Hurtig levering

14 dages returret

Fragt ned til 16 kr.

vælg selv leveringsmetode

Private, erhverv, offentlig

vi handler med alle

Kæmpe udvalg

med over 100.000 varer

70 20 08 08

Inspektionslemme

Ventilationssystemet er ofte en bærende del i virksomheden eller industribygningen, og derfor er det også meget vigtigt, at det hele fungerer som det skal. Er du på udkig efter nye inspektionslemme til dit ventilationssystem, er du kommet til det rette sted – for hos WATTOO.DK har vi altid et professionelt udvalg af billige inspektionslemme. Se de mange spændende og innovative løsninger fra den anerkendte producent Lindab her på siden.

   

 1. Lukket endebund m. muffe og håndtag Ø100 mm

  Lukket endebund m. muffe og håndtag Ø100 mm

  Lindab EPFH endebund med håndtag til afspærring af Ø100 mm faconstykke med nippel. Kan med fordel anvendes som inspektions- eller renselem. Billede kan afvige fra egentligt produkt. Se datablad for korrekt udforming.

  Varenr: 354003100

  inkl. moms fra 43,00 DKK
 2. Lukket endebund m. muffe og håndtag Ø125 mm

  Lukket endebund m. muffe og håndtag Ø125 mm

  Lindab EPFH endebund med håndtag til afspærring af Ø125 mm faconstykke med nippel. Kan med fordel anvendes som inspektions- eller renselem. Billede kan afvige fra egentligt produkt. Se datablad for korrekt udforming.

  Varenr: 354003125

  inkl. moms fra 46,00 DKK
 3. Lukket endebund m. muffe og håndtag Ø160 mm

  Lukket endebund m. muffe og håndtag Ø160 mm

  Lindab EPFH endebund med håndtag til afspærring af Ø160 mm faconstykke med nippel. Kan med fordel anvendes som inspektions- eller renselem. Billede kan afvige fra egentligt produkt. Se datablad for korrekt udforming.

  Varenr: 354003160

  inkl. moms fra 47,00 DKK
 4. Lukket endebund m. muffe og håndtag Ø200 mm

  Lukket endebund m. muffe og håndtag Ø200 mm

  Lindab EPFH endebund med håndtag til afspærring af Ø200 mm faconstykke med nippel. Kan med fordel anvendes som inspektions- eller renselem. Billede kan afvige fra egentligt produkt. Se datablad for korrekt udforming.

  Varenr: 354003200

  inkl. moms fra 61,00 DKK
 5. Lukket endebund m. muffe og håndtag Ø250 mm

  Lukket endebund m. muffe og håndtag Ø250 mm

  Lindab EPFH endebund med håndtag til afspærring af Ø250 mm faconstykke med nippel. Kan med fordel anvendes som inspektions- eller renselem. Billede kan afvige fra egentligt produkt. Se datablad for korrekt udforming.

  Varenr: 354003250

  inkl. moms fra 78,00 DKK

   

Selvom mange af os måske ikke tænker så meget over det i hverdagen, så er ventilationsanlægget typisk en stor del af både virksomheden og den private bolig. Det er nemlig medvirkende til det gode indeklima eller arbejdsmiljø, og det opfattes hurtigt såfremt ventilationssystemet ikke fungerer efter hensigten. I den forbindelse kan det derfor også være meget nyttigt med en inspektionslem, der gør det nemt at kigge ind i eksempelvis ventilationsrørene med henblik på at opfange eventuelle fejl. Hos WATTOO.DK finder du således også altid et bredt og moderne udvalg af billige inspektionslemme til ventilation.

Køb professionelle inspektionslemme til ventilation med hurtig levering

Det er naturligvis altid vigtigt med et kvalitetssikret og billigt udvalg, men hos WATTOO.DK sætter vi også en ære i at kunne tilbyde hurtig levering på alle lagervarer. Det giver dig nemlig rig mulighed for hurtigt at få renoveret eller installeret dit ventilationssystem, og således hurtigt komme videre med andre opgaver. Du kan derfor trygt købe en billig inspektionslem til ventilation her på siden, velvidende at den er hurtigt leveret til døren.

Det vigtigste at notere sig, når der skal vælges inspektionslem – er hvor stor diameteren skal være. Inspektionslemmen skal nemlig passe til dine ventilationsrør, der som bekendt kommer i mange forskellige størrelser. Hav således altid dette for øje, så du kommer hjem med den perfekte inspektionslem til dit ventilationssystem i første omgang. Har du spørgsmål til vores udvalg eller levering, sidder vi altid klar til at hjælpe dig effektivt videre.

Se alle produkter i kategorien Ventilation - Rør & fittings

Tryk for at åbne chattenDu har svar på chatten
Skriv til os