Hurtig levering

14 dages returret

Altid lave fragtpriser

vi tilbyder GLS, DAO, m.fl.

Private, erhverv, offentlig

vi handler med alle

Kæmpe udvalg

med over 100.000 varer

Foto Gong Trådløs – Central med lydgiver

Trådløs dørmelder central der passer til Foto Gong Trådløs serien fra Servodan. Centralen er forsynet med en lydgiver, og flere centraler kan arbejde sammen med de samme sensorer. På den måde kan du f.eks. både have en central ude i butikken og en i baglokalet. Leveres uden strømforsyning og sensor.

Varenummer:3485810058
inkl. moms fra 908,00 DKK

Beskrivelse

Foto Gong fra Servodan:

Foto Gong er det klassiske og velkendte dørmeldersystem fra Servodan, som efterhånden har mere end 40 år på bagen. Det er løbende blevet opdateret, så det altid har fuldt med tiden hvad angår funktioner og anvendelsesmuligheder. Foto Gong serien bruges hovedsageligt, til at holde styr på hvornår kunder kommer og går, og informere personalet med en klar og tydelig ringeklokke lyd. Foto Gong kan finde anvendelse mange forskellige steder som f.eks. butikker, forretninger, kontorejendomme og værksteder.

Den nyeste udgave af Foto Gong er fra 2013 og findes i to versioner: Classic, som er den klassiske fortrådede udgave af Foto Gong, eller Trådløs som er, som navnet siger, den moderne trådløse udgave.

Centralen:

Denne enhed kan ikke benyttes alene, men som supplement til Foto Gong Trådløs – Komplet dørmelder-pakke. Den trådløse central har indbygget lydgiver, og flere centraler kan arbejde sammen med de samme sensorer. Det betyder at man f.eks. nemt kan have en lydgiver både ude i butikken samt inde i baglokalet.

Hvad skal jeg bruge:

Vi anbefaler at købe den komplette dørmelder-pakke som dit udgangspunkt. Men pakken har du alt hvad du skal bruge for at overvåge en enkelt dør. Hvis du også ønsker at overvåge bagdøren købes en ekstra PIR-sensor (klik her for at læse mere om denne). (husk at købe en strømforsyning hvis du ikke ønsker at bruger batterier). Hvis du ønsker at kunne høre ringeklokke lyden i flere rum, købes der en eller flere ekstra centraler med lydgiver (husk at købe strømforsyning til hver central).

Vigtig general information:

Rækkevidde for det trådløse system er ca. 200 meter i fri luft. Mursten, beton, jern osv. kan skærme signalet, så rækkevidden bliver mindre.

Hvis der benyttes batterier i stedet adapter til PIR sensoren, skal man være opmærksom på at rækkevidden kan formindskes lidt. Derfor anbefales det at benytte 230V adaptere, så vidt det er muligt. Hvis der benyttes batterier skal man selv huske at de skal skiftes en gang imellem.

Dette er den nyeste udgave af Foto Gong serien fra Servodan. Serien er blevet opdateret med nye produkter i 2013. Trådløse Foto Gong dele fra før 2013 kan IKKE anvendes med dele fra 2013 og frem.

Specifikationer

Brand Niko-Servodan
EAN 5703102207043
Forsyningsspænding 12Vdc (adapter 23-041)
IP-klasse (kapslingsklasse) IP20
Luftfugtighed 20-65% RF
Omgivelsestemperatur 0° til 45°C
Ringetoner 4 forskellige ringetoner
Trådløs - Rækkevidde Op til 200 meter (i fri luft)
Type Trådløs
Typenummer 23-450
Volumekontrol Ja
Tryk for at åbne chattenDu har svar på chatten
Skriv til os