Hurtig levering

14 dages returret

Altid lave fragtpriser

vi tilbyder GLS, DAO, m.fl.

Private, erhverv, offentlig

vi handler med alle

Kæmpe udvalg

med over 100.000 varer

Timetæller

Køb en ny og professionel timetæller til eltavlen, der holder styr på dit elforbrug. Trænger din nuværende timetæller til at blive udskiftet, eller er du ved at installere en ny eltavle? Så er du landet på den rette side, for her har vi samlet vores billige udvalg af timetællere. Med WATTOO.DK får du altid den bedste kvalitet på markedet, da vi kun forhandler anerkendte producenter. Se blandt andet de mange forskellige timetællere til lavpris fra Carlo Gavazzi og Grässlin.

   

 1. Timetæller 0,0 - 99999,9 230V AC Effekt 1,3 W, 36 mm bred
  inkl. moms fra 199,00 DKK
 2. Timetæller 0,0 - 99999,9 230V AC Effekt 1,5 W, 18 mm bred
  inkl. moms fra 194,00 DKK
 3. Carlo Gavazzi – Timetæller, digital, 10-260V AC/DC input, forsyning via indbygget batteri (FSA01A12853)
  inkl. moms fra 566,00 DKK
 4. Carlo Gavazzi – Additions- og subtraktionstæller, 24x48 mm (FKA01A12852)
  inkl. moms fra 543,00 DKK
 5. Grässlin UWZ35V – Timetæller 220V, til skinne
  inkl. moms fra 557,00 DKK

   

Eltavlen er et vigtigt punkt i både boligen og virksomheden, da tavlen rummer en masse forskellige komponenter, der har stor indflydelse på elektriciteten. Det er derfor ikke blot et spørgsmål om funktionalitet, men også om sikkerhed, at eltavlen er helt up-to-date – og er udstyret med professionelle og moderne komponenter. I den anledning søger vi også altid, at kunne tilbyde et varieret og kvalitetssikret udvalg af tavlemateriel; herunder også forskellige timetæller, der er klar til at blive monteret. Hos WATTOO.DK har høj kvalitet altid været nøgleordet, og vi er derfor meget kritiske med de produkter, som du finder her på siden. Vi forhandler kun de producenter, som vi ved, kan levere den højeste kvalitet til den mest konkurrencedygtige pris.

Køb en billig timetæller og hold styr på elforbruget

Det kan godt svare sig at være sikker på, at timetælleren fungerer som den skal – for den kan give et fingerpræg om, hvorvidt der er noget galt med elforbruget. Og ligeledes kan den hjælpe dig til at holde styr på, hvor meget elregningen lyder på. Står du i en situation, hvor der skal investeres i en ny timetæller, så vil du givetvis gerne have den i hænderne hurtigst muligt – og det er vi helt med på. Hos WATTOO.DK sætter vi derfor hurtig levering til lave priser på dagsordenen. Vi gør det meget simpelt for dig, og det betyder i praksis at vi tilbyder dig få hverdages levering på alle lagervarer.

Der findes naturligvis flere forskellige typer timetællere, hvor de klassiske timetæller er analoge – og skal monteres direkte på eltavlen. Disse timetællere er typisk meget billige, og du har garanteret allerede set dem flere gange før. Det er dog også muligt at finde digitale timetællere, der viser forbruget på et oplyst display. Uanset hvilken du dog måtte foretrække, så forhandler vi dem naturligvis her på siden. Vi er af den overbevisning, at det ikke behøver at være besværligt, at finde et varieret udvalg af professionelle timetællere på nettet – og det forsøger vi at bevise. Foretrækker du de klassiske timetællere, så forhandler vi dem i forskellige bredder; så være opmærksom på størrelsen, inden du beslutter dig. Den skal jo helst passe i din eltavle.

Hos WATTOO.DK har vi hjulpet tusinder af danskere videre med deres af elartikler og tavlemateriel på nettet – og vi skal gøre vores bedste for også at hjælpe dig. Har du spørgsmål til vores billige timetællere, så sidder vi klar til at hjælp dig godt videre hurtigst muligt. Vi vil være din foretrukne forhandler af elartikler på nettet.

Se alle produkter i kategorien Elartikler - Tavlemateriel

Tryk for at åbne chattenDu har svar på chatten
Skriv til os