Hurtig levering

14 dages returret

Altid lave fragtpriser

vi tilbyder GLS, DAO, m.fl.

Private, erhverv, offentlig

vi handler med alle

Kæmpe udvalg

med over 100.000 varer

Dørmelder

Foto Gong fra Servodan er en driftsikker klassiker blandt dørmelder systemer til butikker, forretninger og private hjem. Bruges til at give besked til personalet, når kunder kommer ind i butikken. Nyeste udgave er endnu en gang blevet optimeret og forbedret. Findes både som en trådløs og fortrådet udgave.

   

 1. Trådløs dørmelder Foto Gong – Komplet dørmelder-pakke

  Komplet trådløst dørmeldesystem. Perfekt til butikker, kontorer og private huse. Pakken består af PIR sensor, central (højttaler) og 2 stk. strømforsyninger. Kan udbygges med flere lydgivere og sensorer så både fordør og bagdør kan overvåges. Rækkevidde op til 200 meter (i fri luft!).

  Varenr: 3485810087

  inkl. moms 1.387,00 DKK
 2. Foto Gong Trådløs – PIR sensor

  Trådløs bevægelsessensor der passer til Foto Gong Trådløs dørmeldersystemet fra Servodan. Hvis du har en central med lydgiver fra samme serie, og mangler en ekstra sensor, er denne vare aktuel for dig. Den bruges f.eks. når du ønsker at overvåge både fordør og bagdøren. Batterier eller strømforsyning samt købes seperat.

  Varenr: 3485810100

  inkl. moms 858,00 DKK
 3. Foto Gong Trådløs – Central med lydgiver

  Trådløs dørmelder central der passer til Foto Gong Trådløs serien fra Servodan. Centralen er forsynet med en lydgiver, og flere centraler kan arbejde sammen med de samme sensorer. På den måde kan du f.eks. både have en central ude i butikken og en i baglokalet. Leveres uden strømforsyning og sensor.

  Varenr: 3485810058

  inkl. moms 949,00 DKK
 4. Foto Gong Classic/Trådløs – Strømforsyning til central

  230V adapter til både Foto Gong Classic og Foto Gong Trådløs centralerne. Den sættes direkte ind i en almindelig stikkontakt, og leverer de 12V som centralerne bruger.

  Varenr: 3485810016

  inkl. moms 151,00 DKK
 5. Foto Gong Trådløs – Strømforsyning til PIR sensor

  230V adapter til den trådløse PIR sensor i Foto Gong Trådløs serien. Den sættes direkte ind i en almindelig stikkontakt, og leverer de 5V, som sensoren bruger. Alternativt kan sensoren også køre på almindelige batterier.

  Varenr: 3485810029

  inkl. moms 144,00 DKK
 6. Foto Gong Classic – Komplet dørmelder-pakke med PIR sensor

  Komplet fortrådet dørmeldesystem fra Servodan. Perfekt til butikker og forretninger. Pakken findes enten med PIR sensor eller IR sensor. Derudover medfølger en central med lydgiver og en strømforsyning. Kan udbygges med ekstern lydgiver, flere sensorer så både fordør og bagdør kan overvåges samt almindelige ringetryk.

  Varenr: 3485810074

  inkl. moms 1.246,00 DKK
 7. Foto Gong Classic – Ekstra lydgiver

  Ekstra lydgiver til Foto Gong Classic centralen fra Servodan. Gør det muligt at høre ringeklokken i flere rum på samme tid.

  Varenr: 3485000619

  inkl. moms 448,00 DKK
 8. Foto Gong Classic – PIR sensor

  Passiv infrarød bevægelsessensor til Foto Gong Classic dørmeldersystemet fra Servodan. Den monteres over døren. En ekstra sensor bruges f.eks. når du ønsker at overvåge både fordør og bagdøren.

  Varenr: 3485810090

  inkl. moms 856,00 DKK
 9. Foto Gong Classic – Central med lydgiver

  Fortrådet dørmelder central til Foto Gong Classic serien fra Servodan. Centralen er forsynet med en lydgiver og det er muligt at tilslutte en ekstra lydgiver til centralen. På den måde kan du f.eks. både have en central ude i butikken og en i baglokalet. Leveres uden strømforsyning.

