Hurtig levering

14 dages returret

Fragt ned til 16 kr.

vælg selv leveringsmetode

Private, erhverv, offentlig

vi handler med alle

Kæmpe udvalg

med over 100.000 varer

Chat
70 20 08 08

Kabel, ledning & rør

Hvis du skal have installeret nye stikkontakter eller ny belysning, så kommer du ikke langt uden de rigtige kabler. Hos WATTOO.DK har vi et bredt udvalg af mange forskellige kabler, ledninger og rør til dine elinstallationer – så du nemt og hurtigt kan komme videre med arbejdet.

Men nye kabler eller ledninger er ikke kun til gavn, når der skal installeres nye elartikler – de er også værdifulde, når boligen skal gøres mere energieffektiv og sikker. Det kan nemlig være en god ide at udskifte de gamle installationskabler med jævne mellemrum, da møre og nedslidte kabler kan medvirke til øget brandfare.

I det følgende finder du gode råd til dit køb af kabler og ledninger, så du er godt klædt på til at træffe den helt rigtige beslutning.

Generelt for køb af kabler

Vi bruger kabler overalt i vores bolig – og de bruges i forbindelse med de fleste elartikler, lamper eller værktøj. Kabler er med andre ord en stor del af hverdagen, hvorfor det er en god ide, at du gør dig nogle generelle overvejelser inden du køber nye ledninger til din belysning, din antenne eller noget helt tredje.

Som udgangspunkt er det ikke svært at finde meget billige kabler; men det kan sjældent anbefales – i hvert fald ikke hvis du vil mindske brandfaren og nedsætte dit samlede energiforbrug.

Det er nemlig typisk sådan, at de meget billige kabler ikke indeholder solide kobberledere og er dårligt isolerede. Det medvirker ikke kun til, at din elregning hurtigt skyder i vejret – men det er også en potentiel brandrisiko, da dårlig isolation og varmeafledning kan føre til antænding af dine kabler.

Det er derfor altid en god ide, at du undersøger de kabler du vil købe; for selvom der kan være penge at spare på ukendte og meget billige mærker, så det er næppe noget værd i forhold til at sikre din bolig bedst muligt – og i forhold til at spare penge på din elregning.

Gode råd i forbindelse med køb af installationskabel

Alle huse har indlagte installationskabler – uanset om du bemærker dem eller ej. Typisk er kablerne placeret på loftet, i væggen eller i jorden; og derfor tænker man måske heller ikke så ofte på dem. Installationskabler kan dog blive slidte ligesom alt andet, og derfor kan det være en god ide, at få dem skiftet.

Et ganske almindeligt installationskabel består af en faseledning, en nulledning og en jordledning – og det måler typisk 3x1,5 mm2. Men alle kabler er langt fra skabt ens, og det kan godt svare sig, at investere i installationskabler af høj kvalitet; såfremt de gamle skal udskiftes eller der skal installeres nye elartikler.

De installationskabler du finder hos WATTOO.DK er alle produceret i høj kvalitet, og alle kablerne kommer med massive kobberledere. Kobber er en god varmeleder – og jo tykkere kobberlederen er i dine kabler jo bedre. Gode installationskabler som dem du finder her på siden, er meget effektive til at lede varme og de er godt isoleret, hvilket sikrer dig mod antænding eller uheld.

Derudover så er det også en fordel, at dine kabler er halogenfri, da det mindsker risikoen yderligere for brandfare – og fordi det er mere miljøvenlige installationskabler. Gode producenter af installationskabler tæller mærker som NKT, Nexans og Waskönig-Walter.

Se alle produkter i kategorien Elartikler

Fremragende

Baseret på 3800 anmeldelser

Se nogle af anmeldelserne her.

09.05

Altid god service og hurtig levering

Altid god service og hurtig levering, super

Thomas Krogh

26.04

Enestående service og stort udvalg

Overskueligt og effektivt bestillingssystem; meget hurtig levering og effektivt returvarehåndtering...

Mads Toft Søndergaard

15.04

SUPER SERVICE

Jeg modtog en vaskekumme, der var gået itu under forsendelsen. Jeg ringede, og fortalte hvad der va...

B. Hansen

02.03

Superhurtig levering

Inger slinger i valsen - hurtig bestilling, hurtig levering. Kan kun anbefales

Mors datter

01.03

Fantastisk service - rigtig god oplevelse.

God service på WATTOO.DK - god oplevelse med levering. Og det gav os fuld blus i køkkenet...efter ...

Henrik Hansen

08.02

God indsigt og meget fin service!

Med min oplevelse kan man roligt handle med WATTOO.DK. Den jeg talte med hos WATTOO, gjorde sit til ...

Connie

19.01

Fremragende. Billig produkter og helt reelle forsendelsesomkostninger

Jeg har handlet her før og vil helt sikkert gøre det igen. Købte en super god løsning med lynkob...

Michael Sandager

15.03

God service

Jeg havde en reklamation der stod på over tid hvor Wattoo viste utrolig professionel håndtering me...

Bo Andersen

17.07

let og hurtig levering

Venlig og imødekommende personale

Harley Hechmann

17.07

Ment at finde hvad jeg skulle bruge i…

Ment at finde hvad jeg skulle bruge i netbutiken og korrekt tekniske specifikationer. Levering inde...

Tommy

16.07

Super hurtig levering :)

Super hurtig levering :)

Mathias J

16.07

Hurtigt og nemt ????

Hurtigt og nemt ????

Ulla

16.07

Hurtig levering

Hurtig levering

Åki