Hurtig levering

14 dages returret

Altid lave fragtpriser

vi tilbyder GLS, DAO, m.fl.

Private, erhverv, offentlig

vi handler med alle

Kæmpe udvalg

med over 100.000 varer

Fodpaneler

Fodpaneler kan være en smart løsning i lokaler, hvor du ønsker kabelfremføring på en effektiv og diskret måde. Typisk bruges fodpaneler i stedet for fodlister, og er således en elegant og praktisk løsning. Er du på jagt efter nye fodpaneler til dine el installationer, så er du kommet til det rette sted, for her finder du vores udvalg af moderne fodlister fra anerkendte og kvalitetsbevidste producenter.

   

 1. Starter ved: 12,50 DKK

 2. Starter ved: 22,00 DKK

 3. inkl. moms 78,00 DKK
 4. inkl. moms 1.090,00 DKK
 5. Rehau – Fodpanel med læber SL 70 x 20 mm, hvid

  Rehau Fodpanel SL 20/70 Med Læbe Polarhvid RAL9010.
  Varen indeholder 1 længde på 2 meter.

  Varenr: 1736733830

  inkl. moms 143,00 DKK
 6. Starter ved: 22,00 DKK

 7. inkl. moms 298,00 DKK
 8. inkl. moms 1.812,00 DKK
 9. Starter ved: 39,00 DKK

 10. Starter ved: 51,50 DKK

   

Vi forstår dog godt, hvis du ikke er helt med på, hvad du skal vælge – det er trods alt ikke alle, der regelmæssigt investerer i nye fodpaneler. Endvidere er der typisk mange forskellige modeller at vælge imellem, og hvordan skelner man det ene fra det andet? Vi vil dog gerne hjælpe dig så godt som muligt videre, hvorfor du i det følgende kan læse mere om fodpaneler.

Gode råd til køb af fodpanel

Fodpaneler er blevet mere og mere udbredte herhjemme, særligt fordi de gør det nemt at lave kabelgennemføring på en diskret og moderne måde. Endvidere kommer de nyere fodpaneler med et flot design, der passer perfekt ind i den moderne bolig eller virksomhed. Typisk vælger man at bruge fodpaneler i stedet for fodlister, for på denne måde at skjule kabelgennemføringen i lokalet. Hos WATTOO.DK forhandler vi moderne fodpaneler fra anerkendte producenter som OBO BETTERMANN, Rehau og Tehalit.

En af de ting du skal gøre dig klart, når du vil investere i nye fodpaneler, er hvor høje dine fodpaneler skal være. Der er nemlig typisk ikke forskel i bredden; men højden kan variere fra model til model. Her på siden finder du to forskellige højder på fodpanelerne; henholdsvis 50 millimeter og 70 millimeter. Som udgangspunkt er det svært at rådgive om hvilken højde, du skal bruge – for det afhænger naturligvis af din installation. Du bør derfor være bevidst om antallet af kabler (og tykkelsen herpå), der skal trækkes; og således vælge højden på dine fodpaneler derefter.

Endvidere kommer alle fodpaneler fra WATTOO.DK som en del af en samlet serie. Det vil altså sige, at du kan købe en samlet pakke af fodpaneler, der gør dig i stand til at lave effektiv kabelgennemføring i hele lokalet; uanset hvor lange stykker du måtte brug for – eller om du har behov for at lave kabelgennemføring omkring hjørner eksempelvis. Det giver dig ikke blot en effektiv og samlet løsning uden at skulle tage stilling til hvorvidt den ene del passer sammen med den anden – men det giver dig også et ensartet design på alle dine fodpaneler.

I forhold til valg af farve er der som udgangspunkt ikke så meget at vælge imellem, for de fleste fodpaneler kommer i hvid. Dog er der visse producenter, der med mellemrum producerer fodpaneler i både grå og sort. Fodpaneler anvendes dog typisk i kontormiljøer, og her er det mest naturligt at farven på panelerne er hvid.

Hos WATTOO.DK finder du kun el artikler fra de bedste producenter, for det er din garanti for et godt produkt. Vi går op i kvalitet, da vi også ved, at du går op i kvaliteten af dit eget arbejde.

Se alle produkter i kategorien Elartikler - Føringsveje

Skriv til os