, så er det lidt nemmere at eksperimentere med farver og materialer i forhold til nyt toiletsæde. Det er naturligvis mest udbredt med de hvide toiletsæder i hård plast – men du finder også alternativer udgaver i eksempelvis sort eller grå, der passer til dit hvide porcelænstoilet.

Se alle produkter i kategorien VVS

Skriv til os