Hurtig levering

14 dages returret

Altid lave fragtpriser

vi tilbyder GLS, DAO, m.fl.

Private, erhverv, offentlig

vi handler med alle

Kæmpe udvalg

med over 100.000 varer

Trådløs dørmelder Foto Gong – Komplet dørmelder-pakke

Komplet trådløst dørmeldesystem. Perfekt til butikker, kontorer og private huse. Pakken består af PIR sensor, central (højttaler) og 2 stk. strømforsyninger. Kan udbygges med flere lydgivere og sensorer så både fordør og bagdør kan overvåges. Rækkevidde op til 200 meter (i fri luft!).

Varenummer:3485810087
inkl. moms 1.304,00 DKK

Beskrivelse

Komplet dørmelder pakke - nem gør-det-selv omsætning!

Foto Gong er det klassiske og velkendte dørmeldersystem fra Servodan, som efterhånden har mere end 40 år på bagen. Det er løbende blevet opdateret, så det altid har fuldt med tiden hvad angår funktioner og anvendelsesmuligheder. Foto Gong serien bruges hovedsageligt, til at holde styr på hvornår kunder kommer og går, og informerer personalet med en klar og tydelig ringeklokke lyd. Foto Gong kan finde anvendelse mange forskellige steder som f.eks. butikker, forretninger, kontorejendomme og værksteder.

Trådløs installation

Den trådløse udgave er velegnet til situationer, hvor det ikke er muligt at få trykket kabler mellem sensorer, centraler og eventuelle ekstra lydgivere.

Fordele:

  • Trådløst system der sikrer nem og hurtig installation.

  • Rækkevide på op til 200 meter i fri luft.

  • Flere PIR sensorer kan tilsluttes på samme tid.

  • PIR sensor kan køre på batterier.

  • Fordør og bagdør kan have hver sin lyd.

  • 4 forskellige lyde af vælge imellem - Volumen kan justeres.

  • 4 forskellige trådløse frekvenser at sende og montage på. Sikrer at nabo butikkens Foto Gong ikke forstyrrer din Foto Gong

  • Flere centraler kan arbejde sammen med de samme sensorer. Man kan f.eks. have en i butikken og en i baglokalet.

  • Centralen har impulsudgang. Tilslut f.eks. til en tæller eller til lysstyringen i butikken.

Centralen (højttaleren) :

Den trådløse central har indbygget lydgiver, og flere centraler kan arbejde sammen med de samme sensorer. Det betyder at man f.eks. nemt kan have en lydgiver både ude i butikken samt inde i baglokalet.

PIR sensoren:

Den trådløse PIR sensor (passive infrarød bevægelsessensor) har en rækkevide i fri luft på helt op til 200 meter. Hvis der monteres en sensor over både fordøren og bagdøren, kan centralerne indstilles til at have hver sin lyd for de to døre. Det gør det nemt at høre om det f.eks. er en kunden der er gået igennem fordøren eller måske fragtmaden der er kommet ind af bagdøren.

Komplet dørmelder-pakke:

Den komplette pakke leveres med: 1 stk. PIR sensor (44-045), 1 stk. Central med lydgiver (23-450), 1 stk. Strømforsyning til PIR sensor (23-045) og 1 stk. Strømforsyning til central (23-041).

Hvad skal jeg bruge:

Vi anbefaler at købe den komplette dørmelder-pakke som dit udgangspunkt. Men den har du alt hvad du skal bruge for at overvåge en enkelt dør. Hvis du også ønsker at overvåge bagdøren købes en ekstra PIR-sensor (husk at købe en strømforsyning hvis du ikke ønsker at bruger batterier). Hvis du ønsker at kunne høre ringeklokke lyden i flere rum, købes der en eller flere ekstra centraler med lydgiver (husk at købe strømforsyning til hver central).

Vigtig general information:

Rækkevidde for det trådløse system er ca. 200 meter i fri luft. Mursten, beton, jern osv. kan skærme signalet, så rækkevidden bliver mindre.

Hvis der benyttes batterier i stedet adapter til PIR sensoren, skal man være opmærksom på at rækkevidden kan formindskes lidt. Derfor anbefales det at benytte 230V adaptere, så vidt det er muligt. Hvis der benyttes batterier skal man selv huske at de skal skiftes en gang imellem.

Dette er den nyeste udgave af Foto Gong serien fra Servodan. Serien er blevet opdateret med nye produkter i 2013. Trådløse Foto Gong dele fra før 2013 kan IKKE anvendes med dele fra 2013 og frem.

Specifikationer

Brand Niko-Servodan
EAN 5703102207074
IP-klasse (kapslingsklasse) IP20
Luftfugtighed 20-65% RF
Omgivelsestemperatur 0° til 45°C
Ringetoner 4 forskellige ringetoner
Trådløs - Rækkevidde Op til 200 meter (i fri luft)
Type Trådløs
Typenummer 33-450
Volumekontrol Ja
image/svg+xml Returnering frem
til 6. januar
Tryk for at åbne chattenDu har svar på chatten
Skriv til os