Hurtig levering

14 dages returret

Altid lave fragtpriser

vi tilbyder GLS, DAO, m.fl.

Private, erhverv, offentlig

vi handler med alle

Kæmpe udvalg

med over 100.000 varer

Stålrør

Galvaniserede stålrør bruges normalt til at beskytte og fastgøre f.eks. installationskabler eller netværkskabler, når de skal monteres udendørs. Metalrørene bruges også steder, hvor kablerne kan blive udsat for skader fra f.eks. dyr eller maskiner. Hvis man bruger galvaniserede stålrør, muffer og bøjninger til den udendørs el-installation, som f.eks. i forbindelse med udendørs væglamper, vil man også få et flottere og mere stilrent resultat, frem for blot at have kablerne monteret med bøjler.

De galvaniserede stålrør er meget modstandsdygtige overfor korrosion og er velegnet til brug udendørs samt nær saltvand. Til indendørsbrug er det bedre at bruge aluminiumsrør.

   

 1. Varmgalvaniseret stålrør til beskyttelse af kabler - Flere varianter

  Galvaniseret stålrør fra Dietzel Univolt i forskellige størrelser. Anvendes normalt til at fremføre og beskytte alle slags kabler, når disse f.eks. skal monteres udendørs, eller steder hvor de kan blive udsat for skader. Især velegnet til at lave flotte el-installationer på ydervægge. f.eks. i forbindelse med udendørs væglamper, eller ved opføring fra jorden. Kan også bruges til mange andre formål.

  inkl. moms fra 86,00 DKK
 2. Varmgalvaniseret bøjning på 90° med muffer

  Galvaniseret bøjning af stål fra Dietzel Univolt. Bøjningen er på 90 grader og har muffer i begge ender. Mufferne passer udvendigt på stålrørene, og gør det hurtigt og sikkert at få bøjning og rør til at hænge sammen. Mufferne har ikke nogen form for modhager, så husk at fikser samlingen med bøjler eller lign. på hver siden af bøjningen.

  inkl. moms fra 39,00 DKK
 3. Varmgalvaniseret muffe til stålrør

  Galvaniseret muffe af stål fra Dietzel Univolt. Muffen bruges når 2 stålrør skal samles på en pæn og sikker måde. Muffen har ikke nogen form for modhager, så husk at fikser samlingen med bøjler eller lign. på hver siden af muffen.

  inkl. moms fra 11,60 DKK
 4. Beskyttelsestylle til metalrør - 10 stk

  Sorte plasttyller som monteres i enden af metalrør eller lign. hvor der skal trækkes kabler eller slanger igennem. De sikrer at kablerne ikke bliver ødelagt af den skarpe metal kant i enden af røret. Findes i mange størrelser til huller fra 12 mm og op til 52 mm.

  inkl. moms fra 200,00 DKK
 5. OBO – Endemuffe til metalrør - Flere varianter

  Praktiske endemuffer som monteres udvendigt ned over enden af metalrør og lign. Muffen beskytter kabler og slanger, som kommer ud af metalrøret, mod de skarpe kanter i enden af røret. Findes til rør med en udvendig diameter på 16 mm og helt op til 63 mm.

  inkl. moms fra 1.648,00 DKK

   

Se alle produkter i kategorien Kabel, ledning & rør - Plastrør & metalrør

Skriv til os