Hurtig levering

14 dages returret

Altid lave fragtpriser

vi tilbyder GLS, DAO, m.fl.

Private, erhverv, offentlig

vi handler med alle

Kæmpe udvalg

med over 100.000 varer

Lukket endebund m. muffe og håndtag Ø125 mm

Lindab EPFH endebund med håndtag til afspærring af Ø125 mm faconstykke med nippel. Kan med fordel anvendes som inspektions- eller renselem. Billede kan afvige fra egentligt produkt. Se datablad for korrekt udforming.

Varenummer:354003125
inkl. moms 46,75 DKK

Beskrivelse

Bruges til at lukke af for åbne nippel ender på faconstykker, og er især velegnet som inspektions- eller renselemme på ventilationsrørs systemer.

Endebundes ene ende består af en muffe ende, som har den samme indvendige diameter som et tilsvarende ventilationsrør. Den anden ende er lukket af og har monteret et eller flere håndtag på sig alt efter størrelsen.

I databladet for Lindab EPFH endebunden kan man se en nærmere gennemgang af hvad der anskiller de forskellige størrelser fra hinanden. Mest af alt handler det om udforming og antal af håndtag.

EPFH type 2 og 3 er forsynet med et udsvik for bajonetfatning. Det betyder at man ved hjælp af selvskærende skruer eller tryktætte popnitter kan sikre endebunden mod at gå løs ved overtryk i ventilationsrørene, mens den samtidig er nem at løsne ved inspektion uden at skruer eller popnitter skal fjernes.

Læs installationsvejledningen for mere information om denne funktion.

Specifikationer

Brand Lindab
Diameter Ø125 mm
EAN 7319662313872
Håndtag 1 stk.
Muffe Ender 1 stk.
Type 2
Typenummer 231387, EPFH125
Ød Ø125 mm
Skriv til os