Hurtig levering

14 dages returret

Altid lave fragtpriser

vi tilbyder GLS, DAO, m.fl.

Private, erhverv, offentlig

vi handler med alle

Kæmpe udvalg

med over 100.000 varer

Beton & Leca

Færdigblandet tørbeton er nemt at arbejde med, og der skal kun tilsættes vand inden du kan komme i gang med eksempelvis faststøbning eller reparation af eksisterende beton. Er du på jagt efter tørbeton samt Leca nødder til faste, lave priser – så er du kommet til den helt rette side. Her har vi nemlig samlet vores kvalitetssikrede udvalg af tørbeton og Leca nødder fra de bedste producenter på markedet. Se de spændende og billige produkter fra blandt andet MAXit og Weber.

   

 1. Leca nødder

  10-20 Coated. Pakket i sække med 50 liter. Let. Kapilarbrydende. Bestandig. Varmeisolerende.

  Varenr: 245161022

  inkl. moms 89,00 DKK
 2. Fosroc tørbeton 0-4 mm universalbeton, 25 kg

  Fosroc tørbeton 0-4 mm universalbeton. Cementbaseret 1-komponentprodukt, som kun tilsættes vand. Anvendes til mange formål, herunder slidlag i en lagtykkelse fra 20-80 mm...

  Varenr: 861895004

  inkl. moms 72,50 DKK
 3. Fosroc tørbeton 0-8 mm universalbeton, 25 kg

  Fosroc tørbeton 0-8 mm universalbeton. Cementbaseret 1-komponentprodukt, som kun tilsættes vand. Anvendes til mange formål, herunder slidlag i en lagtykkelse fra 20-80 mm,...

  Varenr: 861895008

  inkl. moms 72,50 DKK

   

Byggearbejdet kræver typisk mange forskellige byggematerialer, og det er særligt vigtigt, at de kommer i god kvalitet. For selvom det ikke udelukkende er materialerne, der gør arbejdet – så kommer du sjældent langt med dårlige byggematerialer. Hos WATTOO.DK er vi derfor også meget kritiske med vores udvalg af tørbeton og Leca nødder, hvorfor vi har valgt kun at forhandle de bedste producenter på markedet. Det er nemlig din garanti for, at du kommer hjem med kvalitetssikret tørbeton til den helt rigtige pris. Vi er din faste forhandler på nettet, uanset om du er på udkig efter billig vvs, professionelt værktøj eller moderne belysning.

Køb billig tørbeton fra dansk forhandler på nettet

Der findes en lang række forhandlere af billigt tørbeton og Leca nødder på nettet, men her på siden får du den velkendte danske kvalitet – og naturligvis konkurrencedygtige priser. Og ikke nok med det, så går vi hos WATTOO.DK op i at kunne tilbyde ikke blot billig levering, men også hurtig levering. Det betyder med andre ord, at du altid får få hverdages levering på alle lagervarer. Når du bestiller dit tørbeton hos os, står du altså med dine produkter i hånden allerede 1-2 hverdage efter køb. Du er således altid hurtigt videre med netop din byggeopgave, når du køber dit byggemateriale hos os. Det og mere til, har bevirket at vi er blandt danskernes foretrukne forhandlere af byggematerialer på nettet.

Tørbeton fra WATTOO.DK kommer færdigblandet, og der skal således kun tilsættes vand førend du kan komme i gang med at støbe eller reparere beton. Vi forhandler endvidere tørbeton i forskellige varianter – herunder 0-8 mm og 0-4 mm tørbeton. Du kan derfor finde billigt tørbeton til forskellige formål, og således komme godt fra start med netop din byggeopgave. Er du ikke på udkig efter tørbeton, men derimod Leca nødder, så kan vi også hjælpe dig godt videre. Leca nødder kan blandt andet bruges i forbindelse med isolering, og vi forhandler kvalitetssikrede Leca nødder fra anerkendte Weber. Se vores udvalg her på siden, der inkluderer Leca nødder i sække á 50 liter.

Det skal være nemt og tilgængeligt at finde byggematerialer i god kvalitet på nettet – det mener vi i hvert fald. Du kan derfor trygt stole på, at vi altid har et bredt og varieret udvalg af alt fra Fibertex til fugemasse her på siden. Har du spørgsmål til vores udvalg af billigt tørbeton, så sidder vi klar til at hjælpe dig effektivt videre på telefon eller mail. Med WATTOO.DK kommer du godt fra land med netop din byggeopgave.

Se alle produkter i kategorien Værktøj - Byggematerialer

Skriv til os