Hurtig levering

14 dages returret

Altid lave fragtpriser

vi tilbyder GLS, DAO, m.fl.

Private, erhverv, offentlig

vi handler med alle

Kæmpe udvalg

med over 100.000 varer

Røgrør og skorsten

Røgrør og en skorsten bruges sammen med brændeovne, oliefyr eller biobrændselsfyr. Er du på udkig efter røgrør og skorsten til boligen, sommerhuset eller virksomheden, så er du kommet til det rette sted - for her finder du vores store udvalg af både isolerede og ikke-isolerede skorstene samt røgrør. Se de mange moderne og kvalitets modeller fra MetalbestoS®.

Udvalget af moderne røgrør og skorstene er efterhånden er meget stort, og det kan således være svært at finde ud af, hvilken model der er den helt rigtige. Endvidere kan røgrør og skorstene bruges i mange forskellige sammenhænge - så hvad skal man egentlig kigge efter? Hos WATTOO.DK søger vi dog altid at hjælpe vores kunder så godt videre som muligt, hvorfor du i det følgende kan læse mere indgående omkring billige røgrør og skorstene. Mangler du den sidste viden omkring hvilken type røgrør eller skorsten du skal vælge - eller du blot nysgerrig på emnet - så skal du bare læse med her.

Billige røgrør og skorstene i god kvalitet

Hos WATTOO.DK har vi hjulpet tusindsvis af danskere videre med deres køb af blandt andet VVS artikler og belysning. En af grundene til at vi er blandt de foretrukne forhandlere på nettet er, at kvaliteten altid er højsædet. Alle de produkter du finder hos os, er nøje udvalgt med henblik på at skabe det perfekte match mellem god kvalitet og lav pris. Det samme gør dig i allerhøjeste grad gældende for alle vores røgrør og skorstene, der bliver produceret af kendte og kvalitetsbevidste producenter som eksempelvis MetalbestoS®.

Når du skal have indrettet dit fyrrum eller forbinde din brændeovn til din skorsten, så skal du bruge røgrør. Røgrør kommer i mange forskellige dimensioner og længder, så du nemt kan tilpasse dem til netop din opgave. Det sikrer ikke blot en æstetisk løsning, hvor røgrørene gemmes godt af vejen - men det sikrer også den mest effektive og sikre løsning. Et fyrrum skal indrettes på en bestemt måde, og der er typisk krav til skorstenens højde, udformningen og lysningsarealet.

Dit fyrrum skal indrettes således, at der ikke er sundhedsmæssige- eller lugtgener forbundet med røgafkastet. Endvidere skal der altid placeres en røglem et hensigtsmæssigt sted, således at rensning af røgrøret bliver nemmere. Er du i tvivl, anbefaler vi altid at du tager en god snak med din skorstensfejer - der ligeledes også ofte kan komme med råd og vejledning i forhold til dimensionering opstilling af såvel røgrør som skorsten. Vær opmærksom på, at fyrrum til biobrændselsfyr skal indrettes i overensstemmelse med Dansk Brandteknisk Instituts regler, når de ikke overstiger 600 kW. Læs eventuelt "Brandteknisk Vejledning nr. 32". Her kan du også læse gældende regler for halmfyr og oliefyr, da disse har deres egne vejledninger.

Hos WATTOO.DK finder du altid et stort og moderne udvalg af røgrør samt skorstene, der passer perfekt ind i den moderne bolig eller virksomhed. Vi forhandler røgrør i alt fra 80 og helt op til 250 millimeter, således at der er rør til enhver brug. Se også de mange forskellige skorstene fra den populære Multi50-serie fra MetalbestoS®, der er med til at sætte standarden for hvordan moderne skorstene skal udformes og monteres.

Se alle produkter i kategorien VVS - Varme & styring

Skriv til os