Hurtig levering

14 dages returret

Altid lave fragtpriser

vi tilbyder GLS, DAO, m.fl.

Private, erhverv, offentlig

vi handler med alle

Kæmpe udvalg

med over 100.000 varer

Loftventilator

En loftventilator kan være en effektiv og billig løsning, når der skal skabes bevægelse i lokalet – som følge af eksempelvis varme eller fugt. Hos WATTOO.DK finder du altid et stort udvalg af billige loftventilatorer, der er nemme at opsætte og betjene. Her på siden finder du således også vores professionelle udvalg med hurtig levering. Se blandt andet de spændende modeller fra den anerkendte producent Thermex.

   

 1. Thermex NORDIK E stænktæt

  Stænktæt loftventilator fra Thermex - Ø140 cm.

  Varenr: 9978890356

  inkl. moms 5.050,00 DKK
 2. Vortice NORDIK E

  Vortice loftventilator. Vælg størrelse og luftmængde.

  inkl. moms fra 2.680,00 DKK
 3. Regulering trinløs til nordik evolution

  Regulering, trinløs for loftventiltor Nordik Evolution. Max. 6 stk. ventilatorer pr. regulering.

  Varenr: 9909000785

  inkl. moms 814,00 DKK
 4. Fjernbetjening F/LOFTVENTILATOR nordik

  Regulering, infrarød fjernbetjening for loftventilator Nordik Evolution.

  Varenr: 9909000786

  inkl. moms 1.771,00 DKK
 5. Loftventilator evolution Ø 160 CM

  Den varme luft som søger op under taget kan, ved hjælp af den store luftcirkulation, tvinges ned. Dette kan med fordel anvendes i f.eks. fabrikshaller, lagre, varehuse og andr...

  Varenr: 9978868825

  inkl. moms 2.471,00 DKK
 6. Loftventilator EC 140 cm

  Loftventilator ECO range Thermex loftventilatorer EC 90 og EC 140 giver en behagelig og lydløs brise om sommeren og presser den varme luft ned mod gulvet om vinteren.

  Varenr: 9978881213

  inkl. moms 7.978,00 DKK
 7. Loftventilator EC 90 cm

  Loftventilator ECO range Thermex loftventilatorer EC 90 og EC 140 giver en behagelig og lydløs brise om sommeren og presser den varme luft ned mod gulvet om vinteren.

  Varenr: 9978881200

  inkl. moms 7.978,00 DKK
 8. Regulering til Nordic ECO 90-140

  Regulering til Nordic Eco.

  Varenr: 9978866704

  inkl. moms 899,00 DKK
 9. Regulering til NORDIK E

  5-trins regulering til Nordik Evolution loftventilator.

  Varenr: 9909000784

  inkl. moms 937,00 DKK

   

De fleste af os har før eller siden stiftet bekendtskab med en eller flere ventilatorer – og typisk ser man dem monteret på badeværelset i form af en vådrumsventilator. Men der er naturligvis mere til de velkendte ventilatorer, hvilket loftventilatoren er et glimrende eksempel på. Med en billig loftventilator kan du nemt og effektivt skabe bevægelse i lokalet, hvis der eksempelvis begynder at blive meget varmt om sommeren – eller såfremt der bliver fugtigt i lokalet, og der trænger til at blive luftet effektivt ud. Her på siden finder du altid et moderne og professionelt udvalg af loftventilatorer i forskellige størrelser, der er meget nemme at montere og betjene. Endvidere har vi hos WATTOO.DK altid fokus på den gode kvalitet, hvilket er din garanti for at komme hjem med det bedste produkt til prisen.

Stort udvalg af billige loftventilatorer på nettet

Der kan være mange penge at spare ved at købe ventilatorer på nettet – og hos WATTOO.DK er vi ingen undtagelse. Vi sørger nemlig for at skære alle de dyre mellemled væk, så du kan spare endnu mere på dine vvs artikler. Her på siden er vi blandt danskernes foretrukne forhandlere af el artikler, vvs artikler og ventilatorer på nettet – og det er ikke uden grund. Foruden de lave priser forhandler vi nemlig også kun de bedste producenter på markedet, så du kan være sikker på, at du kommer hjem med et holdbart og professionelt produkt. Og for at det ikke skulle være nok, så tilbyder vi altid få dages levering på alle lagervarer.

Hvis du skal til at investere i en ny og moderne ventilator til loftet, så er det altid en god ide at overveje, hvor stor din ventilator skal være. Det er nemlig typisk her, at du finder den største forskel i de forskellige, kvalitetssikrede modeller du finder her på siden. Hos WATTOO.DK har vi dog gjort det nemt for dig at sortere i vores udvalg, så du kun ser priser på ventilatorer der er relevante for dig. Ude i sidemenuen har du således muligheden for at filtrere i vores udvalg alt efter hvilken størrelse, farve eller producent du ønsker. Her på siden finder du billige ventilatorer i loftet med diametre på 90-140 centimeter.

Hver eneste dag hjælper vi mange danskere videre med deres køb af alt fra håndvaske til gulvlamper til ventilatorer på nettet – og vi kan helt sikkert også hjælpe dig. Har du spørgsmål til vores store sortiment, priser eller levering, så sidder vores kundeservice altid klar til at hjælpe dig effektivt videre. Vi tror nemlig på, at det skal være så nemt og smertefrit som overhovedet muligt at komme hjem med den helt rigtige loftventilator.

Se alle produkter i kategorien Ventilation - Ventilatorer

Skriv til os