Hurtig levering

14 dages returret

Fragt ned til 16 kr.

vælg selv leveringsmetode

Private, erhverv, offentlig

vi handler med alle

Kæmpe udvalg

med over 100.000 varer

70 20 08 08

Forlænger & stikdåser

Hos WATTOO.DK finder du altid et stort udvalg af forlængerledninger, stikpropper, stikdåser og kabeltromler. Førnævnte er nemlig noget, som de fleste bruger i hjemmet, på arbejdspladsen, byggepladsen og alle andre tænkelige steder – så det skal naturligvis være ordentlig kvalitet til en ordentlig pris. Her på siden har vi samlet vores store udvalg af forskellige forlængerledninger og stikdåser, så du hurtigt og nemt kan finde netop dét, du leder efter.

Hvis du dog er i tvivl om hvad du skal vælge, så forstår vi dig faktisk godt – for udvalget af forlængere og stikdåser kan virke enormt. I de følgende afsnit får du derfor en guide til, hvordan du vælger de rigtige forlængerledninger og stikdåser.

Sådan vælger du dine forlængerledninger

Det kan være lidt af en jungle at vælge den rigtige forlængerledning, for der er mange forskellige ting at tage hensyn til. Vi vil dog gerne hjælpe dig trygt videre, så i indeværende afsnit får du nogle gode råd til, hvordan du finder ud af hvilken forlængerledning du skal købe.

Det første du skal gøre dig klart, er om du har brug for jord leder i din ledning. Hos WATTOO.DK kan du nemlig finde forlængerledninger både med og uden jord leder. Som udgangspunkt er forlængerledninger uden jord en smule billigere, men kan til gengæld heller ikke holde til samme belastning. Hvis du skal bruge din nye forlænger til eksempelvis en lampe eller anden belysning, så er en ledning uden jord ofte et godt og prisvenligt valg.

Det andet du også skal have med i dine tanker, er hvilke el apparater der skal forbindes til dit forlængerkabel. Der er nemlig forskel på tykkelsen af de forskellige forlængere du kan finde, og hvis du vil have det meste ud af dit komfur, el værktøj eller lignende – så har tykkelsen på kablet betydning. Som udgangspunkt har du brug for en tykkere forlængerledning, jo kraftigere det el apparat eller værktøj, du skal slutte til, er.

Slutteligt så er det naturligvis vigtigt, at du er helt klar over, hvor dit forlængerkabel skal placeres. Nogle kabler er nemlig ikke beregnet til fugtige arealer eller kulde, hvorfor dit valg af kabel i høj grad også er dikteret af den fysisk placering af kablet. Et eksempel herpå er blandt andet vores Nexans gummikabler, der er særligt produceret til udendørs brug; og kan klare frost, fugt og olie.

Sådan vælger du den rigtige stikdåse

Vi har alle mange stikdåser i hjemmet og på arbejdspladsen. Det er nemlig den nemmeste måde at forbinde flere forskellige el apparater og elektronik til strømnettet på. Men der findes mange forskellige stikdåser at vælge imellem, så i det følgende får du et par gode råd med på vejen, når der skal investeres i nye stikdåser.

Ligesom med forlængerledninger, så kan du finde stikdåser både med og uden jord. Hos WATTOO.DK finder du et stort udvalg af begge modeller, og særligt har vi et bredt udvalg af forskellige stikdåser fra danske Lauritz Knudsen. Det er svært at give nogle generelle råd omkring hvad du bør vælge, for det afhænger i sagens natur også meget af, om dine el apparater og elektronik har monteret stik med jord. Det er dog altid en fin løsning at vælge stikdåserne med jord, da de kan bruges uanset om dit elektronik og dine el apparater har jord eller ej. Det samme kan ikke siges om stikdåser uden jord.

Derudover så afhænger det i høj grad også af form; og knap så meget funktion. For de forskellige stikdåser du finder her på siden varierer meget i form og design. Vi forhandler nemlig alt fra de helt klassiske stikdåser; til flade og mere moderne stikdåser. Påtænker du at bruge stikdåsen i et lokale, hvor de tilsluttede elektroniske apparater ikke skal bruges så ofte, så kan der ydermere være mange penge at spare, ved at købe en stikdåse med afbryder. Det er i hvert fald noget, der ofte kan mærkes på elregningen.

Slutteligt så er det naturligvis altid værd at nævne, at der er stor forskel på stikdåser til udendørs og indendørs brug. Har du derfor på fornemmelsen, at du også skal bruge dine stikdåser udendørs, så bør du altså købe de modeller, der er produceret specifikt hertil. De kan nemlig holde til det danske vejr, og repræsenterer ligeledes ikke en sikkerhedsrisiko i vådt og fugtigt vejr.

Se alle produkter i kategorien Elartikler

Fremragende

Baseret på 3883 anmeldelser

Se nogle af anmeldelserne her.

09.05

Altid god service og hurtig levering

Altid god service og hurtig levering, super

Thomas Krogh

26.04

Enestående service og stort udvalg

Overskueligt og effektivt bestillingssystem; meget hurtig levering og effektivt returvarehåndtering...

Mads Toft Søndergaard

15.04

SUPER SERVICE

Jeg modtog en vaskekumme, der var gået itu under forsendelsen. Jeg ringede, og fortalte hvad der va...

B. Hansen

02.03

Superhurtig levering

Inger slinger i valsen - hurtig bestilling, hurtig levering. Kan kun anbefales

Mors datter

01.03

Fantastisk service - rigtig god oplevelse.

God service på WATTOO.DK - god oplevelse med levering. Og det gav os fuld blus i køkkenet...efter ...

Henrik Hansen

08.02

God indsigt og meget fin service!

Med min oplevelse kan man roligt handle med WATTOO.DK. Den jeg talte med hos WATTOO, gjorde sit til ...

Connie

19.01

Fremragende. Billig produkter og helt reelle forsendelsesomkostninger

Jeg har handlet her før og vil helt sikkert gøre det igen. Købte en super god løsning med lynkob...

Michael Sandager

15.03

God service

Jeg havde en reklamation der stod på over tid hvor Wattoo viste utrolig professionel håndtering me...

Bo Andersen

13.08

Hurtig,god og billig

Hurtig,god og billig

Anders Hvidager

13.08

gode service

gode service. nem af find ting på net.

jimmy nyatekani

13.08

Dejlig præcis som ønsket

Dejlig præcis som ønsket

Henrik Andersen

13.08

alt perfekt

alt var perfekt

Per Nielsen

12.08

Super fint

Super fint og hurtig levering

Jytte Lindberg Jensen

Skriv til os