Hurtig levering

14 dages returret

Altid lave fragtpriser

vi tilbyder GLS, DAO, m.fl.

Private, erhverv, offentlig

vi handler med alle

Kæmpe udvalg

med over 100.000 varer

Plastrør & metalrør

Mangler du nye plastrør og metalrør til dine el installationer? Så kan vi hjælpe dig godt på vej, for her på siden har vi samlet vores store udvalg af forskellige rør til både indendørs og udendørs el installation. Hos WATTOO.DK finder du kun el artikler fra de bedste og mest anerkendte producenter, da det er din garanti for et godt og holdbart produkt. Find den type plastrør eller metalrør som du brug for i en af de nedenstående kategorier, og kom godt videre med dine el installationer.

Vi ved dog godt, at der findes mange forskellige typer af rør, der kan bruges i installationsarbejdet – og det kan være svært at vide hvilken type, der skal bruges til hvad. Vi vil dog gerne forsøge at hjælpe dig så godt videre som muligt, hvorfor du i det følgende afsnit kan blive klogere på de plastrør og metalrør, som vi sælger her på siden.

Gode råd når du skal købe rør

Hvis du til dagligt arbejder med el installationer, så har du sikkert også brugt mange forskellige rør i dit arbejde før – og du har sikkert helt styr på, hvad du skal bruge. Det kan dog også være, at du ikke har helt styr på hvilke metalrør, der passer til hvad; eller hvornår plastrør er at foretrække. I indeværende afsnit handler det derfor lidt mere indgående om, hvad du skal kigge efter, når der skal købes nye rør.

Flexrør og plastrør kaldes i daglig tale for elektrikerrør, da disse stive plastrør typisk bruges til indendørs installation. Endvidere er det typisk denne type rør der bruges, når der skal trækkes installationsledninger og installationskabler i boligen eller virksomheden. Grunden til at man ofte bruger plastrør i forbindelse med installation af installationsledninger og –kabler er, at du får en installation, der er meget nem at vedligeholde. Endvidere bliver din el installation nem at udvide senere hen; og det er nemt at udføre fejlsøgning.

Kabelrør bruges typisk til nedgravning, og de kommer da også oftest med en større diameter end plastrør. Skal du bruge rør, der skal beskytte nedgravede kabler, så er det denne type du skal købe. Disse kabelrør kommer med vidt forskellige diameter alt efter formål, og hos WATTOO.DK finder du dem i mange forskellige længder.

Slutteligt så har du også muligheden for at købe metalrør i form af stålrør og aluminiumsrør. Disse metalrør bruges også typisk i forbindelse med den udendørs installation, og skal du bruge dine rør til at beskytte eller fæstne eksempelvis netværkskabler udendørs, så er metalrør det rigtige valg. Både stålrør og metalrør kan bruges til de samme ting, men der er naturligvis forskel på, hvordan metallet ser ud. Kan du bedst lide den blanke og ensartede overfalde, så er alurør det perfekte valg.

Hos WATTOO.DK har vi alt hvad du skal bruge, når kablerne skal trækkes og beskyttes. Mangler du det helt rigtige værktøj til dine rør, så finder du naturligvis også dét, når du handler med os. Vi forhandler blandt andet moderne værktøj til rør fra kendte producenter som BAHCO, Dogger og RIDGID.

Se alle produkter i kategorien Elartikler - Kabel, ledning & rør

Skriv til os