Hurtig levering

14 dages returret

Fragt ned til 16 kr.

vælg selv leveringsmetode

Private, erhverv, offentlig

vi handler med alle

Kæmpe udvalg

med over 100.000 varer

Chat
70 20 08 08

Forskruningsmateriel

De fleste får brug for forskruningsmateriel i forbindelse med installationsarbejdet, og givetvist mange forskellige typer af forskruningsmateriel. Er du på jagt efter eksempelvis blindpropper, møtrikker, membraner eller helt noget helt andet, så finder du et stort udvalg her på siden. Når du køber dine el artikler hos os, finder du kun de bedste og mest anerkendte produkter, hvilket er din garanti for lang holdbarhed og god kvalitet.

Udvalget af forskruningsmateriel er dog langt fra begrænset, og det kan mildest talt være noget af en jungle at finde rundt i – og endnu mere, vurdere hvorvidt det ene er bedre end det andet. Hos WATTOO.DK har vi dog en filosofi om at hjælpe dig bedst muligt videre, hvorfor du i det følgende kan læse endnu mere om det forskruningsmateriel du finder her på siden.

Moderne udvalg af pakninger, propper og konnektorer

De fleste el installationer kræver forskruningsmateriel i større eller mindre grad; og givetvis også mange forskellige typer materiel. Det er ligeledes derfor, at det er vigtigt at komme hjem med det rigtige i første omgang – der er trods alt stor forskel på blindpropper og møtrikker. Endvidere er der stor forskel på materialet de er produceret af; og i hvilke miljøer materialet kan monteres.

Blandt det mest almindelige forskruningsmateriel du finder her på siden, er vores forskellige møtrikker og pakninger. De fleste kender allerede til denne form for materiel, da den ikke blot er udbredt inden for el installationerne – men også bruges i rigtigt mange andre brancher. En god ting at være opmærksom på, når du er på jagt efter nye møtrikker, er hvilket materiale de er produceret af. Hos WATTOO.DK forhandler vi møtrikker i både messing, polyamid, polystyrol og rustfrit stål. Endvidere skal du gøre dig klart, hvilken gevindtype du har brug for.

Med derudover finder du også et bredt udvalg af mere specielle forskruningsmaterialer, som eksempelvis membraner og konnektorer. Membraner til el installationer bruges typisk i forbindelse med gennemføring af kabler eller ledninger, og her kan du typisk finde produkter i enten plast, polyethylen eller thermoplast. Endvidere kan du her på siden finde membraner til forskellige gevindtyper, alt efter hvor de skal monteres.

Konnektorerne du finder her på siden bruges typisk i forbindelse med montage af beskyttelsesslanger, og de typer du finder her på siden passer ofte til både rillede og glatte beskyttelsesslanger. Når du er på udkig efter konnektorer til dine slanger, så er det altid en god ide at overveje, hvorvidt dine konnektorer ikke bør være halogenfri. Typisk er disse modeller nemlig mere miljøvenlige, og så er de ofte mere modstandsdygtige overfor antænding og eventuel brand. Endvidere udvikler mange halogenfri produkter ikke giftig røg ved brand, som almindelig plastik eller PVC materialer ellers vil gøre.

Hos WATTOO.DK er vi store tilhængere af kvalitet, og derfor finder du kun produkter fra de bedste og mest kendte producenter af el artikler, når du handler med os. Vi har nemlig forstået vigtigheden af det gode materiel – og derfor står vi altid inde for kvaliteten af vores produkter, så du kan stå inde for kvaliteten af dit arbejde. Find blandt andet produkter fra Jacob, Spelsberg og Schneider Electric.

Se alle produkter i kategorien Elartikler - Installationsmateriel

Fremragende

Baseret på 3800 anmeldelser

Se nogle af anmeldelserne her.

09.05

Altid god service og hurtig levering

Altid god service og hurtig levering, super

Thomas Krogh

26.04

Enestående service og stort udvalg

Overskueligt og effektivt bestillingssystem; meget hurtig levering og effektivt returvarehåndtering...

Mads Toft Søndergaard

15.04

SUPER SERVICE

Jeg modtog en vaskekumme, der var gået itu under forsendelsen. Jeg ringede, og fortalte hvad der va...

B. Hansen

02.03

Superhurtig levering

Inger slinger i valsen - hurtig bestilling, hurtig levering. Kan kun anbefales

Mors datter

01.03

Fantastisk service - rigtig god oplevelse.

God service på WATTOO.DK - god oplevelse med levering. Og det gav os fuld blus i køkkenet...efter ...

Henrik Hansen

08.02

God indsigt og meget fin service!

Med min oplevelse kan man roligt handle med WATTOO.DK. Den jeg talte med hos WATTOO, gjorde sit til ...

Connie

19.01

Fremragende. Billig produkter og helt reelle forsendelsesomkostninger

Jeg har handlet her før og vil helt sikkert gøre det igen. Købte en super god løsning med lynkob...

Michael Sandager

15.03

God service

Jeg havde en reklamation der stod på over tid hvor Wattoo viste utrolig professionel håndtering me...

Bo Andersen

17.07

let og hurtig levering

Venlig og imødekommende personale

Harley Hechmann

17.07

Ment at finde hvad jeg skulle bruge i…

Ment at finde hvad jeg skulle bruge i netbutiken og korrekt tekniske specifikationer. Levering inde...

Tommy

16.07

Super hurtig levering :)

Super hurtig levering :)

Mathias J

16.07

Hurtigt og nemt ????

Hurtigt og nemt ????

Ulla

16.07

Hurtig levering

Hurtig levering

Åki