Hurtig levering

14 dages returret

Fragt ned til 16 kr.

vælg selv leveringsmetode

Private, erhverv, offentlig

vi handler med alle

Kæmpe udvalg

med over 100.000 varer

Skotlamper

En skotlampe er udendørs belysning i robust og holdbart design – og typisk kendetegnet ved en oval eller rund form. Men den klassiske skotlampe er kommet under kærlig behandling af moderne producenter som Louis Poulsen og Thorn Lighting, således at du nu også kan få moderigtige og stilrene skotlampe. Er du på jagt efter en moderne og billig skotlampe, er du kommet til den helt rette side, for her finder du vores store udvalg af udendørs skotlamper.

   

 • Skot væglampe, 1 x E27 maks. 60W – Nordlux

  Skot væglampe, 1 x E27 maks. 60W – Nordlux

  inkl. moms fra 35,00 DKK
 • Denali skotlampe uden afskrmning / 15W

  Denali skotlampe uden afskrmning / 15W

  inkl. moms fra 881,00 DKK
 • Skot bøjlestande med jordanker

  Skot bøjlestande med jordanker

  inkl. moms fra 3.379,00 DKK
 • Denali skotlampe med halvskærm / 15W

  Denali skotlampe med halvskærm / 15W

  inkl. moms fra 836,00 DKK
 • Skotlampe med gitter

  Skotlampe med gitter

  Varenr: 5443520113

  inkl. moms fra 101,00 DKK
 • Afskærmning til Skot, Polycarbonat - Klar

  Afskærmning til Skot, Polycarbonat - Klar

  Varenr: 5743146187

  inkl. moms fra 241,00 DKK
 • Pakning til Skot afskærmning

  Pakning til Skot afskærmning

  Varenr: 5743146271

  inkl. moms fra 134,00 DKK
 • Skot kryds reservedel

  Skot kryds reservedel

  Varenr: 5743146556

  inkl. moms fra 782,00 DKK
 • Afskærmning til Skot, Polycabonat - Opal

  Afskærmning til Skot, Polycabonat - Opal

  Varenr: 5743146190

  inkl. moms fra 253,00 DKK
 • Skot dæksel aluminium, reservedel

  Skot dæksel aluminium, reservedel

  Varenr: 5743146226

  inkl. moms fra 381,00 DKK
 • Skot spændering m/halvskærm, reservedel

  Skot spændering m/halvskærm, reservedel

  Varenr: 5743146284

  inkl. moms fra 629,00 DKK
 • Afskærmning til Skot, Polycabonat - Aluminium

  Afskærmning til Skot, Polycabonat - Aluminium

  Varenr: 5743163115

  inkl. moms fra 761,00 DKK

   

En skotlampe er ikke bare en skotlampe – og det ved du sikkert allerede, for der findes rigtigt mange forskellige modeller på markedet. Lige fra de billige og klassiske ovale skot lamper, til topmoderne lamper i flot design. Kendetegnende for alle modellerne du finder her på siden er dog, at de kommer til de bedste og laveste priser – og ikke mindst at de alle sammen egner sig belysning under hårdere forhold. En skotlampe er nemlig typisk produceret i et holdbart og robust materiale, der kan holde til sne, regn og slud.

Køb din billige skotlampe her

Det kan godt være en udfordring at finde den rigtige skotlampe, for der er forskellige ting at tage hensyn til; eksempelvis valg af farve, producent og IP-klasse. Hos WATTOO.DK vil vi dog gerne hjælpe dig bedst muligt videre, hvorfor du i det følgende kan læse en guide til valg af skotlampe. Mangler du information omkring hvordan du finder den bedste og billigste skotlampe til udendørs brug, så skal du blot blive hængende.

En af de gode ting at bemærke inden du beslutter dig for hvilken billig skotlampe du ønsker, er lampens IP-klasse. IP-klassificeringen siger nemlig noget om hvor modstandsdygtig lampen er over for støv og vand. De fleste skotlamper skal bruges uden døre – og givetvis under hårde vejrforhold som frost og regn – hvorfor IP-klassen har særlig betydning. En god tommelfingerregel er at gå efter minimum IP44, såfremt din skotlampe bliver udsat for regn og slud.

Dernæst er det naturligvis nærliggende at kigge på de forskellige producenter af skotlamper, da det alt andet lige har indflydelse på prisen og design. En af stilsikre producenter finder vi i danske Nordlux, der har opnået stor status for deres moderne og innovative designs. Nordlux har længe produceret moderne belysning, og særligt deres nye modeller udnytter de energi- og miljøvenlige egenskaber ved LED-pærer.

Derudover er også svenske Markslöjd et solidt valg, der med deres Marika væglampe tilbyder den helt klassiske skotlampe til en lav pris. Lamperne fra Markslöjd er modstandsdygtige over for vind og vejr, og så kommer de i et meget robust materiale, der sikrer lang holdbarhed.

Slutteligt er det også altid en god ide at overveje hvilke farver, der ville passe fint til dine nye skotlamper. Hos WATTOO.DK finder du naturligvis lamper i den klassiske hvide farve, der kendetegner de oprindelige skotlamper – men vi har også et bredt udvalg af mere tidstypiske farver; herunder sort, aluminium og sølv. Der er med andre ord rig mulighed for at finde en skotlampe i den farve, der passer helt perfekt til din terrasse, indkørsel eller andet.

Se alle produkter i kategorien Belysning - Udendørslamper

Tryk for at åbne chattenDu har svar på chatten
Skriv til os