Hurtig levering

14 dages returret

Altid lave fragtpriser

vi tilbyder GLS, DAO, m.fl.

Private, erhverv, offentlig

vi handler med alle

Kæmpe udvalg

med over 100.000 varer

Ventilatorer

De fleste boliger har en eller flere ventilatorer installeret – også selvom du ikke lige bemærker det til dagligt. Eksempelvis har mange installeret vådrumsventilatorer på badeværelset, så fugt og damp kan blive suget ud hurtigt og effektivt. Hos WATTOO.DK har vi et stort udvalg af ventilatorer til forskellige behov, og du finder alle vores ventilatorer her på siden. Når du handler med os, så finder du kun produkter fra de bedste producenter, hvilket er din garanti for et godt og holdbart produkt.

Men selvom det er nemt at finde ventilatorer til forskellige behov, så er det ikke sikkert, at du lige ved hvordan du skelner den ene fra den anden. Eller ved hvad du skal kigge efter, når du eksempelvis er på jagt efter en ny vådrumsventilator. I det følgende får du derfor nogle gode råd til dit køb af nye ventilator.

Råd i forbindelse med køb af ventilator

Selvom vådrumsventilatorerne er de mest udbredte ventilatorer, så findes der også en lang række andre ventilatorer – som du måske eller måske ikke har brug for. Eksempelvis har vi også et bredt udvalg af loftventilatorer og vinduesventilatorer.

En loftventilator kender de fleste, og den bliver da også brugt flere steder som fabrikshaller eller varehuse. En loftventilator kan være et billigt og enkelt alternativ til eksempelvis aircondition, når vejret eller lokalet bliver meget varmt. En loftventilator er nem at montere, og kræver kun adgang til el-nettet. Det væsentligste at bemærke, når du er på jagt efter en ventilator til loftet, er hvor stor den er; og dermed hvor meget luft den forventes at flytte.

En vinduesventilator kan bruges som primær ventilator i dit ventilationssystem – og den kan typisk monteres i både vindue og væg. De fleste af de vinduesventilatorer du finder her på siden, er dobbelt reversible; hvilket vil sige, at de både kan suge luft ind og ud.

Slutteligt så har vi naturligvis også et stort udvalg af moderne vådrumsventilatorer fra kendte producenter som Thermex, Ventico og SIKU. Der findes efterhånden rigtigt mange forskellige vådrumsventilatorer, men typisk skelner man mellem ventilatorer med eller uden timere; og ventilatorer med eller uden hygrostat. Fælles for alle modeller er dog, at du altid bør vælge en model, der er så støjsvag som muligt.

En vådrumsventilator med timer kan være en meget effektiv og miljøvenlig løsning til badeværelset. Du kan nemlig indstille den til at være tændt på bestemte tidspunkter; eksempelvis om morgenen, når du ved at badeværelset bliver brugt. På denne måde kan du undgå fugt på badeværelset, uden manuelt at skulle tænde og slukke vådrumsventilatoren. De fleste kan glemme at slukke ventilatoren, hvis det hele skal klares manuelt; og det koster altså penge på elregningen. En vådrumsventilator med indbygget timer kan således være en god løsning.

Endnu smartere kan det dog blive med en ventilator med indbygget hygrostat. En ventilator med indbygget hygrostat tænder nemlig af sig selv, når rummet når en vis fugtighed – og dermed kan du opnå et godt indeklima helt per automatik. Ydermere er det en meget energivenlig funktion, da ventilatoren kun kører, når der rent faktisk er behov for det. Hos WATTOO.DK finder du naturligvis vådrumsventilatorer med både timer og hygrostat.

Se alle produkter i kategorien Ventilation

Skriv til os