Hurtig levering

14 dages returret

Fragt ned til 16 kr.

vælg selv leveringsmetode

Private, erhverv, offentlig

vi handler med alle

Kæmpe udvalg

med over 100.000 varer

Chat
70 20 08 08

Installationsmateriel

Det kan godt betale sig at købe det rigtige materiel, når der skal opsættes nye elinstallationer eller monteres nye elartikler. Det er nemlig med til at sikre det bedste resultat af din opgave, og det bevirker at dine nye elinstallationer holder i mange år frem. Hos WATTOO.DK finder du et moderne udvalg af installationsmateriel til din opgave fra de bedste og mest anerkendte mærker.

Det er altid vigtigt at være omhyggelig med byggearbejdet, men når det handler om elinstallationer, så er der mere end blot udseende og stolthed på spil – det handler også om sikkerhed. Den bedste start på byggearbejdet eller renoveringsopgaven får du altid med det rigtige værktøj og de rigtige materialer. I det nedenstående kan du derfor læse lidt om hvordan du vælger det rigtige installationsmateriel til netop din opgave – og hvad du skal være særligt opmærksom på.

Det gode arbejder forudsætter godt materiel

Der er ingen undskyldning for at udføre et dårligt stykke arbejde – men du kan gøre det hele lidt sværere for dig selv ved at vælge det forkerte materiel. En typisk fejl er at købe for billigt, når der skal vælges materialer; men det er sjældent en holdbar løsning.

Hvad angår installationsmateriel, så er der stor forskel på eksempelvis at købe dine forgreningsdåser eller dine CEE-stik fra anerkendte producenter eller fra billige no-name mærker. Typisk kan du godt slippe afsted med at købe helt billige byggematerialer til mindre og ubetydelige opgaver, men når det handler om elektricitet så bør der ikke spares på materialerne.

Installationsmateriel fra anerkendte og dygtige producenter af elartikler sikrer dig nemlig, at dine elinstallationer lever op til de strengeste krav om sikkerhed. En typisk faldgrube ved billigere installationsmateriel er nemlig, at isoleringen er meget ringe – og at risikoen for antænding således bliver væsentlig større. Selvom de helt billige mærker giver dig en lidt lavere pris, så er det en ringe trøst såfremt dine elinstallationer brænder sammen; eller i værste fald bryder antændes.

Installationsmateriel der gør hverdagen lettere

Installationsmateriel er mange forskellige ting, og noget skal du bare bruge (som fx jordingsmateriel eller afbrydere) – mens andet godt kan undværes, men i mange tilfælde gør hverdagen og installationsopgaven nemmere. En af de ting som er stigende i popularitet, og som kan integreres på en god måde i din bolig eller på din arbejdsplads, er bevægelsessensorer til din belysning og lamper.

Bevægelsessensorer fra kendte mærker som Servodan eller ESYLUX er en rigtigt god måde at integrere lysstyring (udendørs eller indendørs) på; og hos WATTOO.DK finder du et stort udvalg til lave priser. Udover at det kan spare dig for mange penge på din elregning, så har bevægelsessensorer med lysstyring også en præventiv effekt over for uvedkommende. Det er derfor en god løsning til byggepladsen, garagen eller carporten.

Der findes mange forskellige bevægelsessensorer, men der hvor du typisk kan vurdere hvilken du skal bruge, er ved at tage stilling til hvor stort et detekteringsområde du kræver af din sensor. Her er der nemlig forskellige løsninger fra 140 grader op til 360 graders detektering. Hvis du er på udkig efter en bevægelsessensorer men er i tvivl hvor du skal starte, så er overvejelse af detekteringsområde altid et godt udgangspunkt.

Se alle produkter i kategorien Elartikler

Fremragende

Baseret på 3800 anmeldelser

Se nogle af anmeldelserne her.

09.05

Altid god service og hurtig levering

Altid god service og hurtig levering, super

Thomas Krogh

26.04

Enestående service og stort udvalg

Overskueligt og effektivt bestillingssystem; meget hurtig levering og effektivt returvarehåndtering...

Mads Toft Søndergaard

15.04

SUPER SERVICE

Jeg modtog en vaskekumme, der var gået itu under forsendelsen. Jeg ringede, og fortalte hvad der va...

B. Hansen

02.03

Superhurtig levering

Inger slinger i valsen - hurtig bestilling, hurtig levering. Kan kun anbefales

Mors datter

01.03

Fantastisk service - rigtig god oplevelse.

God service på WATTOO.DK - god oplevelse med levering. Og det gav os fuld blus i køkkenet...efter ...

Henrik Hansen

08.02

God indsigt og meget fin service!

Med min oplevelse kan man roligt handle med WATTOO.DK. Den jeg talte med hos WATTOO, gjorde sit til ...

Connie

19.01

Fremragende. Billig produkter og helt reelle forsendelsesomkostninger

Jeg har handlet her før og vil helt sikkert gøre det igen. Købte en super god løsning med lynkob...

Michael Sandager

15.03

God service

Jeg havde en reklamation der stod på over tid hvor Wattoo viste utrolig professionel håndtering me...

Bo Andersen

17.07

let og hurtig levering

Venlig og imødekommende personale

Harley Hechmann

17.07

Ment at finde hvad jeg skulle bruge i…

Ment at finde hvad jeg skulle bruge i netbutiken og korrekt tekniske specifikationer. Levering inde...

Tommy

16.07

Super hurtig levering :)

Super hurtig levering :)

Mathias J

16.07

Hurtigt og nemt ????

Hurtigt og nemt ????

Ulla

16.07

Hurtig levering

Hurtig levering

Åki