Hurtig levering

14 dages returret

Altid lave fragtpriser

vi tilbyder GLS, DAO, m.fl.

Private, erhverv, offentlig

vi handler med alle

Kæmpe udvalg

med over 100.000 varer

Lampeledning

Mangler du lampeledning i god kvalitet til dine nye loftlamper? Så er du landet på den rette side, for her har vi samlet vores udvalg af lampeledninger. Hos WATTOO.DK forhandler vi kun ledning fra de bedste producenter, hvilket er din garanti for et godt og holdbart produkt. Det kan nemlig godt svare sig at investere i lampeledning af høj kvalitet, da det er ensbetydende med en sikker og langtidsholdbar installation.

   

 1. Rund lampeledning hvid 2x0,75 mm² - 100 meter

  100 meter rund ledning med plastkappe som kan bruges til f.eks. lamper der skal hænges ned fra loftet, forlængerledninger eller tilledninger på brugsgenstande. Er uden jord leder og kan normalt belastes med op til 9 ampere.

  Varenr: 9909000510

  inkl. moms 326,95 DKK
 2. Rund lampeledning H03VV-F PKLJ 3x0,75 - 100 meter

  Lampeledning i sort.

  inkl. moms fra 376,00 DKK
 3. Stofledning rød 2x0,75 mm² - pr. meter (restlager)

  Eksklusiv stofledning i metermål. Sæt kulør på dine lamper med farvet stofledning. Prikken over i'et, når du ønsker en gennemført stil! Kvalitetsledning i silikone (indvendig), der sikrer at stofledningen bliver udstrakt (hænger lige), når den benyttes til pendler. Her adskiller vores stofledning sig fra billigere alternativer.

  Varenr: 9908000006

  inkl. moms 44,25 DKK
 4. Stofledning 2X0,75 mm² i forskellige farver - 25 meter

  Lampeledning i mangle flotte farver i længder a' 25 meter.

  inkl. moms fra 872,00 DKK
 5. Sort stofledning 2x0,75 mm² - 4 meter

  Stofledning 90° 2x0,75 mm². Længde: 4 meter.

  Varenr: 73059903

  inkl. moms 107,00 DKK
 6. Rund lampeledning 2X0,75 mm² - 100 meter

  Rund lampeledning med to ledere - Fås i 3 forskellige farver.

  inkl. moms fra 478,00 DKK
 7. Rund lampeledning 3G0,75 mm² - 100 meter

  Rund lampeledning med 3 ledere - Fås i 3 forskellige farver.

  inkl. moms fra 543,00 DKK
 8. inkl. moms 3.928,00 DKK
 9. Rund lampeledning 2x0,75 mm², transparent - 100 meter

  Rund varmebestandig lampeledning af glasklar PVC. Bruges kun til montering og ophængning af indendørs lamper. Må ikke udsættes for gentagne buk og bøjninger.

  Varenr: 3032305097

  inkl. moms 855,00 DKK
 10. Værktøj til kabelskjuler spiralslange

  Monteringsværktøj til "kabelskjuler" spiralslange Ø25 mm. Gør indføring af ledning i spiralkabler nemmere.

  inkl. moms fra 61,50 DKK

   

Men hvad skal man kigge efter, når man gerne vil købe nye ledninger til sin belysning? Det er et af de spørgsmål vi ofte møder, og derfor har vi sammensat nogle gode råd til dig, der skal have investeret i et nye lampledninger. Bliv endnu klogere på hvad du skal købe, og hvorfor, i det følgende afsnit.

Gode råd til køb af lampeledning

De fleste af os kommer ikke uden om at skulle købe nye lampeledninger før eller siden, for de bruges rigtigt mange steder i boligen og virksomheden. Lampeledninger af høj kvalitet holder dog i mange år, og det kan være noget tid siden, at du sidst skulle montere en ny væglampe eller indbygningsspot. Derfor er du måske ikke helt opdateret på, hvad der adskiller gode lampeledninger fra dårlige – men det retter vi op på nu.

Modsat installationskabel og installationsledning, så forhandler vi kun lampeledninger med én størrelse leder – og det er fordi, at din belysning typisk ikke har brug for mere. I den forstand er det altså noget nemmere at vælge lampeledning kontra installationskabel og –ledning. Det er dog muligt at finde lampeledning med både to og tre ledere, alt efter om du har behov for jord leder eller ej.

En god ting at overveje i forhold til at købe nye lampeledninger er altid, hvor lang ledningen skal være. Hos WATTOO.DK har vi gjort det nemt at tilpasse lampeledningen til din installation, for vi forhandler lampeledninger i både 25 meter, 50 meter, 100 meter og efter mål. Som altid, så sørg endelig for at købe lidt mere end du umiddelbart har brug for; det er nemlig nemt at klippe noget væk – men knap så nemt at klippe noget til.

Lampeledning i plast, PVC og stof

Der hvor lampeledningerne her på siden for alvor adskiller sig fra hinanden, er i forhold til hvilket materiale yderkappen er lavet af. Her forhandler vi som udgangspunkt tre forskellige materialer; navnlig plast, PVC og stof. De mest traditionelle lampeledninger er lavet af plast og PVC – men de nyere og moderne ledninger kommer nu igen med stofkappe.

Et godt eksempel herpå er vores lampeledninger fra den kendte producent Nordlux, der har lavet en serie af ledninger med yderkappe af stof i forskellige farver. Det giver et unikt udtryk i boligen, og gør det muligt at installere dine moderne lamper uden at være tvunget til de kedelige og traditionelle ledninger i hvid.

Slutteligt så er der også den fordel ved nogle lampeledninger med yderkappe af stof, at de er varmebestandige – og det er en fordel i visse sammenhænge. Skal dine lamper monteres et sted med høj og kontinuerlig varme, så bør du altid bruge varmebestandige ledninger.

Se alle produkter i kategorien Elartikler - Kabel, ledning & rør

Skriv til os