Hurtig levering

14 dages returret

Fragt ned til 16 kr.

vælg selv leveringsmetode

Private, erhverv, offentlig

vi handler med alle

Kæmpe udvalg

med over 100.000 varer

Indføringsrør

Indføringsrør er ofte uundværlige i forbindelse med vandforsyningen i boligen eller virksomheden, da de bruges til at føre selve vandforsyningen ind i bygningen. Er du på udkig efter billige indføringsrør og murgennemføringer til dine VVS installationer, så er du kommet til det helt rette sted – for her finder du vores brede udvalg. Vi forhandler kun indføringsrør fra de bedste producenter på markedet som eksempelvis Raufoss.

   

 1. Indføringsbøjning til PEH/PEL/PEM-rør

  Indføringsbøjning til PEH/PEL/PEM-rør

  Bruges f.eks. i forbindelse med indføringen af vandforsyningen (stikledning) ind i huset, når denne ønskes ført op igennem gulvet. Når først bøjningen er på plads, kan PE røret skubbes igennem, og afsluttes med en egnet kobling.

  inkl. moms fra 164,00 DKK
 2. Forlængerstykke til Ø63 mm indføringsbøjning (2,36 meter lang)

  Forlængerstykke til Ø63 mm indføringsbøjning (2,36 meter lang)

  Bruges normalt ved indføringen af vandforsyningen (stikledning) i huset, når denne ønskes ført op igennem gulvet, via en indføringsbøjning. Forlængerstykket anvendes når bøjningen ikke er lang nok til at nå uden for husets sokkel. Den ene ende er udformet som en muffe, der passer udvendigt på PVC bøjningen.

  Varenr: 074180863

  inkl. moms fra 164,00 DKK
 3. ISIFLO Murgennemføring – Overgang fra gevindrør og PE-rør til udvendigt rørgevind

  ISIFLO Murgennemføring – Overgang fra gevindrør og PE-rør til udvendigt rørgevind

  ISIFLO overgang fra PE- eller PVC-rør til udvendigt rørgevind. Den er forsynet med en udvendig omløber, der passer på f.eks. gamle gevindrør. Derfor er det muligt at f.eks. genbruge en gammel vandstikledning i galv. stål, som bøsningsrør for et nyt plastrør, der trækkes inde i det gamle stålrør.

  inkl. moms fra 316,00 DKK
 4. ISIFLO Murgennemføring – Bøsningsrør med sandbelægning og gevind

  ISIFLO Murgennemføring – Bøsningsrør med sandbelægning og gevind

  Bøsningsrør, som anvendes med ISIFLO murgennemføringerne, til indføring af f.eks. vand-stikledning igennem sokkel eller væg. Har et lag af fastlimet sand, som sikrer solid forankring i væggen. Har et gevind i den ene ende, hvor ISIFLO koblingen fastskrues.

  inkl. moms fra 360,00 DKK
 5. BF Kombi murkobling – Overgang fra indføringsrør og PE-rør til udvendigt rørgevind

  BF Kombi murkobling – Overgang fra indføringsrør og PE-rør til udvendigt rørgevind

  Overgang fra PEH, PEL eller PEM rør til udvendigt rørgevind. Koblingen er forsynet med et stykke PVC rør, som passer udvendigt på en indføringsbøjning. Giver en pæn og sikker afslutning af vand-stikledningen.

  inkl. moms fra 518,00 DKK
 6. Plast murgennemføring – Komplet gennemføring med overgang fra PE-rør til rørgevind (muffe)

  Plast murgennemføring – Komplet gennemføring med overgang fra PE-rør til rørgevind (muffe)

  Kraftig og korrosionsbestandig murgennemføring med overgang fra PEL eller PEM rør til indvendigt rørgevind. Bruges f.eks. når vandforsyningen ønskes ført ind igennem soklen/kældervæggen i huset. Overgangen har et faststøbte PVC rør med riller, så den er klar til indmuring med det samme.

  inkl. moms fra 275,00 DKK
 7. Plast murgennemføring – Overgang fra indføringsrør og PE-rør til udvendigt rørgevind

  Plast murgennemføring – Overgang fra indføringsrør og PE-rør til udvendigt rørgevind

  Kraftig og korrosionsbestandig overgang fra PEL eller PEM rør til udvendigt rørgevind. Bruges f.eks. ved indføring af vandforsyning i huset. Overgangen er faststøbt i et stykke PVC rør, som passer udvendigt på en indføringsbøjning. Giver en solid og sikker overgang fra stikledning til indvendig installation.

  inkl. moms fra 107,00 DKK
 8. ISIFLO Murgennemføring – Overgang fra bøsningsrør og PE-rør til udvendigt rørgevind