  Varenr: 3485810045

  inkl. moms 923,00 DKK

   

En dørmelder minder på mange måder om en klassisk dørklokke – dog med den forskel at dørmelderen automatisk registrerer bevægelse, og dernæst informerer dig ved hjælp af lyd. Mangler du en moderne, trådløs dørmelder til din butik, virksomhed eller lager, så er du kommet til den helt rette side; for her finder du vores store udvalg af dørmeldere fra den anerkendte producent Servodan.

En dørmelder (også kaldet døralarm) opsættes, hvor der ønskes overvågning af personer, der går igennem en dør i f.eks. en butik.

Foto Gong fra Servodan kan bruges til dette formål. Når dens sensor aktiveres, fordi en kunden f.eks. kommer fordi den, vil lydgiveren i Foto Gong centralen afspille en af de 4 mulige klassiske Foto Gong lyde.

Der er også mulighed for at tilslutte Foto Gong centralen til en ekstern tæller, sådan at man kan tælle hvor mange der er gået ind og ud af døren i løbet af dagen. Alternativt kan det også bruges til at tænde lyset når den aktiveres.

Foto Gong kan også overvåge både fordøren og bagdøren, og afgive separate lyde til hver af dørerne. Så kan man nemt høre om det er en kunden der kommer ind i butikken eller fragtmanden der kommer igennem bagdøren.

Dørmeldesystemet findes både som trådløst og fortrådet. Det trådløse er perfekt når der ikke er mulighed for at få trukket kabler rundt.

Hvis du er i tvivl om hvordan du vælger den rigtige dørmelder, så forstår vi dig dog godt – for det er alt andet lige ikke noget, som man investerer i hver dag. Ligeledes findes der efterhånden mange forskellige modeller inden for dørmeldere, hvorfor det blot bliver endnu sværere at vælge rigtigt i første omgang. Hos WATTOO.DK vil vi dog altid gøre vores til, at du kommer hjem med den dørmelder, der er rigtig for dig; hvorfor du i det følgende kan læse nogle gode råd til køb af dørmelder.

Gode råd til køb af dørmelder

De fleste kender til trådløse dørklokker, for de sidder monteret i mange private boliger såvel som i mange butikker og lagerhuse. Men knap så mange kender måske til dørmelderen, der i mange tilfælde dog er smartere at montere – særligt hvis du skal vide om der er kunder i din butik eller på dit lager. En dørmelder registrerer nemlig bevægelse med en bevægelsessensor, og afspiller dernæst en lyd via den medfølgende højtaler. Det er endvidere derfor, at de fleste butikker anvender dørmeldere fremfor dørklokker.

En af de vigtigste ting at være opmærksom på, når du er på jagt efter en ny trådløs dørmelder, er rækkevidden på dørmelderen. Typisk vil det nemlig være afgørende for hvilke modeller, du kan bruge i din butik eller på dit lager. Som udgangspunkt vil en rækkevidde på 100 meter være tilstrækkelig i mange mindre butikslokaler, men der kan være tilfælde hvor dette simpelthen ikke er nok – og her hjælper vi dig sikkert videre, for hos WATTOO.DK finder du trådløse dørmeldere med en rækkevidde på op til 200 meter.

En anden ting at gøre sig klart inden køb er endvidere, hvor mange sensorer der brug for. Typisk vil det nemlig være sådan at en samlet pakkeløsning med både sensor, højtaler og strømforsyning indeholder én sensor. Der kan dog være tilfælde hvor der er brug for flere sensorer; eksempelvis hvis du har behov for at registrere bevægelse ved flere indgange. De moderne Foto Gong systemer fra Servodan, som vi forhandler her på siden, er heldigvis meget modulære og nemme at udbygge – således at du med tiden uden problemer kan tilslutte flere sensorer eller højtalere til samme system.

Ligeledes kan Foto Gong opsættes således, at dørmelderen afgiver forskellige lyde alt efter hvilken indgang der registreres bevægelse ved – hvilket gør det nemt for dig at vide, om kunden eller gæsten er kommet ind af eksempelvis for- eller bagdør.

Hos WATTOO.DK forhandler vi kun dørmeldere fra de bedste producenter, hvilket er din garanti for et holdbart og kvalitetssikret produkt. Har du spørgsmål til vores udvalg eller andet, så er vores kundeservice altid behjælpelig med svar på eventuelle spørgsmål.

Se alle produkter i kategorien Elartikler - Alarmer & klokker

Skriv til os