Hurtig levering

14 dages returret

Altid lave fragtpriser

vi tilbyder GLS, DAO, m.fl.

Private, erhverv, offentlig

vi handler med alle

Kæmpe udvalg

med over 100.000 varer

Tavlemateriel

Det rigtige tavlemateriel har stor betydning for dine elinstallationer, og derfor finder du kun tavlemateriel fra de bedste og mest anerkendte mærker, når du handler med WATTOO.DK. Her på siden har vi samlet vores store udvalg af forskellige produkter inden for kategorien tavlemateriel, så du nemt kan finde netop det du har brug for.

Men selvom vi har gjort det nemt at finde de helt rigtige materialer til dine elinstallationer, så er det ikke ensbetydende med at du er helt sikker på, hvad du skal have. For det kan nemlig være lidt af en jungle at vælge imellem de mange tavler, automatsikringer, lysdæmpere og meget andet.

I det følgende har vi derfor skrevet lidt om, hvad du skal være opmærksom på, når du skal vælge tavlemateriel.

Den centrale del i din elinstallation

Selvom der findes rigtigt meget forskelligt tavlemateriel, så er fællesnævneren, at det indtager en helt central del i din elinstallation. Det er nemlig tavlerne, sikringerne og afbryderne der sikrer dig i mod stød og uheld – mens tavlemateriel som elmålere er uundværligt i alle husstande og bebyggelser. Det er ligeledes derfor, at du med fordel kan vælge materiel fra anerkendte producenter.

Behovet for forskelligt materiel som lysdæmpere, automatsikring eller andet er naturligvis meget varierende, men de fleste af os har brug for tavlemateriel i større eller mindre grad. Skrækscenariet er derfor også, at dine sikringer eller dit relæ ikke fungerer som det skal, og at der sker uheld i hjemmet. En typisk ulempe ved meget billige elartikler og tavlemateriel er ofte en lavere tolerance overfor varme eller dårligere isolation; og det er absolut ikke ønskeligt, når du har med elektricitet at gøre.

Alt dette kan du gardere dig bedst muligt imod, ved at købe dit tavlemateriel fra mærker som GE, AEG eller Legrand. Disse producenter har nemlig lavet tavlemateriel i rigtigt lang tid, og deres produkter lever op til de strengeste kvalitetstest og reglementer.

Det rigtige tavlemateriel er din sikkerhed

Så snart du har med elektricitet at gøre, så bør du udøve ekstra forsigtighed og grundighed – for hvis det først går galt, så går det typisk rigtigt galt. Det er ligeledes derfor, at du altid bør sikre dig, at dine elinstallationer fungerer som de skal; og at dit relæ slår fra som det skal.

Hos WATTOO.DK kan du finde et moderne udvalg af de lovpligtige HPFI-afbrydere, der beskytter dig mod fejslagne og defekte installationer. Et HPFI-relæ slår automatisk fra, når det registrerer fejlstrøm eller overspænding. Det er din sikkerhed for, at dine elinstallationer ikke antænder; eller at mennesker i umiddelbar nærhed af elinstallationerne får stød.

Ikke nok med at det anbefales på det kraftigste at holde godt øje med dit HPFI-relæ, så er det nu også lovpligtigt at have et velfungerende relæ installeret. Et godt råd, hvis du ikke selv kan vurdere kvaliteten af din HPFI-afbryder, er at tage kontakt til din lokale fagmand. Han kan helt sikkert hjælpe dig godt på vej, og rådgive om hvorvidt du bør investere i et nyt relæ.

Find tavlemateriel til industrien

Tavlemateriel bruges i alle private boliger, og inkluderer blandt andet gruppeafbrydere, HPFI relæ, sikringer og meget andet. Men forskelligt tavlemateriel bruges naturligvis også i industrien, hvor der ligeledes er et stort behov for afbrydere, PFI fejlstrømsrelæer og drejegreb. Forskellen er naturligvis, at det meste tavlemateriel til private husstande ikke kan bruges i industrien, da behovene er vidt forskellige. Det er således også vigtigt, at du får det rigtige tavlemateriel med hjem, da det har stor indflydelse på sikkerheden af dine elektriske installationer og brugen heraf.

I kategorien afbrydere her på siden, finder du afbrydere til industriel brug. De adskiller sig både i funktion og form fra almindelige afbrydere – og typisk kommer de med kort drejegreb. Modsat almindelige afbrydere, så kommer vores afbrydere til industrien med helt op til 125 ampere. Vi forhandler afbrydere i forskellige farver alt efter dine præferencer, og du kan naturligvis finde afbrydere med både tre og fire poler.

I vores kategori med PFI fejlstrømsafbrydere finder du vores udvalg af PFI relæ. De minder måske lidt om de HPFI relæ du finder i private boliger, men man PFI bruger fremfor HPFI i installationer, hvor mærkeudløsestrømmen skal være større end 30mA. Hos WATTOO.DK forhandler vi kun de bedste producenter, hvorfor du blandt andet finder PFI fejlstrømsafbrydere fra Schneider Electric, når du handler med os. Schneider Electric har nemlig produceret el artikler af høj kvalitet i mange år, og er blandt andet førende inden for produktion af PFI fejlstrømsafbrydere.

Men udover førnævnte kategorier, der tæller det mest gængse inden for tavlemateriel til industrien – så finder du også mere specialiseret materiel, som eksempelvis motorværn, her på siden. Motorværn beskytter dine kostbare motorer imod overbelastning, og kan være en rigtigt god investering i forhold til at beskytte din produktion. Motorværn kendes også som et termorelæ, da det registrerer temperaturændringer fra de faseledninger i dine installationer, der løber igennem motorværnet.

Se alle produkter i kategorien Elartikler

Skriv til os