  ISIFLO Murgennemføring – Overgang fra bøsningsrør og PE-rør til udvendigt rørgevind

  Overgang fra PE- eller PVC-rør til udvendigt rørgevind. Den bruges samme med bøsningsrøret med gevind, og skrues på dette vha. omløberen. Der medfølger en styrering og gummipakning, der bruges inde i bøsningsrøret for at fastholde vandrøret og tætne mod vand og fugt i jorden.

  inkl. moms fra 456,00 DKK
 9. ISIFLO Murgennemføring – Overgang fra bøsningsrør og PE-rør til indvendigt rørgevind

  ISIFLO Murgennemføring – Overgang fra bøsningsrør og PE-rør til indvendigt rørgevind

  Overgang fra PE- eller PVC-rør til indvendigt rørgevind. Den bruges samme med bøsningsrøret med gevind, og skrues på dette vha. omløberen. Der medfølger en styrering og gummipakning, der bruges inde i bøsningsrøret for at fastholde vandrøret og tætne mod vand og fugt i jorden.

  inkl. moms fra 464,00 DKK
 10. ISIFLO Murgennemføring – Overgang fra gevindrør og PE-rør til indvendigt rørgevind

  ISIFLO Murgennemføring – Overgang fra gevindrør og PE-rør til indvendigt rørgevind

  ISIFLO overgang fra PE- eller PVC-rør til indvendigt rørgevind. Den er forsynet med en udvendig omløber, der passer på f.eks. gamle gevindrør. Derfor er det muligt at f.eks. genbruge en gammel vandstikledning i galv. stål, som bøsningsrør for et nyt plastrør, der trækkes inde i det gamle stålrør.

  inkl. moms fra 205,00 DKK

   

Der findes vel næppe nogle boliger eller virksomheder, der ikke er afhængige af eksempelvis drikkevandsinstallationer; tænk bare hvor meget du eksempelvis bruger dit håndvaskarmatur eller din køkkenvask til dagligt. Det er derfor også i alles interesse, at drikkevandsinstallationen og vandforsyningen fungerer optimalt. I den forbindelse er det naturligvis altid en god ide ikke blot at hyre en dygtig fagmand, men også at dine PEM rør kommer i absolut topkvalitet, og at du ikke mindst sørger for at bruge kvalitetssikrede indføringsrør. Den gode nyhed er således også, at du her på siden WATTOO.DK finder alt hvad du skal bruge af billig VVS til netop din opgave.

Køb billige indføringsrør på nettet

Det har aldrig været nemmere at finde et stort udvalg af VVS artikler, og ej heller nemmere at finde de bedste og mest konkurrencedygtige priser på førnævnte. Hos WATTOO.DK er vi blandt danskernes foretrukne forhandler af billig VVS, og vi forhandler endvidere kun de bedste producenter på markedet – hvilket er din garanti for at komme hjem med det bedste produkt til opgaven. Vi forhandler VVS artikler med en vision om at skære alle de dyre led væk i købsprocessen, så du kan spare endnu mere.

Montering af indføringsrør foregår typisk på den måde, at man enten indmurer et bøsningsrør i soklen eller lægger et indføringsrør, der kommer op igennem gulvet. Ved hjælp af indføringsrøret kan man således trække vandstikledningen, der afsluttes med en overgang til et rørgevind. Det gør hele processen forbundet med installation af vandforsyning eller drikkevand i boligen eller virksomheden noget nemmere – og kan spare dig for mangen hovedpine. Her på siden finder du således heller ikke kun et moderne udvalg af billige bøsningsrør og indføringsrør – men også et bredt udvalg af koblinger, der typisk bruges i samspil med netop indføringsrør eller bøsningsrør. Vi har alt hvad du skal bruge, når vandforsyningen skal på plads.

I forhold til valg af bøsningsrør, så er der typisk rigtigt mange forskellige at vælge imellem – og her på siden er det ingen undtagelse. Vi har dog gjort det nemt at sortere i vores udvalg ved hjælp af vores sidemenu, hvor du kan filtrere i alle vores produkter. Ved du eksempelvis allerede nu, at du skal bruge et billigt bøsningsrør med en gevind størrelse på 1”, så kan du hurtigt og effektivt sortere i udvalget, således at du kun får vist netop dem. Har du spørgsmål til vores brede udvalg af billige indføringsrør eller eventuelt levering, så kan du altid tage kontakt til vores kundeservice, der sidder klar til at hjælpe dig effektivt videre.

Se alle produkter i kategorien VVS - Rør & fittings

Tryk for at åbne chattenDu har svar på chatten
Skriv til os