Hurtig levering

14 dages returret

Fragt ned til 16 kr.

vælg selv leveringsmetode

Private, erhverv, offentlig

vi handler med alle

Kæmpe udvalg

med over 100.000 varer

70 20 08 08

Ventilatorer

De fleste boliger har en eller flere ventilatorer installeret – også selvom du ikke lige bemærker det til dagligt. Eksempelvis har mange installeret vådrumsventilatorer på badeværelset, så fugt og damp kan blive suget ud hurtigt og effektivt. Hos WATTOO.DK har vi et stort udvalg af ventilatorer til forskellige behov, og du finder alle vores ventilatorer her på siden. Når du handler med os, så finder du kun produkter fra de bedste producenter, hvilket er din garanti for et godt og holdbart produkt.

Men selvom det er nemt at finde ventilatorer til forskellige behov, så er det ikke sikkert, at du lige ved hvordan du skelner den ene fra den anden. Eller ved hvad du skal kigge efter, når du eksempelvis er på jagt efter en ny vådrumsventilator. I det følgende får du derfor nogle gode råd til dit køb af nye ventilator.

Råd i forbindelse med køb af ventilator

Selvom vådrumsventilatorerne er de mest udbredte ventilatorer, så findes der også en lang række andre ventilatorer – som du måske eller måske ikke har brug for. Eksempelvis har vi også et bredt udvalg af loftventilatorer og vinduesventilatorer.

En loftventilator kender de fleste, og den bliver da også brugt flere steder som fabrikshaller eller varehuse. En loftventilator kan være et billigt og enkelt alternativ til eksempelvis aircondition, når vejret eller lokalet bliver meget varmt. En loftventilator er nem at montere, og kræver kun adgang til el-nettet. Det væsentligste at bemærke, når du er på jagt efter en ventilator til loftet, er hvor stor den er; og dermed hvor meget luft den forventes at flytte.

En vinduesventilator kan bruges som primær ventilator i dit ventilationssystem – og den kan typisk monteres i både vindue og væg. De fleste af de vinduesventilatorer du finder her på siden, er dobbelt reversible; hvilket vil sige, at de både kan suge luft ind og ud.

Slutteligt så har vi naturligvis også et stort udvalg af moderne vådrumsventilatorer fra kendte producenter som Thermex, Ventico og SIKU. Der findes efterhånden rigtigt mange forskellige vådrumsventilatorer, men typisk skelner man mellem ventilatorer med eller uden timere; og ventilatorer med eller uden hygrostat. Fælles for alle modeller er dog, at du altid bør vælge en model, der er så støjsvag som muligt.

En vådrumsventilator med timer kan være en meget effektiv og miljøvenlig løsning til badeværelset. Du kan nemlig indstille den til at være tændt på bestemte tidspunkter; eksempelvis om morgenen, når du ved at badeværelset bliver brugt. På denne måde kan du undgå fugt på badeværelset, uden manuelt at skulle tænde og slukke vådrumsventilatoren. De fleste kan glemme at slukke ventilatoren, hvis det hele skal klares manuelt; og det koster altså penge på elregningen. En vådrumsventilator med indbygget timer kan således være en god løsning.

Endnu smartere kan det dog blive med en ventilator med indbygget hygrostat. En ventilator med indbygget hygrostat tænder nemlig af sig selv, når rummet når en vis fugtighed – og dermed kan du opnå et godt indeklima helt per automatik. Ydermere er det en meget energivenlig funktion, da ventilatoren kun kører, når der rent faktisk er behov for det. Hos WATTOO.DK finder du naturligvis vådrumsventilatorer med både timer og hygrostat.

Se alle produkter i kategorien Ventilation

Fremragende

Baseret på 3904 anmeldelser

Se nogle af anmeldelserne her.

09.05

Altid god service og hurtig levering

Altid god service og hurtig levering, super

Thomas Krogh

26.04

Enestående service og stort udvalg

Overskueligt og effektivt bestillingssystem; meget hurtig levering og effektivt returvarehåndtering...

Mads Toft Søndergaard

15.04

SUPER SERVICE

Jeg modtog en vaskekumme, der var gået itu under forsendelsen. Jeg ringede, og fortalte hvad der va...

B. Hansen

02.03

Superhurtig levering

Inger slinger i valsen - hurtig bestilling, hurtig levering. Kan kun anbefales

Mors datter

01.03

Fantastisk service - rigtig god oplevelse.

God service på WATTOO.DK - god oplevelse med levering. Og det gav os fuld blus i køkkenet...efter ...

Henrik Hansen

08.02

God indsigt og meget fin service!

Med min oplevelse kan man roligt handle med WATTOO.DK. Den jeg talte med hos WATTOO, gjorde sit til ...

Connie

19.01

Fremragende. Billig produkter og helt reelle forsendelsesomkostninger

Jeg har handlet her før og vil helt sikkert gøre det igen. Købte en super god løsning med lynkob...

Michael Sandager

15.03

God service

Jeg havde en reklamation der stod på over tid hvor Wattoo viste utrolig professionel håndtering me...

Bo Andersen

17.08

God hjemmeside

God hjemmeside, hurtig levering. Mange gode produkter til rimelig pris. Detalieret beskrivelse af pr...

Ken Dahl

17.08

Super ingen problemer varen kom hurtig…

Super ingen problemer varen kom hurtig ????????????

Per

16.08

Hurtig levering varen var tip top.

Hurtig levering varen var tip top. M. V. Hilsen ULLA.

Ulla Reneé Hansen

16.08

Et simpelt køb

Et simpelt køb, og varen kom dagen efter.

Connie

16.08

Rigtig god service og hurtig…

Rigtig god service og hurtig ekspedition. Kan ikke blive bedre.

mj

Skriv til os